Prima pagină » Cancan » Prodanca ar fi avut mai mult decât o relație profesională cu Dan Alexa. Declarații la procesul de divorț

Prodanca ar fi avut mai mult decât o relație profesională cu Dan Alexa. Declarații la procesul de divorț

10 oct. 2024, 13:17,
Redacția BZI în Cancan

Prodanca, fosta soție a lui Reghe, ar fi avut mai mult decât o relație profesională cu Dan Alexa, potrivit unui martor din procesul de divorț. Cei doi foști soți au fost prezenți la Judecătoria Buftea, însoțiți de martorii lor. La acest termen, Valentin Petrișor a făcut declarații fără precedent cu privire la Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în continuare în plin proces de divorț, deși amândoi și-au refăcut viețile, el cu Corina Caciuc, iar ea cu Ronald Gavril. Ieri, 9 octombrie, impresara și antrenorul s-au întâlnit la Judecătoria Buftea, iar alături le-au fost și martorii lor. Ea a avut-o pe Lena Enache, soția lui Gabi Enache, iar el pe Valentin Petrișor, alias Dinte, potrivit Viva.

Prodanca ar fi avut mai mult decât o relație profesională cu Dan Alexa

Valentin Petrișor, martorul lui Reghe, a lansat acuzații fără precedent la adresa impresarei, în procesul de divorț cu antrenorul de fotbal. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost din nou față în față, miercuri, 9 octombrie, la ultima înfățișare în procesul de divorț, de la Judecătoria Buftea. Alături de ei, în sala de judecată au fost prezenți și martorii lor. Acesta din urmă a făcut câteva declarații neașteptate în fața jurnaliștilor despre impresară, legate inclusiv de episodul cu Dan Alexa.

Dinte, martorul lui Reghe, a acceptat să stea mai mult de vorbă cu jurnaliștii și a făcut o serie de declarații incredibile. Acesta a vorbit și despre episodul dintre Dan Alexa și impresară, de acum aproximativ patru ani, când ea l-a lovit cu pumnul. Totodată, Dinte a susținut că Anamaria Prodan ar fi avut o atitudine nepotrivită în sala de judecată.

„Anamaria Prodan, înainte de episodul cu Dan Alexa, s-a dus și i-a tăiat toate hainele din camera de hotel actualei soții a domnului Dan Alexa. Prodan a fost foarte acidă, m-a acuzat de mai multe chestii, a țipat prin sală, s-a supărat. Judecătorul a oprit-o și i-a zis să stea liniștită în banca dânsei și eu mi-am continuat declarația, deoarece pe mine m-a amenințat de mai multe ori și nu vreau să am dialog cu dânsa”, a susținut Valentin Petrișor.

Anamaria Prodan nu vrea să renunțe la divorț

Întrebat dacă consideră că s-ar fi putut ca între Anamaria Prodan și Reghe să fi fost un divorț amiabil, nu unul cu scandal, Valentin Petrișor, alias Dinte a oferit un răspuns negativ, dând vina pe impresară. De asemenea, acesta a susținut că ea ar fi cerut „vreo 20.000-30.000 de euro pe lună” de la antrenor pentru cheltuielile copilului lor, Bebeto.

„Cu doamna Prodan, nu, nu aveți cum. Doamna Prodan a inventat apa și sarea, nu știu ce a mai inventat. Nu, e un om cu care nu poți să te înțelegi. Drept dovadă, ține un om care are o relație și doi copii, într-un divorț în care cere 10.000 sau 20.000 pentru o școală.

Ea nu renunță la divorț, vrea să păstreze și numele, vrea vreo 20.000-30.000 de euro pe lună, vă spun eu ce am auzit acolo. Inclusiv astăzi am auzit-o pe hol când zicea «hai s-o mai amânăm, hai s-o mai ducem, hai s-o mai lungim», a adăugat martorul lui Reghe.

Și martora Anamariei Prodan a făcut declarații

Lena Enache, martorul Anamariei Prodan, a făcut și ea câteva declarații în fașa jurnaliștilor. Aceasta susține că ea a văzut cuplul Reghe – Prodan ca pe un adevărat exemplu.

„Tot ceea ce eu am văzut în acest cuplu și sincer, eu i-am văzut ca pe un exemplu, de multe ori plecam de la dânșii de acasă, Gabi nu era prezent tot timpul și-l sunam și-l certam: «auzi, tu de ce nu poți să fii așa ca Reghe?». Deci eu am văzut doar lucruri frumoase, nu am venit să dau în nimeni, doar mi-am susținut punctul de vedere în ceea ce-i privește pe dânșii”, a spus soția lui Gabi Enache.

Întrebată dacă e de părere că între Reghe și Anamaria Prodan mai există resentimente, aceasta nu a putut oferi un răspuns clar. A spus însă cum s-au comportat cei doi în sala de judecată, susținând că antrenorul a fost liniștit și nu a avut nicio reacție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`