Prima pagină » Cancan » Producătoarea executivă a emisiunii “Chefi la cuțite” dă de pământ cu foștii jurați. Ce zice de Cătălin Scărlătescu

Producătoarea executivă a emisiunii “Chefi la cuțite” dă de pământ cu foștii jurați. Ce zice de Cătălin Scărlătescu

18 mart. 2024, 12:48,
în Cancan

Producătoarea executivă a emisiunii “Chefi la cuțite”, Roxana Paulică, mâna dreaptă a Monei Segall, dă de pământ cu foștii jurați.

Odată cu plecarea grupului format din Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, încep să iasă la iveală lucruri care au fost ascunse timp de 12 ani. De obicei, producătorii emisiunilor TV preferă să nu comenteze când un subiect controversat apare în presă, dar de această dată situația este diferită. Roxana Paulică a postat câteva povești destul de critice la adresa lui Cătălin Scărlătescu și a dezvăluit detalii noi despre întreaga situație.

Producătoarea executivă a emisiunii “Chefi la cuțite” dă de pământ cu foștii jurați

Roxana Paulică repetă acuzațiile Antenei 1 legate de plecarea bucătarilor. Ea afirmă că cei trei chefi au dat de știre echipei de producție că nu mai vor să filmeze cu doar trei săptămâni înainte de startul filmărilor. Până aici, nimic nou în apărarea postului TV. Totuși, producătoarea executivă merge mai departe și pune o serie de întrebări acuzatoare la adresa chefilor.

„E ok să jigniți locul care v-a dat atâtea șanse chiar și după proiecte care n-au funcționat, oamenii care și în al 12-lea ceas au încercat să găsească o soluție pentru a vă îndeplini doleanțele? Mai puține zile de filmare, mai puține ore de muncă pe zi… Și alte detalii ce țin de conținut, știți voi foarte bine!

Este corect să vă considerați mai presus de orice? Să demonizați locul care v-a protejat și v-a respectat, din toate punctele de vedere, atâția ani? Și apoi, după ce acuzați oboseala cu trei săptămâni înainte să schimbați toată programa de filmări, care impactează atâția oameni? Tot voi pozați în victime?”, este mesajul acid lansat de producătoarea tv pe Instagram, potrivit fanatik.ro.

Ce spune Roxana Paulică despre Cătălin Scărlătescu

Roxana a continuat să dezvăluie informații! Persoana de încredere a Monei Segall l-a criticat dur pe Scărlătescu, afirmând că juratul era îngrijorat că nu a vorbit corect în fața camerei și că echipa mereu l-a ajutat să-și salveze momentele, intervenind de fiecare dată.

„Mai știi, Cătă, când erai stresat că nu știi dacă ai vorbit bine, dacă te-ai exprimat cum trebuie, dacă ai transmis ce trebuie în emisiuni? Pe atunci nu erai mai mare decât Antena 1?

Mai știi când veneam cu toții la serviciu și începeam cu glume, în backstage? Când ne spunea Sorin bancuri și râdeam toți, când venea Jeni și ne aducea mâncarea, când ne povesteam necazurile… Când terminam filmările seara și ne întrebai dacă venim la club? Probabil că pe vremea aia nu erai așa obosit, mai știi?”, îl mitraliază Paulică pe Scărlătescu.

Producătoarea executivă a emisiunii “Chefi la cuțite” se întreabă, mai mult ironic, cum de foștii jurați au stat timp de 12 ani la Antena 1, în condițiile în care acum se vorbește despre abuz din partea echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *