Prima pagină » Local » Proca, spaima prostituatelor din Iași, i-a șocat pe anchetatori cu reacțiile sale. Ar putea fi cel mai sadic personaj arestat în ultimii ani – EXCLUSIV/FOTO

Proca, spaima prostituatelor din Iași, i-a șocat pe anchetatori cu reacțiile sale. Ar putea fi cel mai sadic personaj arestat în ultimii ani – EXCLUSIV/FOTO

10 iun. 2024, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Local

Ionuț Claudiu Proca, spaima prostituatelor din Iași, i-a uimit pe anchetatori cu atitudinea sa. Acesta pare a fi cel mai sadic personaj arestat în ultima perioadă la Iași. Dacă va fi găsit vinovat pentru că a încercat să o omoare pe Raimonda, prostituata de la River Towers, ar putea sta 10 ani la închisoare

Ionuț Claudiu Proca, spaima prostituatelor din Iași, i-a uimit pe anchetatori. Individul ar putea fi unul dintre cele mai sadice personaje arestate în ultimii ani. Surse din cadrul anchetei au precizat că Proca are o atitudine sfidătoare și parcă trece cu privirea prin cei care încearcă să afle ce l-a făcut să-și dorească atât de mult să ucidă. Reporterii BZI au discutat cu mai multe persoane implicate în anchetă.

Toate au precizat că Proca este un personaj atipic. Pare o fire extrem de dură și de nemiloasă, probabil cu femeile sau cu oricine pare mai slab decât el și pe care l-ar putea domina. Anchetatorii au încercat să afle dacă Proca are probleme psihice, dar până acum nu au reușit să stabilească asta. Oricum, dacă ne-am raporta la fapta sa, am putea spune că o persoană în deplinătatea facultăților mintale nu ar putea face așa ceva. Proca a refuzat expertiza medico-legală psihiatrică.

Ionuț Claudiu Proca, spaima prostituatelor din Iași, a atacat ca în filmele de groază

Vă reamintim că Proca a „tocat” o prostituată cu un ciocan într-un apartament de la River Towers.

„În fapt, s-a reținut din mijloacele de probă administrate în cauză că în noaptea de 17/18 februarie 2024, după premeditarea și efectuarea de acte de pregătire a faptei, sub pretextul întreținerii de relații sexuale contracost cu persoana vătămată C L G, a pătruns în apartamentul acesteia, din municipiul Iași, strada Chimiei, iar în interior i-a aplicat multiple lovituri în zona capului, cu un obiect contondent (ciocan), cauzându-i un traumatism cranio-cerebral obiectivat prin contuzii cerebrale, hematom subdural, fracturi craniene multiple cu înfundare, plăgi, care necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și care i-au pus viața în pericol”, au transmis procurorii ieșeni.

Ionuț Claudiu Proca, un personaj atipic

Ionuț Claudiu Proca poza într-un bărbat extrem de timid, tăcut și retras. Nu discuta prea mult despre problemele din viața sa, însă, după episodul „subprefectul”, lucrurile s-au schimbat. Apropiații acestuia au susținut că, după ce a aflat că fosta sa iubită, Mara Gheran, are o relație cu fostul subprefect Marian Grigoraș, a avut o decepție în dragoste. Probabil că Proca a vrut să se răzbune, inițial, pe fosta iubită (a intrat în telefonul ei și a luat poze în ipostaze compromițătoare cu aceasta), iar mai apoi pe orice femeie.

Proca a încetat să mai lucreze la Primăria Iași din toamna anului trecut. Până să fie arestat, acesta figura ca angajat la Administrația Fondului Cultural Național, o instituție publică aflată în subordinea Ministerului Culturii. În orice caz, Proca a reușit cu sau fără voia lui să „cutremure” piața prostituției din Iași. Trebuie precizat faptul că Raimonda a ieșit din comă și se recuperează. Ionuț Claudiu Proca, spaima prostituatelor din Iași, va afla în curând ce pedeapsă va primi pentru fapta sa.

Comentarii
  • Se pare ca nu prea mai intereseaza subiectul.
    Poate daca era un articol despre prostitutie, sau despre nimfomane, fara legatura cu acest caz despre care s-au scris deja vreo 7 articole, isi mai dadea unul-altul cu parerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *