Profa de care orice licean s-ar îndrăgosti este o domnișoară rea când nu e la catedră! Bruneta îndrăgostită de flori și numere a devenit peste noapte infractoare? GALERIE FOTO (Exclusiv)

20 apr. 2022, 02:00
Ciprian Nedelcu, în Titlurile zilei

Profa de care orice licean s-ar îndrăgosti este o domnișoară acuzată acum de anchetatorii ieșeni. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Cristiana Smaranda Dodea, sub acuzația de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Scandalul a izbucnit după ce profesoara de Matematică a provocat un accident rutier în care au fost implicate 3 mașini

O profă de care orice licean s-ar putea îndrăgosti este o domnișoară acuzată acum de anchetatorii din Iași. Așadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o ieri în judecată pe Cristiana Smaranda Dodea, sub acuzația de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus procurorii și inculpata, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Profa de care orice licean s-ar putea îndrăgosti, o domnișoară acuzată de procurori

Anchetatorii spun că profesoara de Matematică din Iași Cristiana Smaranda Dodea (36 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni.

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași a dispus trimiterea în judecată a inculpatei C.S.D., pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. În cauză s-a reţinut că, pe data de 23 octombrie 2021, în jurul orei 13:30, inculpata a condus mașina personală pe Drumul Național nr. 28, din municipiul Iaşi, dinspre Tomești, către Baza III, intrând în coliziune față-spate cu un alt autoturism, care se deplasa în aceeași direcție de mers şi care a fost, de asemenea, proiectat către înainte, intrând, la rândul său, în coliziune cu vehiculul din faţă. În urma acroşărilor au rezultat doar pagube materiale”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ce alcoolemie avea Cristiana Smaranda Dodea

Oamenii legii au adăugat că, la scurt timp de la producerea impactului, la fața locului a ajuns un echipaj de Poliție. Șoferii implicați în accidentul respectiv au fost testați.

„Conform Buletinului de analiză toxicologică a alcoolemiei, inculpata a avut o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, respectiv de 1,30 g/l alcool pur în sânge la prima probă şi de 1,09 g/l alcool pur în sânge la a doua probă. Pe parcursul cercetărilor, inculpata a recunoscut comiterea faptei reţinute în sarcina sa. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a adăugat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

De remarcat este faptul că, pe conturile existente pe rețelele de socializare ale domnișoarei, există foarte multe fotografii cu flori sau din natură. Reporterii cotidianului BZI au contactat-o telefonic pe Cristiana Smaranda Dodea, însă aceasta a refuzat să comenteze pe marginea subiectului.

„Îmi pare rău, dar nu pot vorbi decât în prezența avocatului meu”, a spus profesoara de Matematică.

Acum, urmează ca judecătorii ieșeni să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu profa de care orice licean s-ar putea îndrăgosti, domișoara așteptând decizia instanței.

Comentarii
  • Această hartie igienică folosită numită „Bună ziua Iasi” ar trebui închisă. De 4 ori ați scris că orice adolescent s ar îndrăgosti de ea.Sunteti sănătoși la cap? De ce nu este semnat articolul?

  • Așa este!eu cred că ziaristul ăsta ieftin și fără experienta ori e îndrăgostit el ori e retardat

  • E indragostit de prostie si are o erectie cind scrie asemenea bulibaseala de ineptii !, pareu ca bea si el cind nu trebuie ?

  • Da, da. Și eu sunt de acord. Sa îl batem cu pietre pe acest presupus jurnalist! Sa nu mai scrie nimic!

  • Are ăsta facultate de jurnalism făcută cum sunt eu popă. De remarcat, de remarcat :))

  • Un penibil!

  • Mda, si mai pune si poze dintr-astea, de kkt, cu ciocanel, cu… Un reporter de 2 lei!

  • Măi jurnalistul lui pește(Ciprian Nedelcu), eu cred că nici tu nu știi ce ai vrut să spui în articolul ăsta!! Îmi pare rău că trebuie să-ți spun, dar ești prea prost pentru vremurile pe care le trăim!! Ți-aș sugera să-ți schimbi profesia, fiindcă”E ușor a scrie versuri/ Când nimic nu ai a spune”!!

  • Măi jurnalistul lui pește(Ciprian Nedelcu), eu cred că nici tu nu știi ce ai vrut să spui în articolul ăsta!! Îmi pare rău că trebuie să-ți spun, dar ești prea prost pentru vremurile pe care le trăim!! Ți-aș sugera să-ți schimbi profesia, fiindcă”E ușor a scrie versuri/ Când nimic nu ai a spune”!!

  • Articol de prima pagină, halal ….a băut și fata ca era deprimantă…pacat in schimb, c-o face pe mama ei, medic cardiolog din București de rusine cu acest comportament inadecvat pt o tânără de varsta ei

  • Are depresie saraca… De la lipsa de piula, saraca… Sa i se prescrie niste piule, dimineata, la pranz si seara.

  • Durere de masea

    Sărmana fata ….avea o durere de măsea și a băut oleacă…..și alte colege obișnuiesc ,dar ea a avut ghinion….In câțiva ani merita director de școală sau chiar inspector școlar
    ….

  • Un articol despre o betivanca

    Ce sariti asa? Este o bețivanca ordinara care putea omorî pe cineva. Merita sa fie făcută de rahat în public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *