Prima pagină » Local » Judecătorii ieșeni au decis! Adrian Corduneanu rămâne în arest la domiciliu

Judecătorii ieșeni au decis! Adrian Corduneanu rămâne în arest la domiciliu

18 apr. 2022, 14:07, 7 ,
în Local

Decizie de ultimă oră a magistraților ieșeni. Aceștia au respins astăzi, 18 aprilie 2022, contestațiile formulate de Adrian Corduneanu. „Beleaua” va rămâne în arest la domiciliu.

„Instanța respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi de inculpatul-contestator Corduneanu Adrian împotriva încheierii penale din 13 aprilie 2022, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți, încheiere pe care o menţine. Definitivă”, au precizat luni, 18 aprilie 2022, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

De ce a fost ridicat Adrian Corduneanu de „mascați”

Adrian Corduneanu este acuzat de şantaj la adresa unui om de afaceri din Iași căruia i-ar fi cerut suma de 1.000 de euro. Omul de afaceri ar fi făcut un denunț la Poliție și i-ar fi dat lui Corduneanu suma de 2.000 de lei. Interlopul a fost reținut pentru 24 de ore în urmă cu câteva zile.

„Pe 12 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Bărbatul de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost dus la sediul Poliției, pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări, de la o persoană, 1.000 de euro și ar fi primit 2.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii
  • ce smecher se dadea si hups ce bou a ajuns

  • Pe dna Buhuși care îl chema sa amenințe tonetari de prin Alexandru cel bun când o săltați. O găsiți la magazinul La Lory și sa luați și inspectori fiscali cu voi .

  • Boncu cap de miel

    Justiție coruptă.
    O să ardeți in focul veșnic pe lumea cealaltă.

  • Încă o dată JUSTIȚIA este coruptă nuși face treaba,acest individ împreună cu hoții lui trebuie să dispară pentru totdeauna de pe străzile IAȘIULUI.Confiscații casa,mașina sunt bani nejustificați proveniți din furturi,șantaj,prostituție,munca nu le place.Adriane unde te duci la POPA ȘAPCĂ,să nul faci de rușine pe STEFAN CEL MARE săți iei Niveea și PAMPERS.

  • Asa sunt toti fratii si au mostenit si cumatrii si unii fini abilitatile astea de talhari ieftini. Unii fini am zis dar la cumatri e mai greu cu corectitudinea !

  • Vasilica Cirduneanu

    Diamantul Roz e suparata ca nu mai poate sa plece sa Și facă viața cu peștii din București .Acum e nevoită sa stea la domiciliu cu Beleaua Adrian praduitorul !🙈🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *