Prima pagină » National » Profanare de morminte la un cimitir din Prahova. Mai mulţi bărbaţi au dansat cu cadavrul unei femei deshumate, pe ritmuri de manele – VIDEO

Profanare de morminte la un cimitir din Prahova. Mai mulţi bărbaţi au dansat cu cadavrul unei femei deshumate, pe ritmuri de manele – VIDEO

24 mai 2022, 10:55,
BZI.ro, în National

Tot mai multe incidente de-a dreptul de groaza se produc în România. Mai mulţi bărbaţi din comuna Ciorani sunt acuzaţi de profanare de morminte la un cimitir din Prahova.

Indivizii au decis să imortalizeze momentul în care dansau pe ritmuri de manele cu un cadavru al unei femei deshumate.

Mai mulţi bărbaţi, acuzaţi de profanare de morminte la un cimitir din Prahova

Pe platforma Tik Tok a fost publicată o filmare care a creat sute de reacţii şi a ajuns virala. În videoclip se poate observa cum mai mulţi bărbaţi dansează cu cadavrul unei femei, pe manele.

După ce au executat lucrarea de deshumare a unui cadavru, bărbaţii aflaţi în cimitirul din Ciorani, judeţul Prahova, s-au gândit că ar fi un moment unic dacă ar dansa cu trupul neînsufleţit al unei femei.

Mai mult decât atât, după isprava comisă, prahovenii au decis să „împartă” experienţa şi cu internauţii de pe Tik Tok. În videoclip se poate observa un schelet de femeie care este acoperit cu haine.

Acest incident a fost sesizat poliţiştilor locali, iar cazul bărbaților a intrat în atenția autorităților.

”Având în vedere apariția pe o rețea de socializare a unui clip video ce ilustrează doi bărbați care sunt filmați lângă osemintele unei femei, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele: În cauză, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciorani s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte. Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate, la acest moment, fiind efectuate cercetări, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Prahova.

Alte cazuri de profanare de morminte, în România

În ediţiile anterioare ale Cotidianului BZI s-a scris despre povestea unor adolescenţi acuzaţi de profanare de morminte. În urmă cu doar câteva zile, patru minori au pătruns în incinta unui cimitir comunal din Feteşti şi ar fi dislocat prin împingere 20 de cruci din beton. De asemenea, au distrus două plăci de granit şi mai multe ornamente florale. În cauză a fost întocmit un dosar penal.

”Astăzi, 8 mai, Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată cu privire la faptul că mai multe morminte din cimitirul comunal Făcăeni au fost distruse. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi, în urma cercetărilor efectuate, au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani, toţi din comuna Făcăeni, bănuiţi de comiterea faptei”, informează duminică IPJ Ialomiţa.

Un alt caz este acela al unei femei din Bucureşti care s-a dus să aprindă o lumânare la cimitirul Bellu. Când a ajuns la locul de veci, a avut parte de o adevărată surpriză, mormântul a dispărut.

”Cazul relevă de fapt o profanare grosolană de morminte, ascunsă în spatele afirmației “nu știam al cui este mormântul”, probabil în scopul de a fi tranzacționat”, spune avocatul Adrian Cuculis.

Important de precizat este faptul că profanarea de morminte se pedepsește conform legislaţiei în vigoare cu închisoare. Astfel, bărbații acuzați de profanare de morminte la un cimitir din Prahova, pot fi aspru sancționați.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *