Prima pagină » Cancan » Profeția Mariei Ghiorghiu despre coronavirus: „În trei luni se va descoperi tratamentul”
Profeția Mariei Ghiorghiu despre coronavirus:

Profeția Mariei Ghiorghiu despre coronavirus: „În trei luni se va descoperi tratamentul”

31 aug. 2020, 09:41,
în Cancan

Profeția Mariei Ghiorghiu despre coronavirus. Femeia care a făcut mai multe preziceri de-a lungul timpului vorbește despre temutul virus. Așadar, după atâtea vești triste, s-ar părea că acum avem și motive de bucurie.

Maria Ghiorghiu a făcut mai multe preziceri de-a lungul timpului, iar unele dintre ele s-au adeverit. Acum, Maria Ghiorghiu a vorbit despre noul coronavirus. Într-un interviu pentru un post de televiziune, ea a transmis un mesaj. Cunoscuta prezicătoare vrea să îi atenționeze pe oameni că nu au de ce să se sperie.

Profeția Mariei Ghiorghiu despre coronavirus

Maria Ghiorghiu transmite că a primit, în vis, un mesaj de bine cu privire la temutul virus. Tot ea a mai spus că în aproximativ trei luni se va găsi și tratamentul pentru această boală.

„Am auzit un mesaj, ieri seară. Este vorba de Italia, unde se va descoperi pentru prima dată. Haideţi să credem că se va descoperi ceva bun, poate un medicament. Vreau să spun să nu mai intre oamenii în panică. Se lucrează la un tratament, în trei luni se va descoperi tratamentul. Deja s-au dat câteva medicamente care scurtează evoluţia bolii”, a spus aceasta.

Maria Ghiorghiu este cunoscută pentru mesajele ei „apocaliptice” uneori și de puternic avertisment. Însă de această dată, clarvăzătoarea a transmis până și ea foarte mult optimism.

”Nu trebuie ca lumea să intre în panică. Se creează o adevărată isterie care nu duce la nimic bun. În ţara noastră lucrurile sunt sub control. Acesta este un virus ca şi gripa normală. Nu murim de acest virus. Mor oameni care au complicaţii de sănătate, nu o să vedeţi un om sănătos care a murit de coronavirus. Informaţiile pe care eu le primesc despre coronavirus sunt bune”, a mai spus aceasta.

A prezis moartea lui Cornel Galeș

Maria Ghiorghiu ar fi prezis moartea lui Cornel Galeș. Cu doar câteva zile înainte ca el să sfârșească într-un teribil accident rutier, clarvăzătoarea a anunțat pe blogul ei că o vedetă de televiziune va înceta din viață. Maria Ghiorghiu nu a spus și numele persoanei care avea să moară.

„În această dimineată, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare trist despre o vedetă TV trecută de 40 de ani. Glasul întreba așa: «(numele vedetei) apoi: va mai naște un băiat?» Dar un alt glas continua: «(numele vedetei) a fost găsită moartă…» Prieteni dragi, nu voi scrie nicio literă și nici nu o să vă dau niciun indiciu”, a scris Maria Ghiorghiu, atunci, pe blogul personal.

Lăsând la o parte prezicerile apocaliptice, de data aceasta, profeția Mariei Ghiorghiu despre coronavirus este optimistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`