Prima pagină » Actualitate » Problemele se țin lanț de Vladimir Drăghia! Cui i s-a pus pata pe el

Problemele se țin lanț de Vladimir Drăghia! Cui i s-a pus pata pe el

03 aug. 2024, 11:57, 1 ,
B, , h, , în Actualitate

Vladimir Drăghia este într-o situație halucinantă, din cauza unei datorii de 9 lei, pentru care o firmă de recuperări creanțe l-a dat în judecată, solicitând și penalități de 338 de lei.

La aproape zece ani de când a uitat să plătească o factură de 9 lei și 12 bani, Vladimir Drăghia s-a trezit cu un proces deschis de o firmă specializată în recuperări de creanțe. Conform portalului instanțelor de judecată, dosarul a fost redeschis recent, la cererea firmei, iar primul termen a fost stabilit în martie 2025.

Condamnat pentru că a șofat băut

Vladimir Drăghia a avut și probleme penale, după ce a fost prins băut la volan. Întrucât nu avea antecedente penale și a declarat că regretă fapta, judecătorii au decis să îi dea o pedeapsă cu suspendare.

„Condamnă pe inculpatul Drăghia Vladimir Roland la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani”, au decis magistrații din Constanța.

În plus, Vladimir Drăghia a fost obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei / Consiliul Local Sector 2 Bucureşti ca pe o perioadă de 80 zile.

„Atrage atenţia inculpatului că, dacă cu rea-credinţă nu va respecta măsurile de supraveghere sau dacă nu va executa obligaţiile impuse sau va săvârşi o nouă infracţiune în termenul de supraveghere, instanţa va revoca suspendarea şi va dispune executarea pedepsei. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 de lei din faza de urmărire penală)”, se mai preciza în condamnarea lui Drăghia.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024