Prima pagină » Local » Procurorii DNA au bătut la birourile DRDP Iași! Furturile de asfalt sunt anchetate după ce a apărut un raport exploziv: „Doamne ajută! Nu am de ce să mă tem” – FOTO

Procurorii DNA au bătut la birourile DRDP Iași! Furturile de asfalt sunt anchetate după ce a apărut un raport exploziv: „Doamne ajută! Nu am de ce să mă tem” – FOTO

08 apr. 2023, 02:00, 84 ,
Ciprian BOARU în Local

Raportul de la DRDP Iași, legat de furtul de mixtură asfaltică de pe sectorul de drum național Iași – Bălțați, nu a rămas fără urmări. Pe fir au intrat și procurorii DNA care au cerut mai multe documente, termenul-limită fiind începutul lunii mai 2023. Inițial au fost incriminați doi șefi din cadrul instituției

Problemele de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași au ajuns în curtea Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Iași. Asta, după ce a fost întocmit un raport din care reiese că în perioada 2020-2022 au fost comise mai multe furturi de mixtură asfaltică, prejudiciul fiind de aproape 500.000 de euro. În acest caz, procurorii DNA au intervenit și au început o cercetare penală. Din informațiile deținute de BZI, DRDP Iași trebuie să pună la dispoziția anchetatorilor documente doveditoare până la începutul lunii mai 2023.

Totul a pornit de la un contract de întreținere a unui drum național în perioada amintită, mai precis porțiunea Iași – Bălțați, cu o lungime de 30 de kilometri. Pentru realizarea lucrărilor, DRDP a cumpărat 56.000 de tone de asfalt de la firma de construcții Eky – Sam SRL. După revenirea lui Ovidiu Laicu la conducerea DRDP, în vara anului 2022, a fost verificat sectorul de drum. S-a constatat că au fost porțiuni în care asfaltul turnat era mai subțire cu 2 centimetri. Asta a condus la un prejudiciu de 7.000 de tone de mixtură. Nimeni nu știe unde a dispărut cantitatea respectivă. Mixtura putea fi folosită pentru asfaltarea unui drum de 10 kilometri cu o lățime de 6 metri.

Procurorii DNA vor cere explicații șefilor din acea perioadă

Mai mulți angajați ai DRDP Iași i-au acuzat de furt pe Corneliu Șerban, șeful de la Secția Drumuri Naționale (SDN) Iași, și pe Adrian Brînzilă, șeful Districtului  Valea Lupului. Aceștia au negat acuzațiile, invocând că este vorba despre un atac politic. Acum, procurorii au solicitat contractele privind furnizarea mixturii asfaltice, jurnalul zilnic de lucrări, documentația tehnică, documente legate de cheltuielile privind întreținerea utilajelor și autovehiculelor din cadrul SDN Iași.

Nu în ultimul rând, vor fi verificate documentele ce arată care erau atribuțiile persoanelor aflate la conducerea DRDP Iași, SDN Iași și District Valea Lupului, în intervalul 2020-2022. Infracțiunile invocate sunt de fals în înscrisuri sub semnătură privată și abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. În edițiile trecute au fost prezentate incidente în care un angajat de la DRDP Iași era terorizat de superiori.

Șeful SDN Iași: „Nu am de ce să mă tem”

Contactat telefonic, Corneliu Șerban a precizat că nu se teme de procurorii DNA și a explicat și de ce.

„Nu am de ce să mă tem. Nu mă interesează. Poate să intre cine vrea. Nu știu nimic despre DNA. Eu pot să confirm un singur lucru: de contracte s-a ocupat DRDP, SDN a fost executant. Doamne ajută, poate o să se facă lumină”, a declarat șeful SDN Iași.

Adrian Brînzilă nu a răspuns în urma apelurilor telefonice repetate. Inițial, cei doi au blocat apelurile efectuate de reporterii BZI.

Directorul DRDP Iași: „Probabil și DNA va începe în perioada următoare”

Și Ovidiu Laicu, șeful DRDP Iași, a comentat situația din instituție.

„Nu am cunoștință dacă este sau nu începută o cercetare, eu sunt internat în spital. Știu că raportul respectiv este înaintat la CNAIR, a fost un control de la CNAIR care încă nu e finalizat. De asemenea, raportul a fost trimis la Curtea de Conturi care va începe verificările în perioada următoare.

Probabil și DNA va începe, în perioada următoare, o verificare pentru a confirma sau infirma cele constatate de raport, iar cei acuzați vor avea posibilitatea să vină cu probe (contraexpertize) pentru a-și susține nevinovăția. Repet, nu am cunoștință de declanșarea vreunei anchete DNA pe marginea acestui subiect”, a transmis Ovidiu Laicu.

Furturile de la DRDP sunt anchetate de DNA, dar rămâne de văzut dacă vor fi găsiți și vinovații.

Comentarii
  • Directorul General Mugurel Laicu de la drumuri din regiunea Moldovei nu a fost la munca în perioada codului rosu, ultima apariție e sâmbătă la meciul de fotbal Iasi_ Buzau. Poți fi internat și în același timp sa treci zilnic cu mașina pe Gh Asachi?

  • Aragazel vineri pe B1 la emisiunea lui Ștefan Etvis susține ca mixtura s a transformat în beton. E clar ca sustinerile directorul urmărit de organe nu mai sunt de actualitate, adică mixtura nu mai e nici la Roman, nici la Sculeni, nici pe fundacuri în Valea Lupului. Directore demisia de rușine, ca onore nai cum sa ai la anii dumitale.

  • Laicu este doar în capul lui internat el folosește zilnic mașină instituției ca bun propriu, a fost la meci , a fost pe la sala de hambar la primărie, ca este asa zice el internat în spital

  • Petrică Dumitriu

    Adriane ai dat de dracu otule și țăranu ăla de la secția Iași Șerban sta pe bulan ceati făcut ați furat mixtura plătiți tota ziua secție district mai ai motorina borfasule acum sa va vad cu furaciunile ieri platouri cu chemați sus la staphnu asfaltului
    Șerban condamnați v-am zis că nu mai aveți mult plecați la zdup otilor de mixtura și motorina
    Gatata v-au descoperit mafia de la secția Iași sunal pe
    Pistolaș la bucare să vadă sascota din coaliție hoților borfași cu dosare grele serbane ești sofertragi fuga la direcție ziua hn sosea hti iei amanta și fugi păparăți shnt pe tine mafiotule nu mai aveți mult și stați la pescuit motorina și frezat cu mixtura Petrică v-am ajuta pe toți acum nuam cum sa mai fac cu statu nu te joci shnteti băgați phna hn ght cu furatu sa terminat fruntașilor la furattt.?

  • Laicu la pușcărie cu tot cu acoliți sai, Petrea, zacre, soro și foarte mulți , vai de capul lui mos porno

  • Vasile apavital

    Sa trezit buhaiul și a pus postaci sa posteze , bai petrea dute la școală și învață să schiorii chc te vede lumea și ai sa plătești vai de capul tău

  • Aline nu mai scrie prostule ca ne faci familia de ras. Tu nici nu erai angajat la drumuri când se turna mixtura în Letcani. Chiar dacă te bazezi ca nu poți răspunde penal datorita stării de fapt, nu te baga ca o sa fie de rău.

  • Directorul Laicu ce ne poate spune de angajarea fiicei lui Alama de la Botoșani pe un post transformat din deservent utilaje în economist? Mămică ei ce produce la București cu un salariu cât a 4 deservește utilaje?

  • Casa de asistati

    Muncitorii la districte muncesc 10 ore pe zi și sunt postați 8, iar protejatul lui Laicu muncește 6 ore și e pontat 10. În condica semnează în fals ca a plecat din postul de paza la ora 23 dar la ora 18 e bezna la parta DRDP Iasi. Zilnic acest individ Alin semnează în fals condica de prezenta. Solicit oficial ancheta de la companie și parchet pentru instigare la fals(directorul le a spus cum sa faca), fals în înscrisuri (Numitul Petrea le face), uz de fals (directorul plătește salariu știind ca protejatul nu prestează ci posteaza) Petrea lăsate prins ca vine duba sa te ia de la poarta luni dimineata

  • Nicu Comunication

    Hoooopaaaa ce agitație,ce se scoală băieții la 3 de dimineața și TUP TUP pe comentarii.. Ba pramatiilor,ce treaba are directorul Laicu in articol? Va găbjit Șicu vi se spune ca sunteți hoți cum o dati cu Laicu. Spuneti unde sa evaporat mixtura , unde e frezatul, cum ați decontat utilajele, de ce Bote a băgat premeditat contractul închiriere utilaje la arhiva deși legea spune ca la min 5 ani se bagă, cine la sfătuit, de ce nu aveti receptia făcută, de ce e decontat mai mult decât e facturat, de ce dirigintele și proiectantul nici nu vor sa audă de semnat rapoartele . Ați delapidat , vati bătut joc de banul public cum ați vrut voi, ați crezut ca e tarlaua voastră de acasa unde cioban e pila sub protecția căruia faceți ce vreți ca organele sunt la mâna lui și va protejează. Astea rtrebuie lămurite Serbane nu contestatii de incompatibilitate avmembrilor, nu ca Laicu e la meci, nu ca Laicu e la spital … Cum sa evaporat asfaltul , motorina, orele suplimentare, banii luați zilnic din casieria unitatii, concursurile false unde una solicitați și ăla acceptați in dosare ca sa iasă cei ce marcau mii de euroi la voi, abuzurile și șpăgile de la UZD-uri ( asta e alt dosar aflat in lucru etc ) Când vorbește SERBAN condamnat pentru delapidare de doua ori, de corectitudine și contesta un raport făcut de un grup de specialiști din roate domeniile de activitate e ca si cum ar vorbi un satanist de biserica. Serbane ia-l pe fratele tău Branzila si predați-va ca nici nu știți ce va așteaptă.

  • “. Solicit oficial ancheta de la companie și parchet pentru instigare la fals(directorul le a spus cum sa faca), fals în înscrisuri (Numitul Petrea le face), uz de fals (directorul plătește salariu știind ca protejatul nu prestează ci posteaza) …” Iotete ce mai pregătesc băieții școliți de pila in diversiuni și minciuni, noi și noi scenarii SF menite a abate atenția de la subiectul
    fierbinte : FURTUL SECOLULUI făcut 2,6 ani sub patronajul borfasilui pila și a infractorilor de drept comun SERBAN- CIORDACHE plus hoțul coordonator DJ BRÂNZA . Ăștia pregătesc noi delațiuni evident mincinoase bazându-se pe răcnetele sindicatului, corupția unui jurist căruia ii duc săptămânal cutii de vin de AVERESTI ( ce poze și mărturii sunt pe masa procurorilor de nu și-a închipuit pila in viața lui de ciumete ) poate vor fi scoase victime și vor fi oprite anchetele așa cum pila le-a promis “ stați calmi, totul e aranjat, continuați sa răspundeți la solicitările mele, trebuie sa duc tainul mai departe ca sa fie bine sa nu fie rău, totul e aranjat sa se pună capac, am transmis mesajele …” Un lucru e cert, pila nu a semnat nimic și va scapa dar lotul infracțional plus acolitii pălmași de la Valea Lupului in nici invazia

  • Petrica Dumitriul

    Baieti eu vam spus sa ii turnam pe Adrian și SERBAN care nea pus sa facem furaciuni și nea recompensat cu ore suplimentare,sporuri și băutura adusă si vândută la caiet de Mihaela Mocanu.Adrian dacă eram baieti buni ne mai plătea el datoriile de la caiet.Spunem cu ne ducea Gigi cu mașina la palatul lu dom Pila la valea lupului și munceam toată ziua, cum am pus frezatu pe ulițele de la valea lupului și letcani unde ne trimitea Adi, cum stăteam in camere beam luam suplimentare ca Adrian băiat deștept știa cum sa facă sa scoată banii, cum ajutam la butoaiele cu motorina totul spunem sa scăpăm cu suspendare ii înfundat

  • Serbane,ai uitat cum îl puneai pe Adrian sa ne trimită sa facem lucrări la Sculeni?Iti amintesc eu Serbane cam ce flota de utilaje ai deplasat in zona ca sa pregătim terenul sa luam vegetalului.Utilaje de la toate districtele mobilizate.Bine Petrica ca îți dezlegilimba teajutam și noi nu te lasamsingur.

  • Ion get pe get iesean

    Ce fata de infractori au Adrian și Șerban, fetele lor șanț proiectate pt a sta la pușcărie, ca ăștia doi slugoi nu scapă de pușcărie la câte au facut

  • La PUSCARAIEEEEEE SERBANE … Nu uita sa îți iei și diva de la sindicat care a ajuns boueroaica de când iau cumpărat viloanță dim bani de furăciuni.

  • Da’ ce a patit Laicu de a ajuns la spital?
    I s-a inflamat limba de la dat cu ea prin curuletul sefului lui? :)))

  • Colegul de birou

    Serbane ia spune repejor cum îți duci diva de la sindicat cu Dusterul unitatii la 15:45 la Rediu unde i-ai platit avansul la vila și primele rate din banii cardiți la combinații cu asfalt , frezat si motorina?O duci stai pana la 18-19 apoi fugi la sectie istovit ca îți vine nevasta de la Vaslui careia ii spui ca vii de pe teren si ești frânt, ca te distrug golanii ca te urmăresc organi… De ce nu ai curaj mă pramatie sa ii spui femeii realitatea? Ți-e frica ca iar se duce peste ea si o flocaie, o da cu capul de pereți, șterge podelele cu ea?
    Ăștia fac deszăpezire la iasi, noi așteptăm drumuri întreținute ei fura si stau cu amantele . Bravos națiune!

  • Șerban banditu

    Lăsați
    Comentarcle asta este eu aștept
    Duba si mascați hl iau și pe fratele meu
    Adisor cu barba mare nu scăpați tota lumea de la district pleca ziua de la servici chnd vor și stau la ședința ziua cum. Este pontaț
    Adisor tota ziua sta
    La secția Iași cu golani
    Baieram la secție hntru institut de stat cu boxe și friguri cu muzica afost dat de sefiiiii de secție la omeni erau pontati dar stăteau acasă și erau pontati cu bonuri de masa și ore suplimentare ai să plătești
    Adisor pentru tot cei care au muncit la pila dai bani hnapoi prostsne cu gașca ta prosta ai grija ești băgat phna hn ght numai ai mult panarama de moșneag care ai făcut golaniiiiiiii.

  • Luați
    Mafia
    De la secția Iași
    Golani cu vile și masini scumpe și
    Aur la femei cu stilulare mafioți din
    Garda
    Veche

  • Golanul asta cu ochelari fumurii și încă un Boulean gras cu parul alb ne blochează documentațiile pentru avize in vederea accesării fondurilor europene. Dacă ești primar PSD ai probleme,resping actele, vor completări, Trimi la măsurători, te programează și reprogramează o bătaie de joc generalizată. Javrele vor probabil șpăgi sau sunt puși de PNL sa blocheze orice proiect PSD din județ altfel nu se explica.

  • Alin falsificatorii de la phoarta

    Organele când au văzut plângerea lui Laicu și au pus mâinile în cap, nu au mai văzut în viata lor un director asa tont. De altfel a dat termen sa fie trimis ceva file conforme cu realitatea nu cu spusele lui Laicu pana pe la sfârșitu lui mai. Parca Laicu amenință cu descinder, cu mascați, cu dube .. organele și au dat seama ca omul e dus de acasă. Din sursele mele e la spital pe str. Socola dus de soacra și nevasta ca face urat de când s a constipat cu sâmburi din zeama de prune.

  • Comisia de Recepție

    Uite așa pila ii va bagă la pușcărie pe acești șnapani slăbuți la pricepere care semnau orice le cerea pila ca sa rămână in funcție și in același timp sa își rotunjească vârtos veniturile.Marile tunuri date de pila cu mâna unor gainari de genul ăstora sunt la început. Vor urma achiziții încredințare directa unde era maestru ,mutare sediu in 2 locații ambele fără studii de piața și licitație ( numai asta de 6 ani ) lucrări nerecepționate și plătite și multe altele. Buboiul purulent e spart , baietasii ăștia au căzut clar in ispita întinsa de ofițerul ratat dar vor da pe goarna totul . Proștilor dacă au cerut acte conform cu realitatea înseamnă ca oamenii deja au actele , au făcut încadrarea și acum doar vor certificarea realității ca sa poată trimite dosarul la tribunal. Pacalicilor sunteți ca și arestați nu mai trageți bese puturoase ca lumea știe totul e o chestiune de timp pana o sa părăsiți scena spre beci

  • Avem fotografii reale și netrucate cu Șerban și o doamna,,,,,, o fi nevasta sa, s au,,,,,, o verișoara?

  • Nelu Vasluianu

    Gina dragă,joi l-au sărbătorit pe Ciordache la sectie unde au curs platourile cu produse de vânat ( in post ) și carafele de vin in acompaniament muzical asigurat de Brânza Muzicalul și Cornel Vopsitoru. Cea mai solicitată melodie a fost LA CHILIA-N PORT și dedicatie cu subînțeles pentru Șerbi – Mirelooo Caii mei să moară, de nu te-oi răpi diseară, in papuci și pielea goală …. Ce mai, au făcut-o lata , au luat-o pe ulei și au început sa înjure pe toată lumea, organele sa vina sa le-o frece, Laicu hodorogul sa le-o sugă, Zachi și Soroc slugi și tot felul amenințări … E de lucru la organe și cu înregistrarea asta.

  • Adriane ți-am spus să-ți vezi de treabă
    Golanule te-ai luat după tantalul ăla de Șerban are amanta ??????.
    Mama m-am băgat tare numalasa că mor mama du-te fiule du-te că oile la munte vezi chnd eși numai faci prosti da mama am de stat mult scriu o carte cu detote cu ore suplimentare cu bani furați pe alt stat de plata cu motorina aste este o legendă mama de hnsurat nu pot n-am avut ce face ????????
    Mama cred că fug aștept
    Duba cu mascați !?!?!?!?!?. Mama ai grija de bani unde i-am pus valut la pachet vezi daca vine fratemi nudai bani asta-i toca betiuvu .()()()+/////////

  • Ratatul asta de Branzâlă sef la drumuri și chioru asta cu ochelari mafiotesti au tras niște dungi continuii de la Sarca la Bălțați de nu am mai putut 2 ani ieși de pe drumurile laterale fără sa fim amendați.Acești mameluci au executat ordinele PNL care nu suporta sa fie primar PSD la Bălțați și au încercat sa ne blocheze ca sa nu mai votam PSD. Ba Branzâlă tot îți dam o flegma între ochi când mai opresti.la Sarca sa cerșești mere ca altfel le creezi probleme cu accesul. Ai luat zeci de saci de mere,nu te mai saturi MÂNCĂULE ???

  • Din acest articol și mai ales din comentarii o singura concluzie se trage: salariații de la stat,, muncesc,, pe bani mulți, chiulul se trage la greu, hoția, incopententa, curvasaraia și corupția e la ea acasă și atribuții de servici. Asta e radiografia statului roman, un stat eșuat, pe acești asa ziși salariați în mediul privat nu i ar angaja nimeni

  • Sergiu Cănuță

    Sigur nu i-ar angaja nimeni, in primul rând sunt paraleli cu meseria și in al doilea rând trebuie angajate dubluri ca sa ii supraveghezi sa nu fure. Zilele astea dacă mergeți in districte toate mașinile sunt pe dreapta, dar o sa vedeți la sfârșit de luna situații de lucrări cu toate utilajele in teren ceea ce înseamnă lucrări neexecutate dar bani încasați plus motorina furată. Și țineți cont ca ei fura și acum cu DNA-ul pe urmele lor. Este umilitor pentru societatea românească ce fac indivizii ăștia cărora li se permite. Culmea tupeului, dacă cineva ii reclama ca fura sar toți pe acel om pana îl face sa nu mai recunoască ce a spus. ALOOOOO DICOT msi anchetați constituirea de GRUPURI DE CRIMA ORGANIZATĂ??? Aveți un exemplu concludent !

  • Iepurașul va fi darnic anul acesta, va veni cu clinchet de cătușe și zile de odihna la arest, pt acești salariați ai statului

  • Este clar ca indivizii ăștia dublu condamnați penal cu suspendare ( din păcate ) au primit o șansa de la viața, de la societate, au fost angajați, au fost făcuți chiar ditamai șăfoii și ei și-au bătut joc, au început vechile năravuri de furturi ( de asta nu e bine de angajat infractori ) și-au făcut amante, o țin din chefuri in chefuri, sau constituit in grup periculos care ii anihilează rapid pe cei care ii surprind la furat și au curaj sa spună ce au văzut nu merg după LEGEA OMERTEI impusa de infractorii ajunși șefi. E clar ca oamenii trebuie sa primească de data asta ( și vor primi ) cu executare pentru a se reeduca ( slabe speranțe ) la răcoare departe de colective pentru care devin adevărate cataclisme.

  • Vedeți pe golani ăștia 2 mhrlani ăștia penali au furat dearupt mai aieles prostu asta de Șerban gagicaru cu domnița !
    Eu tot am fur zice adutu cu cururtu mai aveți motorina din canistra
    Hai. La
    Hora băieți că de mhine nu mai shnteti vaia duba spumele la district tot ați furat golani prosti și bulangi cu furat de bandiți cu capu pe ght numai scăpați sa sezizat gașca cu golani //////&&&&&
    Gata
    Adutu numaieste șef de district te ia ????
    Gipu ??????.

  • Ce putea face acest gunoi PSD ist Laika, în loc sa se ocupe de deszăpezire s a ascuns și prin intermediul interpusilor a aruncat chestia cu DNA ul. Eroii noștri sunt muncitorii de la districte, deservește, șefii de districte ca de ex Adrian Branzila (dedicat acestei activitati), șeful de secție Corneliu Șerban un profesionist, comparabil cu un politruc tâmp, curvar, balos etc.. acest psd ist Laiku. Sa ți fie rușine javra ordinara ce ești.

  • Lăsați laudele și ctitoritul statuilor ca știe un întreg orașul hoțiile din instituțiile statului, cărțile șanț deja făcute, acum se tipăresc mandatele și hoții își fac bagajele,,,,,,, nici moaștele sfântului drumarilor nu i mai scăpa de puscarie

  • Ghe Asachi te dai fă parasuta de la sindicat? Nu îți este rusine panarama sa invoci tu Drumarii când vaca dreacului cu acceptul tău va bateți joc de ei, va dați ore suplimentare cu nemiluita ( contabila 1000 ore / an suplimentare ) când amantul tău decontează naveta deși sta in apartamentul de protocol unde va mai giugiuliti in timpul programului? Brainzala e dedicat furturilor,porkul se pricepe la drumuri ca tine la Sf Liturghie iar SERBAN e profesionist la furat fonduri europene. Stai dreacului de vampă in banca ta .

  • Gh Asachi, nu stiai ca mai este un director care mananca si pensie sri si salar de 30000 lei si spor de doctor dar care nu a miscat un deget pentru aceste zile grele bineinteles ca nici nu stia ce e de facut pentru ca el a terminat hidro si mai apoi a invatat sa asculte pe la usi sau sa-si faca gasti care sa-l informeze cu tot felul de lucruri care sa-i fie de folos pentru a-i amentita pe unii ?
    Sa stea linistit ca lucrarea de mare doctor e la verificat si daca e ca a colegilor de partid o sa raspunda !
    Sa vedem de ce la serbanica si branzoi s-au blocat drumurile? A folosit tot contractele ?
    DaNA stie si singura ce are de facut chiar daca pe aici unii scriu de se rup tot felul de tampenii, stati fara grija ca daca si o tona e lipsa tot la bulau ajungeti !

  • Gioco&Smără

    Coarda de la sindicat ridicată la tag de DIVA (???!!!) murea de bucurie ca e cod roșu și va fi prăpăd, nu sunt utilaje și Laicu va fi dat afara. Vedeți ce grija avea jagardeaua? Nu o interesa cât lucrează deservenții care sunt forțați ca cel de la Botoșani ( a muncit 40 de ore și a murit istovit , a cedat organismul- o sa intrați la pușcărie ordinarilor de la sindicat și cu asta) ci sa fie dat Laicu afara, sa moara oameni ca sa își atingă cretina obiectivul. E clar ca toată acțiunea de mobilizare și dislocare a utilajelor a făcut-o Laicu de pe patul Spitalui care a coordonat exemplar acțiunea ( de omul e experimentat ) cu Soroceanu la birou și Zachretchi pe teren. Bravo lor. E greu sa ajungeți voi la nivelul profesional, uman și de corectitudine cum este situat dl Laicu. Tu văcușteanc-o marș cu cele doua prostănace care uneltiri împotriva unitatii pe holuri. Îți vine rândul VAMPA dreacului nici o grija .

  • Numai comentati de omeni cu experiență vorbiți de furat
    Serbane tu la radi ți-ai luat casa lui iubițica dar lasă camadu eu la nevasta ta tot hî spun dăunăzi tialut mașină gata hncarcata de la secția Iași siaplecat nu vin cam treabă pe drum și tu duci amanta acasă prostsne cu par alb și cu capu după amante dai lui
    Adrian una o gagica este sthlcit mhrlanu nare abar de el tota ziua sta la secție și omeni stau hnvoiti iar
    Maticiuc ce câtă la secție numai stați mult la golani plecați cu duba?.

  • Eroii noștri sunt drumarii, deserventii. Șefii de district ca Adrian Branzila, șefii de secție ca Corneliu Șerban, eroi care rămân în mintea colectiva ca exemple. În 20 de ani sunt singurii care împreună cu profesioniști ca Scutaru, Iordache, etc au făcut un covor asfaltic în REGIE PROPRIE. Gunoiul de Laiku în 10 a făcut ZERO covoare în regie proprie. Susțin eroii, jos javrele!!!

  • Jurist CNAIR necorupt

    Mai urmează un dosar care va curată definitiv mafia din regională. Sunt depuse plângeri cu probe multiple de HĂRȚUIRE la locul de munca in vederea acoperirii infracțiunilor și infractorilor de asemenea de amenintare și intimidare a celor ce au făcut parte din Comisia care a intocmit RAPORTUL DE VERIFICARE. Lotul e numeros și mafia asta se întinde de la multe structuri SDN -DRDP – sindicat -companie . Sa vedeți ce probe consistente sunt pe masa procurorilor : denunțuri calomnioase, o rețea / caracatița de eliminare a directorului curajos Laicu care a avut curajul nebun de a se bate cu aceste puslamale, certificate medicale, internări in spital … e ffff grav acest grup ca sa își acopere fărădelegile au ajuns sa încerce eliminarea fizica a celor care au avut curajul sa ii demaște. E de urmărit … pușcărie cu executare fără discuții pentru cei care au coordonat , complotat și orchestrat așa ceva.

  • Mai Gh Asachi, daca si astia au ajuns eroi… probabil vrei sa spui ca sunt vor fi eroii de pe Vicol !
    Astia enumerati de tine sunt doar niste borfasi care fura banii contribuabillilor ca sa-si tina amantele, sa-si cumpere masini scumpe de pe la audi si altele !

  • Bai Asachi , tu care esti din cei din articolul de mai sus ?

  • Gardianul de la Vicol

    Lasati furaciosii sa vina la mine !
    Numai de surprize vor avea parte , ba chiar ai las sa-si aleaga sexul !

  • Viitor coleg de camera

    Băieți, sa nu va puneți vaselina în bagaj, ca avem noi destulă în camera,,,,,,, va așteptăm pitigoilor

  • Eu îl aleg pe Adiță (ca tot spune ca l-a crescut pe beleaua ) ca are fesierii lucrați la Vivertine… te aștept iubire !

  • Noi n-am pus botu la tapu asta de gura mare el este sub noi din orice dilema am fost și shntem cu stegu sus la Iași noi am inventat șmecheria ce cu
    Adrian nare valoare la noi niciodată hl știm forte bine ce are hn cap pu pușlamalele lui nici măcar nustie da vorbească ! Apoi nici nu sta lhnga noi javra asta prosta
    Mămăligă cu brhnza nu trece nimeni peste noiiiii

  • Jane cu tine vorbesc brăilene, da mie mi-l lași pe chior?Pe asta îl lăkesc imediat are fată de târtan prost. Pe Adițu îl împărțim ca am boala pe jigodie ca e cu cordoanele…

  • Bai indivizi din imaginea asta au grijă omeni la omeni trebuie sa plece numai golani și furaciuni au făcut peste tot nu-și dau seama ceau făcut cu frezatul )!.
    Domne ce prostanii fara minte luați prosti de la secția Iași fac baieram este o instituție de stat o sa plătiți pentru asta dar va vine randul
    Șefbane nu mai avea grija oamenilor .den district valea lupului te dore capu de alți prostsne gata valea ***** nu-ți mai merge cu furațu lai sunat pe
    Bozovici fratele tău și pe pilan și ați dormit la secție și ai luat bani pe transport 1200 de lei pe lună și tu dormeai la radi la iubiiiiii apoi pe la 4 dimineață veneai și ramhneai la secția Iași că ai avut treabă la .
    Bacău curvar prost *”””””” ?

  • În perioada 2020 2022 cât director la DRDP Iasi a fost director dl dr. ing. ec. dr. Pila Dănuț au fost realizate singurele covoare asfaltice în REGIE PROPRIE, fără furturi de materiale din partea prestatorilor, lucru care a deranjat foarte mult privații lui Arsene care nu mai pot fura, prin supușilor și umilul Laiku. Pe timpul dl dr ing. ec Pila Dănuț s a terminat și plătit o lucrare contractatata de Laicu care trebuia terminata cu o luna înainte de a fi dat afara pentru incopetenta subing Mugiu Ovidanie Laike. Dl dr ing ec Pila a executat restul de 75 % inclusiv și proiectul tehnic la dn 15 deoarece lucrările făcute pe timpul subinginerului erau fără proiect

  • Mare supărare pentru subing Murgu Ovidanie Laiku ca în anul 2020 dl dr ing ec Dănuț Pila a oprit furaciunea cu sediul unde pe timpul subinginerului PSDist s-a plătit chirie de 4000000 eury , acum în copou unde este spațiul instituției chiria este ZERO

  • Laicule ești un neom care ai in gușă numai venin și îl împroști peste tot! Cum poți fi atât de mizerabil sa vii cu minciuni și multe falsuri care nu sunt îndreptate doar împotriva celor din articol, ci automat împotriva tuturor angajatilor. Cum poți să spui asemenea minciuni tocmai împotriva lui Șerban și Iordache, fostii tai colegi de facultate! Asta spune tot de caracterul tău mizerabil.

  • Oameni buni, este Postul Paștelui! Sa va fie rușine pentru gândurile și cuvintele urate!

  • Medicina muncii

    D-le Maiorescu referitor la închirierea de pe Bahlui, nu chiria a fost problema, 4000000 de euro se arunca și pe alte prostii, acolo sediu are un câmp electrostatic nimicitor. Au bandajat mainerele la uși ca să nu te mai electrocutare. Telefonul meu în loc sa se descarce se încarcă. Acolo au decedat 4 salariat, printre care dir adj Vlad Cercel, sănătos tun la mutarea acolo dar într un an s a dus. Bucurați-vă ca trăiți dragi colegi! Laicka stătea foarte puțin în sediu, în general stătea pe la Neamt

  • Florea Bascalu

    T Maiorescu adică Vio SURU nici nu poți comenta prea multe la prostiile debitate. Pai dl Laicu este frate atestat diriginte ( nu expirat ca alții ) RTE-ist , omul e doxa in domeniu. Despre doctorul plagiator Pils ne apuca rasul, nu putem spune decât PENIBIL.? Ce a terminat și ce a platit? Lucrare a fost terminată de dl Laicu când a revenit iar plata a fost asigurata integral de guvernul PSD DANCILA. Cu sediu ce a făcut Pila e jaful secolului, a reziliat abuziv contractul ca sa aducă firma agreeată de Șică Orbán , a platit 285000 euro despăgubiri și a închiriat abuziv un sediu fără studiu de piața, fără licitație , încredințare directa plus alegerea unei variante defavorabile și ducerea in eroare a CA CNAIR ( este oricum o ancheta CCR și DICOOT in acest caz de frauda ) Dl Laicu a fost dat afara intradevar ca sa facă loc impostorului Pila care a profitat 2 ani și a făcut jafuri inimaginabile, a creeat grupuri de crima organizata când a simțit ca va pleca pe usa din dis. De altfel și acum impostorul asta manaca banii drumarilor care mor pe drumuri din cauza extenuării iar ragaliile sindicaliste puse de Pila își bat joc de drumari. LA PUȘCĂRIE dl DR EC PLAGIATOR PILA ( vine și asta curând nici o grija nenorocitule )

  • Luci nedelCUciuc e tartor la DRDP….cine stie cunoaste….

  • Luci de la Țesătura

    Ba Serbane tu ai tupeul sa te plângi ca Dir Laicu te oropseste cu toate ca a fost coleg cu tine de facultate? Trecând peste faptul ca accepți și îl jignești împreuna cu SURU pe motiv ca ar fi subinginer ( așa cum ai fost și tu ) ai uitat mă om fără caracter cine te-a adus la DRDP ? Ai uitat ca tata Laicu te-a pus sef deși veneai după doua condamnări penale? Cine in lumea asta te-ar fi făcut sef de sectie in afara de tâmpitul de Laicu ? Mă scârbă ordinara sa îți inghiti limba când vorbești de domnul Laicu, ORDINARULR !

  • Bai ciobani cu lanț de chine ați muscat momeala voi nuvadati seama cesti făcut ați semnat actele care va vira bani cesti făcut
    Șerban asemnat ! Și
    Adrian
    Brhnzila asemnat dar pila adat ordin și prosti au aruncat bomba luați bani și fugiți dar nusiadat seama ceFaut cu
    Falsuri hn semnături? Ați văzut3455667.$ .
    Scutarel aplecat la pensie asimtit ceva dar
    Degeaba ești că și prind la sunat
    Pistol ? Du-te la pensie și vezi de treabă ta
    Am hnteles am plecat Cami da 10 salari și lichidarea la zi dupaia vine pensia grămadă ?!?;?;?;? Vai de voi zice scutaruuuui paaaaaa nu mama i deranjatiiiii veniți la mine și vorbim ?! Duminică .!?!?.

  • Alihn baihat fihn.

    Deci thata Laika a fhcuht combihnathi și a hangajat chum a vruht hel,ha shemenuit concursul de hangajate la Shefi și zhacretchi șhi jhurista shefa și dhupa che lha lhashat bhrenda hai harso phe shorassa chare hare pahtru chopchhii Shi stha mocha chaxata lha chambuzha drumurilor dpha che iha fachit o mhemeacha moshului și ihn loch sasi cumphrre o cassa șia cumphat un jiip chinhezesc?

  • Lăsați prostile voi pe mine numai sunați
    Gata cu gașca am vorbit și cu
    Pistol nu mai dați mesaje
    Adriane și
    Serbane vreți să intru și eu că
    Președinte de sindicat alooooo ,.
    Am auzit că nige iar
    Luați indivizi ăștia 2 cu
    Șenilată și abandonați la poliția din
    București nu mai vreau nimic
    V-am dat bani din. Sindicat la toți
    Mi-am schimbat numaru
    Băieți vine nămeți la noi cu brățăriiiiii

  • Laikule dacă tot spui ca sunt câteva dosare deschise la organe, nu ne dai și noua numărul și obiectul, ca să pregătim foile conforme cu realitatea, asa sa fie complete:))

  • Atât știe atât face, teatru ieftin, toată viața lui asta a făcut, începând din copilărie când se uita sub fustele fetițelor și pana in prezent când practic nu are pe nimeni decât ceva lingăi de care se folosește , o parte in incapacitate intelectuala, păcat de aceasta instituție , și păcat ca cine ar trebui sa intervină cu adevărat nu o face. Liniște in suflet va doresc in postul pasteluri!

  • Mirel paznicul lui pila

    Lăsați mă luați tota gașca că eu am fost paznic
    Pila acasă la valea lupului miadat de bout am dus-o bine bani și pontaț la district și vindeam ciment cu saci din construcții
    Dar adiceste bandit trebuia să-mi mai des 500 lei dar numiaudat
    Luați gașca de-aici și tota frăția lui
    Pilan și ducetio la
    Zdup ați adunat bani la interlopi
    Adrianei și Mafiotu de
    Șerban cu frumusețea de mămică !.
    Alo vine dubele blendate cu cagulti! Nu ne pare rău săi ia săi duc la baba

  • Popa maricelo

    Laicule te-ai murdărit la gura de atâta cacat ce ai mâncat, dar și postaciul tău fidel Alinus Petrea e cu gura plină de cacat , ca altceva nu aveți în cap , sunteți ca doi cacati în ploaie La pușcărie cu voi asa cum ai venit în sandale cu blugi rupți în cur și cu borseta plină de hârtie igienica, asta esti OM laicu un PAPAGAL

  • Alyn Letcani

    Cel de la Neamț cu podurile a căzut, urmează cel de la Iași cu spitalul fantoma și moșul cu controalele fabricate! Alyn este victima colaterală, săracul trebuie să-și vândă cocioaba de la Letcani pentru declarații mincinoase, denigrarea colegilor și fabricarea pozelor mincinoase la ordinul directorului.

  • A început sa posteze și omul cu retard Jakob care a rămas fără bani de aparate.
    Acest gunoi e un infractor notoriu ( nu mai dezvolt ultimele golanii cu programele IT plătite și nerecepționate ) care a primit ordin de ls pila sa se bage-n seama prin postări fără cap și fără coada, minciuni ordinare. Boule decât sa ai grija celor care au relatii profesionale cu Laicu mai bine ai avea grija lui varăta care mai nou se pocnește cu Sergiulică ca de nevastă-sa nu mai spun ca ți-a rezolvat-o Gorobet . Rămâi dobitoc așa cum ai fost toată viața ta de informator …

  • Eu i-am spus !!!!!!! Joi ca furat prosti ați mâncat căcat cu tona azi la Bivolari ați vandut gardu de la omeni l fier vechi ati mers prea departe panaramilor .daca pleacă
    Adrian la guseta noi nu mai stam plecam la iaz. La voi nu-i problema ați furat plătiți pușlamalelor nu mai aveți mult găsiți bani unde iat dus prin dat la mafioți cei mai corupți din Iași .au furat de la stat bani ?!!!!?? .publici nu mai scăpați de 2 și jumate ați furat tottttttt maimuțe giometriceeeee

  • Laikule spui odata numerele de dosare de la organe???? ca să știu ce fac cu fituicile astea conforme cu realitatea 😀🙃

  • Salariata REVOLTATĂ

    La câte atrocități,anomalii și chestii de domeniul sf-ului vedem zilnic ila Sectia Iasi și districtul V Lupului articolul asta,vine ca și cireașa de pe tort:
    Eu chiar il admir mult,mai ales pentru tot ce face și la servici și in afara serviciului la consiliul local e fenomenal dl Laicu și cred că trebuia să vada și partea plină a paharului, anume că prin simpla sa prezență insenineaza ziua multor salariați care deocamdată nu spun nimic public dar o vor spune curând .
    Să nu își închipuie cei care prin comportamentul lor animalic au distrus imaginea acestei instituții ca lucrurile vor rămâne așa, suntem si noi cei care nu furam f bine organizați si știm f multe lucruri, avem f multe probe care vor fi depuse pe masa procurorilor asta ca sa se audă f bine si la resurse umane si la achiziții si la juridic si la scim sa le tremure picioarele sa înțeleagă ca nu fac ei ce vor cu banul public cu tot sprijinul care îl au de la unele personaje rău famate din companie.

  • Karatistul american

    Moș Laika am râs de neam căcat pe tine, cu amenințările astea voalate!

  • In noaptea de inviere pentru catolici si in cea premergatoare Floriilor aruncati cu pietre si noroi in loc sa jeliti si sa aratati ca va pasa ca a murit un om simplu care nu stia sa posteze comentarii cum faceti voi , toti o sa deveniti martori virtuali in procese anchetatorii isi fac rechizitoriile pe ce aruncati in voi in presa , se va cere ip la fiecare care posteaza . Sa va fie rusine ca nu tineti doliu ca aveti miinile patate de singele omului.Dumnezeu vede si da la fiecare dupa fapta si rasplata.Rusine sa va fie la toti !

  • Grup Salariați drumari

    Este bine dacă organele abilitate lecturează articolul sicomentariilr ( cele mai multe bazate pe raportul decontr – de ce este acest deranj???) vor înțelege ca in 2 ani jumătate unitatea asta a fist organizata de ofițerul pensionar după principii care ar face invidioase și grupările mafiote din regiunea Campania, Camorra, sau ca cea din Calabria, ‘Ndrangheta, ori ca cea din Sicilia, Cosa Nostra
    Ofițerul respectiv și-a angajat oameni peste tot cu rol de ascultare și transmitere apoi și-a promovat oameni loiali și slăbuți la pricepere care executa orbește ordinele sale, a urmat înrudirea lor , incuscrirea ca sa poată rămâne totul in familie și sa fie respectata OMERTA. Și-a făcut pârghii politice prin care avea influente la companie și minister ( și acum folosește persoane din aceeași categorie cu el care sa informeze și sa-l susțină ) adevărate ghioga in lupta cu salariații incomozi. Cand a simțit sfârșitul și-a băgat oamenii care depind ombilical de el in sindicat ca sa poată avea pârghii de influența la conducerea companiei și sa facă presiuni prin diversiuni și manipulări. Având aceste lucruri asigurate a început sa viruseze toți salariații care ar fi putut face parte din comisii de cercetare disciplinara aruncând și cultivând zvonuri false ca va reveni înapoi cât de curând și dacă nu ii sunt loiali vor fi dați afara dacă răspund la comenzile sale vor fi premiați cu funcții și măriri salariale. Având toate aceste pârghii bine structurate a început presiunile pe conducerea legitima a direcție prin sustragerea de informații din programul de secretariat, prim sustragerea de documente din unitate , prin acces la informații privind acțiunile de control inițiate de conducerea unitatii, prin montarea de GPS- uri clandestine , prin interceptarea convorbirilor salariaților, prin procurarea de cartele telefonice din contractul Direcției și crearea de conturi false pentru postări și apoi comentarii pe saituri de profil drumuri pentru a se victimiza și a incrimina conducerea totul culminând cu intimidarea și amenințarea membrilor comisiei de verificare și hărțuirea șefilor de sectie incomozi și in special a actualului director care pe filiera sindicat- companie este supus la abuzuri incredibile fiind pur și simplu linșat de anchete făcute de companie prin juriști citiți care răspund diversiunilor venite de la sindicat unde sint cei care au furat, care sunt incriminați cu probe in raport și care trebuie spălați iar asta se poate numai dacă ofițerul pensionar revine in funcție, dacă raportul se declara incomplet, dacă se solicita refacerea probelor, dacă cei care au semnat vor spune ca nu își recunosc semnăturile . Vedeți asta e pe scurt scenografia și regia făcută de un ofițer pensionar care e platit d 12 ani sa taie frunza la câini și sa își rotunjească veniturile prin furtul banului public.

  • Laicule te-ai trezit din boala ai început sa scrii, ești disperat ca cei din comisie te-au dat pe tobogan și acum dai vina pe alți, toată aceasta mascarada este doar din capul tău bolnav tu cu băieții tai prostii, dar prosti cu carul de boi adunați ca o banda de profesioniști la o gramada știi cum se spune , un mare cacat , asta e , și se întoarce împotriva ta,

  • La atâta prostie ceau an cap prosti mâncați căcat din gura cu tona șatra asta de la secția Iași au furat tot ? Ce tot dați telefone la dreapta
    Gata cu gașca bine organizata ? Adrian dorme pe salteaua cu bani ? Se termina golaneala pe bani publici nu mai ieste mult v-ați bătut joc de omeni liati dat la omeni bani proștilor și motorina degeaba satie cu mafia de la district ? Bani sau terminat la sindicat ? LuTi leprele de aici din instituția de stat santeti patroni voi aveți legii voi căcați prosti ?

  • Cristina secretara

    Ai uita sau de la boala ai probleme de memorie , când mi-ai zis sa-ti trimit toate actele care vin la secretariat ție pe whatsup, ca să le dai la presa , ca totul ce vine trebuie copiat și trimis pe adresa de whatsup, email alta decât cea pe care o ai , ca să poți sustrage toate documentele care sunt, am trimis prin emi blondu dosare întregi în care ai făcut combinați acum și de dinainte , ești bolnav , mai băgat în joc, am familie și nu vreau sa fac pușcărie pentru tine, am sa spun totul , ca să scap

  • Camorra, ‘Ndrangheta, Cosa Nostra …. astea sunt vrăjeală pe lângă ce se petrece la drumuri în Moldova, păcat PorLake ca nu ai priceput ca lumea este atât de nemulțumită ca reacționează ca CELULE distincte, greu sa le influențeze cineva, greu sa se teama de amenințări cu IP sau organe. Când ai de a face cu oameni de care te ai separat cu turchineti și incompetenți cam acesta este mesajul, este o reacție corecta. Hai la mulți ani și recunoașteți păcatele ca altfel nu poate vine iertarea.

  • Du-te dracului
    Adriane veneai la pila ziua crăpai minciuni siraportai tot ()
    Mă bagi pe mine tantalaule du-te cu
    Șerban nu fa glume cu mine castaniule () ai sedus tota gașca ta muteai credem nimenea ești fals ()
    Daca mai suni te dau an gat porcule
    Serbane pe tine te adus șefu mare ? Ai gargara la mat pufulete prost ? Acuma se termina golaneala ?
    Nu mai aveți mult trântori și prostanui cu golani proste ducetiva la beci gata cu furaciunile pe care luați făcut domnu va rugat safiti cumintiiii pa băieții alo duba cu mascați luați pe piratiiiii ?

  • Dacă cel care a dictat raportul nu va recunoaște ca e opera lui și nici coordonatorii literelor trântite asa cum își dorea laikeul nu vor recunoaște, organele vor stabili adevărul de jos în sus, adică membrii comisiei vor declara despre ce le aparține în raport, dacă au semnat, dacă ei au trântit literele pe ici pe colo și apoi proba de sinceritate, semnat, filmat, posibil si amprentat. .. după care redacția formată din juridic și știm cei care au supravegheat aranjarea frazelor și laboratoru cu modul de aruncare a cifrelor spre final șeful comisiei mai la urma asa ca știe mai multe, toți trecând spre final prin aceiași procedura, în a doua etapa vor urma cei de la secție și reprezentanții furnizorului iar în final Vlaiku dacă nu va prezenta între timp un certificat medical din zona Bucium, în prezent omul își cumpără diagnostice, din alea care sa l scape de responsabilitate. Vor răspunde în continuare coordonatorii ca oamenii au acționat din dorința de creștere în ochii sefului.

  • Denunțător

    Ce baieti ați intrat in fibrilatii după ce vi sa deconspirat tactica? O sa vedeți voi cat de curând in fata dlor procurori dacă mai continuați cu tupeul asta porcesc. Voi in afara de al acuza pe Laicu mai aveți vreo proba? Sigur Laicu e peste tot, el postează, el comanda articole, el va pune la furat ce mai omul e vinovat de toate de cutremur din 40, de deraierea trenului din gara Vintileasa, de eșuarea lui Apolo 13…. Spre disperarea voastră nu Laicu e cel care va dat pe topogan, o sa aflați cât de curând cam câți salariați sunt oripilați de ceea ce ați putut face in 2 ani și jumătate și încă ceva disperatilor Laicu nu e singur așa cum in mintea voastră ați crezut. La GALERE baieti sa vină COLINDĂTORII ca tot vremea este de Crăciun nu de Paste!

  • Membru Comisie

    Beldimane, lasă prostiile și scenariile. Cei din comisie sunt oameni onorabili și-au asumat ceea ce au scris, RAPIRTUL a fost prezentat in fata lor celor controlati care au făcut contestație la tăticii de la sindicat și CNAIR ( ca sa ii scoată , sa pună batista pe țambal ) și nu la cei care au făcut controlul. CNAIR a avut timpul de pe lume sa facă controlul dar la presiunea sindicatului au ținut dosarul in sertar și au pus presiune pe director iar sindicatul pe membrii comisiei. De asemenea persoane din CNAIR au venit la DRDP ca sa influențeze membrii comisiei sa se dezică de raport ( asta e pușcărie curată baieti ) . Raportul Beldimane se bazează și e susținut de probe, de măsurători, carote, facturi , foi de parcurs, situații de lucrări fictive, pontaje care arată fără dubii mii de ore suplimentare, sporuri date preferential ca recompense pentru munca depusă la șefi acasa , declarații , martori etc
    Beldimane trage obloanele și spune-i lui Pila ca a ajuns la final …. după asta urmează PUSCARIA cu P de la Pila !

  • Poate ai vrut sa spui ca urmează OSPICIU de la O, hai fugi și ia-ți medicamentele!

  • Danuț ia spune repejor de unde ai avut bănet sa deschizi lui Stefi ( care a legat facultatea de gard la Amsterdam ) magazine la Bruxeles și Amsterdam? Cu ce bani sta Stefi la Amsterdam și face excursii prin toate colțurile lumii ? Hai spune repejor ca sa nu îți spunem noi. Salutari de la Dan Brifcor care am înțeles ca ți l-ai ales ginere … la cine o sa afli curând !

  • Am vost vineri la secție
    Maticiuc macemat
    Iordache ziua lui mai ce sa antelegi de la ei prosti bată se lauda că abagat băiatul de la paza la guseta ei nu-și dau seama ceau făcut
    Alin adepus plângere la parchet dar lebalua bani că am auzit niasus
    Adrian are relații peste tot
    Maticiuc miaspus băieți de la poieni eu oricum nustiu că șef de district dar ei mă comanda prostanu ăștia de la secție nu mai zic nimic ei mau pus șef de district la
    Poieni dai dracului de golani au făcut prăpăd golNi peste tot gata zi e
    Maticiuc nu scapatiiii

  • numai analfabeti prin comentariile astea, si cei dintr-o tabara si cei din cealalta

  • Am tras tapa la district

    Lăsaiti gura domna popa numai manevrei ai făcut la secția Iași
    V-ați făcut case și vile și 5 apartamente de unde bani ați dat tunu cu pumnul v-ați făcut palate pe camp la Miroslava Tia tras lumina
    Mi-ai Carp pentru cai dau bani an plic ai voie da bani prin banca să-și plătească băncile la amante ! Nu vie rușine ați lucrat grupați flămânzilor
    Gata se schimbă treabă la secție de scaun a tot cu Voi cu punguța cu doi bani va schimba tot sistemul din secție Iași !. Lăsați gluma dați bani la ceareu când vreți. Voi dațiva demisiile că aici numai aveți loc va ia .șenilată cu cortu luavar sa va ia de aici pe toți spunetile la muncitori câți furat
    Luna asta v-ați dat rateu ați furat tot !

  • @am tras tapa la district

    parca vorbesti despre apavital. asa este si acolo. numai clanuri interese spaga.

  • Laika 20 de ani la ospicerie pentru ca a vândut Statul Roman la niște gunoaie ca arsenal, aragazel, hlvaciuc, bondarel, onoarea, boizarel etc..

  • Structura rediu

    Ce mâncați gramatic și menționați prost+__ credeți că noi stam jos +_ pe burta +- domne ce vă așteaptă pe voi
    Serbane deunde ai bani și ai luat. Vila la
    Rediu de la Corduneanu ai pus-o și duci amanta la redi cu dastaru statului golan cu barba de țap +-
    Bai cu mine nu va merge cu furațu de țiței -+ gata ciordache nu mai ai mult ce ai făcut dăunăzi ai și coda pleci la beci gunoiule de murături -+ mai zdranta de brhnzila stai ziua la secție cum ești pontaț gunoiule stai cu frica la district ziua și fugi la pila la camera de comerț fugiți cu toți vă ajun ge garda tiailuat maturi de la ciordache .cu ochelari bai caioruleai ai spate este terminat
    Petrea ta depus plhgere la parchet du-te și te roagă Omu și dai euroi că ai deunde tiamairams de la pasat as cum ți-ai luat și electrica că Șerban otu ăla ați văzut
    Scutaru sa dus la phrlig rhde de voi Vio +- ce ascapat de-acasă hl agata de la pus crapa pe pungas sasperiat șia plecat la privat murat +- $&&&&& gura casca -+

  • Costică Cursa Lunga

    Adisor când a pregătit terenul ca sa poată fi pus betonul platit in schimbul asfaltului furat a ciordit vreo doua coale de tablă și acum de spaima și-a făcut chiloți de tablă ca sa nu ii fie perforat găozul când va fi depus la beci. A auzit ca viitorii colegi întâi îl rezolva cu sprayul pe uscat fără al da cu vaselină și are coșmaruri de atunci. Adisor,da când ai caramangit pe borate de credeai ca e moși lui coana mă-ta nu aveai coșmaruri? Când ți-a făcut gestiune proprie și sfidai salariații luând zilnic 500 lei din casierie pentru ați cumpara scule și materiale care le vindeai mai departe nu aveai coșmaruri? Când mergeai cu tupeu pe la societăți sa ceri dreptul de smecher adică bănuți ca sa nu le închizi accesul la drum ca nu aveau autorizații nu aveai coșmaruri, da când duceai frezat primind comenzi de la letcani, valea lupului, Dumești nu aveai coșmaruri, da când cereai canistrele de motorina de la șoferi și deserventi nu aveai coșmaruri , da când făceai foi de parcurs false nu aveai coșmaruri, da când țineai oamenii și utilajele in district și făceai situații de lucrări fictive ca sa scoți gazul nu aveai coșmaruri, da când faci denunțuri mincinoase la companie ca sa hăituiește conducerea nu ai coșmaruri ????
    Ai grija ca săptămâna asta e operațiunea MOV ( mielul, oulele și vinul ) fugi la AVERESTI sa îți blindezi portbagajul cu cutii de vinoase piate, poate mai merge cu vreo comisie mituita la București. Garda e pe tine TALHARULE !

  • Laikule lasă-o ca măcăne, ce știi de mascati, dube, procurori? Asta ne interesează!!

  • Controlor Vamal

    La AVERESTI ia vinul după ce trece la noi la ACI unde ne pune Iacobanu sa strângem cheta ca sa ducă darul la capitala sa ne fie bine, sa închidă ochii sa putem prim și noi la salarii. Tot noi ii dam wischi și țigări luate din DUTY FREE ca sa fie pomana întreaga. In perioada 2020-2021 organizau partide de vânătoare cu directorii din companie și făceau chefuri monstruoase spunându-ne ca așa se țin posturile și se pot face bisnisurile adică mai pe directe furatul banilor din avutul obștesc.

  • Serbane îți bagi panarama in față??? O pui sa dea comenturi? Nu mai vorbiți mă de funie in casa spânzuratului.Dnii procurori vor descinde când vor considera dlor nu când vreți voi. Dar nu mizați pe gogomaniile spuse de pilă ca va aranjat. Da va aranjat sa răspundeți singuri, el va montat, ați furat, i-ați făcut lui jocurile și i-ați umplut buzunarele și acum va lasă sa înfundați beciul domnesc. Dosarele dragii moșului nu mai pot fi oprite , e gata sunteți deja pe topogan , rămâne ca dnii procurori sa va cheme pentru simple formalități, sa va informeze ca sunteți acuzați, sa va citeasca drepturile, sa va solicite probe și sa trimită dosarul la judecată. Nu va grăbiți neicusorilor, ca nu mai scăpați cu suspendare, asta e delapidare in forma continuata e cu EXECUTARE plus SPOR de periculozitate ! Oricum a început numărătoarea inversa !

  • Vrem alt director

    Sunteți toți niște jeguri, ați merita închiși toți în aceeași camera de închisoare, iar LaiEcu sa stea la răspuns, nu la urlat la alții, hartuit, șantajat, amenințat, urmărit.
    LaiEcu, sa nu îl uiți pe Emishor geograful pe care l-ai încadrat ca inginer și l-ai pus la consultante peste consultante (mare specialist in autostrazi Emishor), deși conduci regionala cu cei mai mulți cfdp-isti din tara. Cum sa falsifici documente de angajare (vero a plecat, nu iti mai face jocurile, mai greu cu noua sefa de la ru), ma bou cu talanga? Ma rahat mirositor, crăcănat și corupt.

  • Vrem alt director

    Emyshor ar trebui sa tremure și el, ca nu prea e voie sa scoți documente din unitate și sa le duci lui Laie când el nu mai era dereftor, deci nu avea drept sa citească documente secrete.

  • Crihane tu ești mai prost decât prevede legea mai baiatule. Știi f bine ca pila ți-a mărit salariul de 4 ori in 2 luni, știi ca ai carat acte cu sediul blatuit la pila in parc, știi f bine ca falsifici documente și ești un iresponsabil. In aceste condiții tu vei fi fetița și pe DR VICOL chiar dacă ești mâncător de cacat. Tu nu te uiți in oglinda ca ai kurul mai mare ca corpul parca ești Mupetz ?

  • Ai murit Crihane, PORCULE ? Vine el IGNATUL mă ANIMALULE !

  • Vrem alt director

    Laiecu, iar ai dat iama în sticle? E ora aia?

  • CăcăLaica ia spune drept, cum a fost in dosarul de la ANI cu incompatibilitatea? A durat mult declarația? Nasol pentru tine, lipsa rod, lipsa rost pe acest pământ!!!

  • CăcăLaica vezi sa ții chitanțele cu care plătești denigrarea, ca te ajuta la ANI sa arăți unde sa evaporat parandaratul.

  • drdp iasi a ajuns un fel de pension pentru personaje de tot rasul: faian simfora, traducatoarea lui tanti dorina tiron, care freaca menta pentru salarii nesimtie, si tot felul de angajati de tip crihanescu, fiul lui maica-sa de la directia tehnica a primariei iasi, d-na nadia alta specialista , jurista lui laicu sefa, nu alta.

  • Bine ca te-ai semnat Anonim, ca normal ca nu ai ousoare sa spui cine esti. Daca aveai, spuneai acolo, nu acilisa. Nici eu nu am
    De dna nadia te iei, specialista mare din drdp? Pai cum omule? Doamna a derulat cu succes parandaratul DN 15, marele blat al lui Laie, pretenu lui pantofaru (pardon, ciubotaru) si neaga, alt preten cu broblem. Acu pantofaru sta cuminte, e dereftor, da nu are atrebutii de dezaprzire, el doar preveste deasupra tuturor muritorilor, ca doar e preten cu Laie.
    Ba spagarilor de vati luat masini, vine și vremea aia.

  • Laicka astăzi venind de la Bumbata a trecut pe la Averesti sa si ia mălaiul de la mireanu!

  • Bai anonim, zici de multi si multe, dar nu zici nimic de piticania atomica de la achizitii care are program ultraspecial. Vine la serviciu pe la pranz, si pleaca cand vrea muschiul ei si creierul ei cat un graunte. Cand vine la serviciu incepe sa tipe prin cladire de zici ca-i trompeta cu megafon, iar cine n-o cunoaste crede ca-i vreo sefa venita de la minister, asa importanta-si da. Nu zici nimic de vizuina de la investitii, plina de pensionari si de madam ionita marea diva a directorasului minuscul si incruntat de la intretinere; Divei bucoase si nervoasa foc, i se cam prabusesc drumurile si relatiile; Dar de casalotul burtos, fumator si mancator de pizza, pe care il paducheste madam diva, de fiecare data cand intri in vizuina si-i vezi, stii? E o mare gradina zoologica la investitii. Noroc cu partea economica si juridica, care salveaza aparentele.

  • Ii știu pe toți, poți continua cu RESURSE UMANE, acolo zoo e pregătiți pentru dezinfecție!

  • bai spirt medicinal, pe cine stii tu? pe laicka si pe nepoatele lui, pe nadia care si-a deschis gradinita la drdp, ca mai are un pic si devine chinezoaica sau iepuroaica drdp?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *