Prima pagină » Local » Prof. dr. Cristian Lupașcu și prof. dr. Adrian Covic au devenit cetățeni de onoare ai Municipiului Iași
Prof. dr. Cristian Lupașcu și prof. dr. Adrian Covic au devenit cetățeni de onoare ai Municipiului Iași

Prof. dr. Cristian Lupașcu și prof. dr. Adrian Covic au devenit cetățeni de onoare ai Municipiului Iași

28 iun. 2024, 11:44,
BZI.ro, în Local

Prof. dr. Cristian Lupașcu, șeful Clinicii II Chirurgie, Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon” și prof.dr. Adrian Covic, medic medic primar medicină internă și nefrolog, șeful compartimentului de Transplant Renal al Spitalului „Dr. C.I. Parhon” au fost numiți cetățeni de onoare ai municipiului Iași.

„Propune acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului lași domnului Adrian Constantin Covic, prof. dr. cu o activitate științifică remarcabilă, fiind cel mai vizibil cercetător ieșean în Științele Medicale. Extrem de importantă este activitatea profesorului Covic în domeniul îngrijirii pacientului renal. A înființat Centrul de Transplant Renal din lași, centru cu realizări și rezultate remarcabile recunoscute pe plan național și internațional”, se arată în comunicat.

Comentarii
  • Felicitări D-lui Prof. Dr. Cristian Lupașcu, de un profesionalism de marcă, genial, și conduită, respect față de pacient. Jos pălăria un așa doctor chirurg cu care se mândrește România! Merită titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului lași.
    Pe celălalt Dn.Prof.Dr. nu-l cunosc, doar ce am citit din ziare despre d-lui. Probabil merită titlul pentru c s-a dedicat în științele medicală. Felicitări!
    România are genii care trebuiesc remarcați, să-i cunoască fii țării

  • Știți voi cine sunt...

    Dacă pentru Prof. Dr. Cristian Lupașcu pot spune că merita de mult timp acest titlu întrucât activitatea sa chiar este cunoscută și recunoscută atât de cei care activează în domeniu cât și de pacienții care au trecut prin mâna lui, nu același lucru îl pot spune și despre covic adrian (după cum se vede și numele i l-am scris ca atare). Dacă procurorii patriei ar fi avut un pic de respect față de omul de rând covic primea alt ”titlu”… Dar asta e comanda astăzi, criminalii trebuie să se bucure de protecție.

    • Tu esti, sandulescule? De remarcat, ca tot cu litere mici iti scriu numele. Poate ar fi bine sa te cauti un pic la mansarda, ca iti lipseste cate ceva

  • Este șocant, locul lui Covic este la închisoare. Acest om este corupt până în măduva oaselor, faptele sale, pe care s-a străduit de-a lungul timpului să le împiedice a fi mediatizate, sunt cele ale unui psihopat.

    Păcat de celălalt medic, Cristian Lupașcu, numele său și munca sa sunt astfel puse lângă imaginea lui Covic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iulie 2024
27 iulie 2024