Prima pagină » Local » Procurorii ieșeni îl vor după gratii pe Adrian Corduneanu, după ce judecătorii au decis să-l aresteze la domiciliu. Decizia pare grea și așa pentru ”Beleaua”! GALERIE FOTO / VIDEO

Procurorii ieșeni îl vor după gratii pe Adrian Corduneanu, după ce judecătorii au decis să-l aresteze la domiciliu. Decizia pare grea și așa pentru ”Beleaua”! GALERIE FOTO / VIDEO

18 apr. 2022, 02:00, 11 ,
Dragos Savin în Local

Adrian Corduneanu ar putea ajunge din nou în spatele gratiilor. ”Beleaua” se află în arest la domiciliu. Asta, după ce ar fi șantajat un om de afaceri din Iași. Judecătorii au decis asta, însă procurorii nu au fost mulțumiți și au contestat hotărârea. În timp ce procurorii vor ca Adrian Corduneanu să fie în spatele gratiilor, acesta a contestat arestul la domiciliu, vrând să fie liber. Corduneanu a stat 24 de ore după gratii.

După ce „Beleaua” a ajuns la instanță, judecătorii au decis arestarea la domiciliu a acestuia, pentru 30 de zile.

„Este o soluție echitabilă”, a declarat atunci Robert Amuntencei, avocatul lui Adrian Corduneanu

De ce a fost ridicat Adrian Corduneanu de „mascați”

Adrian Corduneanu este acuzat de şantaj la adresa unui om de afaceri din Iași căruia i-ar fi cerut suma de 1.000 de euro. Omul de afaceri ar fi făcut un denunț la Poliție și i-ar fi dat lui Corduneanu suma de 2.000 de lei. Interlopul a fost reținut pentru 24 de ore în urmă cu câteva zile.

„Pe 12 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Bărbatul de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost dus la sediul Poliției, pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări, de la o persoană, 1.000 de euro și ar fi primit 2.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Adrian Corduneanu ar fi avut un complice, pe Călin Dumitru

Un fost boxer, patronul unei florării din Iași, ar fi fost partenerul lui Adrian Corduneanu în șantaj, conform anchetatorilor. Joi, pe data de 14 aprilie 2022, s-a predat după ce a aflat că Adrian Corduneanu nu a fost arestat preventiv. Călin Dumitru se numește individul care ar fi fost complice în șantajarea omului de afaceri de la care Adrian Corduneanu ar fi vrut să obțină 1.000 de euro. Călin Dumitru a fost reținut pentru 24 de ore, iar, mai apoi, a fost plasat sub control judiciar.

Se pare că individul i-ar fi spus afaceristului șantajat de Adrian Corduneanu că ar fi bine să plătească, tocmai ca să nu apară probleme. Planurile celor doi se pare că nu au mers chiar cum s-au așteptat, după ce victima a depus o plângere la Poliție. Oamenii legii au intrat pe fir, iar, la scurt timp, l-au pus pe burtă pe Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din țară.

Rămâne de văzut dacă Adrian Corduneanu va ajunge în spatele gratiilor sau dacă va scăpa de arestul la domiciliu.

Comentarii
  • O panarama steroida

  • Mare fraier a ajuns Adrian. Eu il stiu de cand se spargea in figuri prin discoteca Number 1 de la Sala Polivalenta. De atunci avea figuri in cap. Ei nu erau cine stie ce ca luptatori (frate-su Costel a scris ceva istorie ca sportiv, dar slab si asta), dar umblau ca lupii in haita si erau tari in gura. Acum ma uit la el ca are o varsta si o are degeaba. Intrii pe arest pentru o fapta de 1000 euro ? Pai ce smecher mai este asta ? Astia au ajuns scursurile societatii. Noroc de procurori si de baietii de la SAS Iasi ca l-au pus iar pe chituci. Si tare bine i-a facut procurorul Chifan ca i-a mai scos figurile din cap. Vai de mama lor de Corduneni. Maine poimaine astia se apuca de furat acadele de la copii.

  • Diana cur de fier din Goruni

    Telemea și Belinda…..doi puști cordiți….pt 1000 de euroi mă sug de.un coi….ambii…. multi ani și când ieșiți sa i vedeți pe diamant și femeia de serviciu de la notar….înfipte în sulita lui Decebal

  • nu m as mira ca intr o zi aceasta maimuta sa fure pachetelele cu mancare a copiilor care merg la scoala

  • LA PUSCARIE SI VASILICA CU ADIN CERSETORII CARE IAU TAXA DE SMECHER DE LA MAGAZINE.ADIN VIOLACHE

  • Domnule procuror, va rog frumos și insistent să îl aduce-ti la spitalul de boli mintale „Pădureni” să-l studiem vreo 2 3 ani.

  • Bine că ați scos acest cimpanzeu din societăte și îl duceți iar la grădina zoologică pentru reeducare.

  • Niște amărâți care au rămas la tâlhăriile pe care le făceau acum 20 de ani. Evoluție zero.

  • Wd68xjn
    Ct08kxh
    Vn12jyp

    Ce09cen

  • Avocatul Diavolului

    Vad ca si avocatul Amuntencei a ajuns sa apere numai scursuri sle societatii. Ce fel de avocat e asta, o fi ruda cu praduitorii????

  • Adrian e un agarici,un kkt orfan cu o femeie curvă la care îi da limbi în diamantul roz,el și altii 100 o fut în găoază!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`