Prima pagină » National » Procurorul care se ocupă de posibilă fraudare a alegerilor din Sectorul 1 a cerut ajutorul Poliției Capitalei! Ce se întâmpla cu Clotilde Armand
Procurorul care se ocupă de posibilă fraudare a alegerilor din Sectorul 1 a cerut ajutorul Poliției Capitalei! Ce se întâmpla cu Clotilde Armand

Procurorul care se ocupă de posibilă fraudare a alegerilor din Sectorul 1 a cerut ajutorul Poliției Capitalei! Ce se întâmpla cu Clotilde Armand

05 aug. 2021, 11:05,
în National

Noi dezvăluiri apar în legătură cu posibila fraudare a alegerilor locale din Sectorul 1. Avocatul lui Dan Tudorache a vorbit, într-o intervenţie la un post de televiziune despre procurorul care se ocupă de dosar. Așadar, pe lângă acuzaţiile că Clotilde Armand ar fi putut frauda alegerile, Mihai Drăgan susţine faptul că procurorul de caz ar fi cerut ajutorul Poliţiei Capitalei.

Scandalul a apărut în momentul în care în spaţiul public au apărut mai multe imagini cu membru USR care au fost văzuţi intrând în locul în care erau depozitaţi sacii cu voturi. De altfel, de curând au apărut alte imagin în care Clotilde Armand intră, alături de soţul ei, în locația în care se numărau voturile.

Procurorul care se ocupă cu dosarul posibilei fraudări ale alegerilor locale din Sectorul 1 a cerut ajutorul Poliţiei Capitalei

Într-o intervenţie la postul de televiziune România TV, avocatul lui Dan Tudorache susţine că procurorul de caz în ancheta posibilei fraudări ale alegerilor locale din Sectorul 1 din București este singur în întreg procesul de numărare a voturilor. De altfel, Mihai Drăgran a menţionat faptul că procurorul a cerut ajutorul Poliţiei Capitalei:

„Din fericire, există Poliţia Capitalei. Vă daţi seama dacă o secţie de Parchet de o asemenea importanţă a ajuns să se roage de Poliţia Capitalei să-i ajute. Dacă cei de Poliţia Capitalei nu îi ajutau, nu aveam această renumărare niciodată. Procurorul este practic singur în această anchetă şi apelează la organele din alte structuri”, a declarat avocatul Mihai Drăgan, la România TV, în emisiunea „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu.

Între timp, au apărut informații că Poliția Capitalei a solicitat o prelungire cu o lună a termenului pentru funalizarea renumărării voturilor.

Clotilde Armand (USR) şi soţul acesteia la locul numărării voturilor de la alegerile locale

Conform jurnaliştilor romaniatv.ro, imaginile publicate de aceştia sunt din locul în care se numără voturile. Altfel spus, pe imagini apare Clotilde Armand dar şi soţul acesteia. Polițiștii au terminat de renumărat voturile. Tabelelel cu toate cifrele vor ajunge la procurori. De mâine începe confruntarea documentelor.

Avocatul lui Dan Tudorache a menţionat faptul că Armand a încălcat toate legile în vigoare şi că, în pofida faptului că ea are voie să fie prezentă în secţiile unde se numărau voturile, soţul acesteia nu avea voie:

„Căuta acelaşi lucru că Dan Barna şi cei de la USR cu sacii în spate. Ea e primăriţa FAKE care a încălcat toate legile. Domnul respectiv nu avea ce să caute acolo. Jandarmii au deschis calea celor care au fugit de la faţa locului. Jandarmii urmează să fie audiaţi. Sunt revoltat de faptul că a durat atât. Nu aveam voie sas tam cu un primar aşa un an de zile. Nu cred că mai e important rezultatul votului la acest moment. Acele voturi au fost manipulate. În mod clar nu mai reflectă situaţia clară. La numărarea PNL şi PSD, Dan Tudorache a câştigat. În procesele verbale mâzgălite demonstrează că a fost un vot măsluit. Pentru mine e fraudă la vot. Eu zic că postul de primar e vacant încă din 27 septembrie.”, a spus Mihai Drăgan, exclusiv, pentru România TV.

De altfel, în aceste momente, mai multe organizații au început să strângă semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a lui Clotilde Armand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *