Prima pagină » Actualitate » Procurorii vor neapărat să o bage după gratii pe ispita suspectată de șantaj! Tânăra va da ochii azi cu judecătorii!
Procurorii vor neapărat să o bage după gratii pe ispita suspectată de șantaj! Tânăra va da ochii azi cu judecătorii!

Procurorii vor neapărat să o bage după gratii pe ispita suspectată de șantaj! Tânăra va da ochii azi cu judecătorii!

17 oct. 2019, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Actualitate

Anchetatorii ieșeni nu renunță la ideea arestării tinerei suspectate de șantaj și a iubitului acesteia. Cei doi sunt cercetați pentru că l-ar fi șantajat pe „amantul” tinerei. Victima ar fi fost filmată după ce a primit o invitație din partea tinerei.

Procurorii ieșeni au contestat decizia Judecătoriei, de a-i plasa sub control judiciar pe Maria Păunița Cecan și Alin Pricope. Astăzi, Tribunalul Iași ar trebui să ia o decizie cu privire la contestația formulată de anchetatori.
Amintim că, în urmă cu o săptămână, instanța a respins cererea de arestare preventivă în cazul celor doi iubiți. Aceștia fuseseră reținuți, fiind suspectați că l-ar fi șantajat pe un bărbat. Surse judiciare au susținut că tânăra ar fi fost „surprinsă” în pat cu „amantul”, de către Pricope. Anchetatorii au adăugat că acesta din urmă l-ar fi lovit pe „amant” și l-ar fi filmat. În plus, victima ar fi fost amenințată că filmarea va fi făcută publică, dacă nu va da o sumă considerabilă de bani.

Victima a mers direct la Poliție

Astfel, tânărul, care nu-și dorea decât o seară romantică, ar fi fost terorizat câteva ore. Totul a ieșit la iveală după ce victima a depus o plângere la Poliție. În urma verificărilor, cei doi iubiți au fost reținuți pentru 24 de ore. Mai apoi, aceștia au fost plasați sub control judiciar. Maria Păunița Cecan are 25 de ani și ar fi început o relație de ceva timp cu un bărbat în vârstă de 30 de ani din Roman, pe nume Alin Ionel Pricope. Potrivit acelorași surse, cei doi iubiți ar locui într-un apartament din zona Sfântul Andrei. Însă, în urmă cu aproximativ un an, femeia a avut o relație cu un alt tânăr, din Suceava. Cu acesta nu ar mai fi ținut legătura, dar, pe 18 septembrie, și-ar fi dat întâlnire în apartamentul tinerei.

A fost dat de gol de iubitul fetei

Totuși, tânărul avea să fie surprins gol de iubitul fetei, lângă aceasta. Potrivit anchetatorilor, Alin Ionel Pricope, iubitul Păuniței, l-ar fi lovit pe sucevean. În plus, l-ar fi filmat dezbrăcat și i-ar fi cerut 5.000 de euro, pentru ca imaginile să nu fie făcute publice. După ce a scăpat din apartament, tânărul a mers la Poliție. Anchetatorii au deschis imediat un dosar penal, iar la scurt timp a fost efectuată și o percheziție. Cecan și Pricope au fost săltați de polițiști și duși în spatele gratiilor pentru 24 de ore.
Însă, Judecătoria Iași a respins propunerea de arestare. „Dispune luarea față de inculpați a măsurii controlului judiciar pe 30 de zile”, au precizat magistrații ieșeni. Maria Păunița Cecan este acuzată de șantaj și complicitate, iar Alin Ionel Pricope este acuzat de distrugere, șantaj, lovire și amenințare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`