Prima pagină » Radio » Actualitate » Profeții făcute de Nostradamus pentru 2022. Celebrul prezicător francez se referă și la moartea lui Vladimir Putin

Profeții făcute de Nostradamus pentru 2022. Celebrul prezicător francez se referă și la moartea lui Vladimir Putin

23 mai 2022, 12:02,
BZI.ro, în Radio

Există un set de nouă profeții făcute de Nostradamus care au legătură cu anul 2022 și mai ales cu ceea ce se petrece în lume la momentul acesta. Celebrul prezicător francez a lăsat moștenire câteva sute de catrene în care sunt descrise evenimente din viitorul omenirii. Astfel, multe dintre acestea s-au adeverit până acum sau măcar au fost descoperite mari similitudini cu fapte și întâmplări majore petrecute în lume.

Profeţiile lui Nostradamus continuă să producă reacţii chiar şi după sute de ani. Fascinante, contestate şi chiar ridiculizate, predicţiile sale nu par să pălească în timp, ci sunt readuse în atenţia publicului de câte ori are loc „împlinirea” uneia dintre ele. La fel se întâmplă și în cazul unor catrene care se referă strict la anul 2022.

Profeții făcute de Nostradamus pentru 2022

Michel de Nostradame s-a născut în Provence, în 1503. Cunoscut ca Nostradamus, celebrul francez și-a bazat predicțiile pe astrologie, dar a studiat și alte științe oculte care l-au dus la munca sa care a rezultat în câteva sute de catrene (strofe a câte patru versuri). Sunt multe metafore în lucrările sale, așa că nu întotdeauna interpretările sunt date cu acuratețe. Iată câteva dintre interpretările predicțiilor lui Nostradamus pentru 2022.

Nostradamus a prezis căderea dolarului. Inflația va scăpa de sub control în 2022 și va face ca dolarul să se prăbușească. De asemenea, există prezicerea că Putin va fi ucis în 2022. Cel puțin cinci tentative de omor au fost comise la adresa președintelui Rusiei. Profeția lui Nostradamus arată că temutul președinte rus va muri anul acesta, în timp ce va fi pe mare, fiind secerat de un fulger.

De asemenea, unul dintre catrenele lui Nostradamus se referă și la încălzirea globală. În 1555 el a prezis că anul acesta „Peștii din Marea Neagră vor fierbe”. Totodată, în Franța va veni un mare uragan din cauza căruia se vor produce mari inundații, dar în alte zone va veni și seceta. Oamenii vor fi afectați de foamete apoi.

„Mierea va costa mult mai mult decât ceara pentru lumânări, atât de mare va fi prețul grâului că oamenii vor ajunge să se mănânce între ei.”

Cu ce pericole se va confrunta omenirea

Nu în ultimul rând, celebrul prezicător francez anuța că inteligența artificială va deveni un pericol pentru oameni.

„Luna în plină noapte peste muntele înalt,/ Noul înțelept cu un creier singuratic vede asta:/ De către ucenicii săi invitați să fie nemuritori,/ Ochi spre sud. Mâinile în sâni, trupurile în foc.”

Astfel, computerele și inteligența artificială vor privi umanitatea ca fiind inferioară lor, iar oamenii vor fi distruși de roboți. În plus, clonarea oamenilor va începe în 2022 cu scopul de a îmbunătăți structura genetică a oamenilor, ceea ce va duce la distrugerea acestora. Există șanse să ajungi într-o colonie cu oameni identici ție. Acești oameni clonați pot avea aceleași boli sau pot fi vulnerabili în fața acelorași tipuri de virusuri. Așadar, un singur virus va fi capabil să distrugă mai mulți oameni sau chiar o specie.

De asemenea, potrivit celebrului prezicător, extratereștii vor invada pământul, ne vor altera ADN-ul și ne vor face mult mai calmi, ceea ce ne va duce la un mod de viață mai fericit. În altă ordine de idei, toate aceste profeții făcute de Nostradamus pentru anul 2022 sunt terifiante, însă totul ține de felul în care interpretăm celebrele catrene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *