Prima pagină » Cancan ultimă oră » Profesiile părinților lui Florin Ristei au lăsat-o mască pe Ilona Brezoianu. Cu ce se ocupă cei ce i-au dat viață artistului

Profesiile părinților lui Florin Ristei au lăsat-o mască pe Ilona Brezoianu. Cu ce se ocupă cei ce i-au dat viață artistului

01 iul. 2022, 21:30,
în Cancan ultimă oră

Ilona Brezoianu și Florin Ristei formează o echipă de excepție, iar telespectatorii stau cu sufletul la gură la fiecare apariția pe care o au împreună. De când formează un cuplu pe scenă, actrița și cântărețul au început deja să se cunoască foarte bine.

Cu toate acestea, deși știa deja cu ce se ocupă mama lui Florin Ristei, Ilona Brezoianu habar nu avea ce profesie are, de fapt, tatăl artistului, așa că atunci când a auzit, actrița a fost foarte impresionată.

Mama lui Florin Ristei este profesoară de franceză

În cadrul unei emisiuni, care se difuzează în mediul online, Florin Ristei și Ilona Brezoianu au fost supuși unui test, pentru a afla cât de bine se cunosc. Așadar, actrița i-a spus cântărețului că știe aproape totul despre el, inclusiv ce profesie are mama sa, respectiv profesoară de franceză.

„Știu cât porți la picior, știu ce e mama ta, e profesoară de franceză. Știu cam tot”, a zis Ilona Brezoianu.

Ei bine, Florin Ristei a contrazis-o pe colega sa de scenă, spunându-i că, totuși, nu știe ce meserie are, de fapt, tatăl său: „Nu știi ce e tata”.

Așadar, Ilona Brezoianu a recunoscut că nu știe, însă își dorește să afle. Astfel, Florin Ristei nu a stat nicio secundă pe gânduri și i-a făcut dezvăluirea.

„E medic veterinar.(…) Îmi plăcea când îl suna lumea noaptea și se ducea să scoată… știi cum scoți un puiuț din vacă? Cu mâna, mă. Aoleu, când am auzit așa ceva, Doamne ferește”, a răspuns Florin Ristei.Atunci când a auzit, Ilona Brezoianu a fost impresionată să afle cu ce se ocupă tatălui lui Florin Ristei: „ Serios?! Wow! Ce tare!’’, a fost reacția Ilonei Brezoianu.

Cu ce se ocupa iubita lui Florin Ristei înainte de X Factor

Naomi Hedman și Florin Ristei formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut la X Factor, unde tânăra de 29 de ani era concurentă. Ulterior, Florin și Naomi au început o relație, iar în prezent sunt logodiți. Înainte de a veni în România, Naomi s-a făcut remarcată în Marea Britanie, în cadrul reality-show-ului „Ex on the beach”. Emisiunea este plină de scene incendiare, iar Naomi a participat în sezonul 4, difuzat în 2016. În trecut, iubita lui Ristei a vorbit despre sezonul în care a fost și ea concurentă.

„Acest sezon are cea mai multă dramă și cel mai mult sex dintre toate sezoanele «Ex On The Beach». Este intens pentru telespectatori. Există camere de filmat peste tot, dar când a fost vorba de sex nu a fost o problemă. Nu îți ia mult timp să uiți că sunt acolo. Chiar uiți că porți un microfon în unele momente. Toată lumea face sex. Este un reality-show, iar în viața reală oamenilor le place să facă sex”, spunea Naomi Hedman conform Mirror.co.uk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`