Prima pagină » Local » Profesorul universitar Dorina Isopescu, candidatul PMP la Primăria Muncipiului Iași, cere testare în masă pentru ieșeni, împotriva virusului COVID-19
Profesorul universitar Dorina Isopescu, candidatul PMP la Primăria Muncipiului Iași, cere testare în masă pentru ieșeni, împotriva virusului COVID-19

Profesorul universitar Dorina Isopescu, candidatul PMP la Primăria Muncipiului Iași, cere testare în masă pentru ieșeni, împotriva virusului COVID-19

18 sept. 2020, 17:14,
BZI.ro, în Local

Candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Primăria Municipiului Iași, prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu, cere din nou autorităților locale să demareze programe de testare în masă pentru ieșeni, pentru a-i depista pe cei infectați cu virusul COVID-19.

„În aceste vremuri marcate de pandemia de Covid-19, consider că autoritățile locale nu trebuie să mai aștepte ca Ministerul Sănătății sau Guvernul să aibă grijă de sănătatea ieșenilor! Este nevoie imediat de declanșarea unui program de testare în masă la nivelul Iașului! Primăria și Consiliul Județean trebuie să asigure fondurile pentru a putea cumpăra teste rapide și demarat IMEDIAT programul de testare în masă a ieșenilor! Doar așa vom putea identifica exact acele focare de infecție cu COVID-19, le vom putea izola și vom afla exact cu ce probleme ne confruntăm!

Program de achiziție a unor lămpi UV pentru școlile și creșele din Iași

De asemenea, ca primar al Iașului voi iniția un program de achiziție a unor lămpi UV pentru școlile și creșele din Iași! Nu trebuie să pierdem niciun minut în lupta cu virusul COVID-19 și de aceea consider că este nevoie urgentă de luarea unor măsuri mult mai ferme din partea Primăriei!”, a declarat profesorul universitar Dorina Isopescu, cel mai bine pregătit candidat la Primăria Iaşi.

De asemenea, în programul întocmit împreună cu echipa de consilieri ai Partidului Mișcarea Populară, candidatul PMP a anunţat că va demara un program de construire a unor creșe pe raza municipiului Iași.

„Lipsa locurilor din creșe este o problemă gravă cu care se confruntă ieșenii în această perioadă! Nu va mai exista niciun părinte care să nu aibă posibilitatea de a-şi înscrie copilul la creşă. În primii doi ani de mandat, trebuie să identificăm locaţiile, pe inelul Valea Lupului – Păcurari – Dancu, unde să construim minim 3 creșe, pentru a acoperi deficitul de locuri în aceste instituții. Pe 27 septembrie vin la Primărie! Iași, reușim împreună!”, a mai declarat prof. univ. dr. ing. Dorina Nicolina Isopescu, decanul Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii a Universităţii Tehnice Gh. Asachi şi candidat la funcţia de primar al municipiului Iaşi, din partea PMP.

Comandat de Partidul Mişcarea Populară Iaşi, produs de LIVE SOLUTION ONLINE SRL, CUI AEP 21200020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *