Prima pagină » National » Procesul în dosarul Caracal a ajuns la al patrulea termen. Familiile celor două fete răpite au fost, din nou, față în față cu Gheorghe Dincă
Procesul în dosarul Caracal a ajuns la al patrulea termen. Familiile celor două fete răpite au fost, din nou, față în față cu Gheorghe Dincă

Procesul în dosarul Caracal a ajuns la al patrulea termen. Familiile celor două fete răpite au fost, din nou, față în față cu Gheorghe Dincă

20 ian. 2021, 22:20,
în National

Procesul în dosarul Caracal a ajuns la al patrulea termen. Familiile celor două fete răpite, Alexandra Măceșanu și Luzia Melencu, au fost din nou față în față cu Gheorghe Dincă în sala de judecată de la Tribunalul Olt. Pe lângă semnele de întrebare care continuă să existe în acest caz, au apărut și tensiuni între familiile fetelor dispărute și avocații acestora.

Bunicul Luizei Melencu a ieșit de la ultimul termen extrem de dezamăgit de tot ceea ce se întâmplă.

Bătrânul spune că zilele trecute a primit din nou o scrisoare de la Gheorghe Dincă, de patru pagini, în care acesta susținea că nu i-a ucis nepoata și ca a fost obligat să-și asume crima. Scrisoarea a fost înmânată judecătorului de caz.

La proces s-a discutat despre încuviințarea probelor. Părțile implicate în dosar au soliciat noi probe: audierea de noi persoane, martori, refacerea expertizelor. Majoritatea probelor au fost însă respinse de judecatoare.

În plus, între avocații celor două familii există tensiuni tot mai mari. Asta după ce, la termenul trecut, avocata familiei Melencu a încercat să dea de înțeles în fața instanței că mama Alexandrei nu ar fi spus tot adevărul când i-a dispărut fata.

Avocatul familiei Măceșanu a reacționat imediat și i-a făcut plângere. Aurel Moldovan spune despre avocata Obârșanu că are o atitudine ostilă față de mama Alexandrei.

Următorul termen în dosarul Caracal a fost stabilit pentru 17 februarie.

Ce a declarat Gheorghe Dincă la înfăţişarea în instanţă din data de 23 septembrie

Gheorghe Dincă continuă să surprindă, chiar și din spatele gratiilor. Acesta a făcut o serie de declarații în fața magistraților, printre care a menționat că nu a fost nimeni omorât în casa lui. Mai mult, el a subliniat că pe proprietatea sa nu a curs pic de sânge.

Gheorghe Dincă susține, de asemenea, că autoritățile l-au agresat, bătut, amenințat și obligat să mintă cu privire la acest caz.

Printr-o postare pe Facebook, Alexandru Cumpănașu a făcut publice declarațiile criminalului din Caracal:

„Iată câteva din declarațiile de azi ale MONSTRULUI:
1. „NU am omorât pe nici o fată”‼️
2. „NU a curs o picătură de sânge în casa mea”
3. „Dacă spun mai multe acum vor cădea SCAUNE multe”
4. „Anumiți poliţişti şi procurori m-au bătut și amenințat să declar toate minciunile”
5. „DACĂ familia mea este implicată să plătească‼️ Așa cum stau eu pe scaunul ăsta să stea și ei”‼️
6. „Profilerul m-a învățat să recunosc crimele sub amenințare. Îmi spunea că dacă le recunosc primesc doar 4 ani de închisoare. Venea des la mine în pușcărie. Mă adresam lui cu apelativul „Domnule profesor”‼️”, a relatat Alexandru Cumpănașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *