Prima pagină » Local » Prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu: „Iaşul trebuie să devină un oraş Smart! PMP propune construcţia a 100 de staţii de încărcare electrică şi vouchere pentru cumpărarea trotinetelor electrice”
Prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu: „Iaşul trebuie să devină un oraş Smart! PMP propune construcţia a 100 de staţii de încărcare electrică şi vouchere pentru cumpărarea trotinetelor electrice”

Prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu: „Iaşul trebuie să devină un oraş Smart! PMP propune construcţia a 100 de staţii de încărcare electrică şi vouchere pentru cumpărarea trotinetelor electrice”

24 sept. 2020, 17:55,
BZI.ro, în Local

Candidatul PMP la Primăria Municipiului Iaşi, prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu, a prezentat un proiect extrem de interesant prin care Iaşul trebuie să devină un oraş smart! Printre propunerile profesorului universitar Dorina Isopescu se număra construcţia a 100 de staţii de încărcare electrică şi vouchere pentru cumpărarea trotinetelor electrice.

Redăm mai jos, integral, programul propus de cel mai bun candidat la Primăria Iaşi, prof. univ. dr. ing. Dorina Isopescu!

Iaşul se confruntă cu mari probleme de poluare şi Primăria trebuie să facă absolut tot ce este nevoie pentru a reduce poluarea! Ca să devenim un oraş smart trebuie să demarăm imediat, după alegerile locale din 27 septembrie, construcţia unui număr de 100 de staţii de încărcare electrică de putere super charge, de 50kwh oră şi chiar de 100kwh oră. Îmi iau angajamentul ferm, că dacă voi ajunge primar, în primul an voi demara construcţia, din banii Primăriei, a unui număr de 100 de staţii de încărcare, urmând ca până la finalul mandatului să ajungem la aproximativ 250 de staţii de încărcare.

De asemenea, împreună cu echipa de consilieri locali ai Partidului Mişcarea Populară, vom demara un proiect prin care Primăria să subvenţioneze achiziţionarea de maşini electrice! Suntem obligaţi să facem orice efort bugetar, pentru că efectele poluării sunt nocive pentru ieşeni, iar sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice altă investiţie.

Tot ca un angajament pe care mi-l iau în faţa oamenilor pentru a reduce poluarea din Iaşi este construirea unui număr de 300 de staţii de încărcare pentru scutere şi trotinete electrice, prin oraş. Trebuie să identificăm acele soluţii prin care tinerii să-şi poată lăsa scuterul şi trotineta la încărcat în siguranţă, cât este la serviciu, în parcuri, la studii la universitate. Vom propune ca Primăria să acorde vouchere în valoare de câte 1000 de lei, pentru achiziţia de trotinete electrice, pentru tinerii care vor să lupte cu poluarea şi să lase maşinile acasă.
Pentru ieşeni, îmi propun împreună cu echipa de consilieri ai PMP să identificăm cele mai importante 200 de locaţii din oraş (parcuri, zone centrale, universităţi), în care să oferim internet gratuit.

Pe 27 septembrie vin la Primărie! Votaţi poziţia 1 pe buletinul de vot la Primărie şi poziţia 2 pe buletinul de vot la Consiliul Local!
Iaşi, reuşim împreună!

Comandat de Partidul Mişcarea Populară Iaşi, produs de LIVE SOLUTION ONLINE SRL, CUI AEP 21200020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *