Prima pagină » Titlurile zilei » Probleme sanitare la „Zaria Club” din comuna Miroslava! Inspectorii au aplicat amenzi după ce clienții au reclamat localul! Patroana Elena Pădurariu: „Eu nu declar nimic” – FOTO/VIDEO

Probleme sanitare la „Zaria Club” din comuna Miroslava! Inspectorii au aplicat amenzi după ce clienții au reclamat localul! Patroana Elena Pădurariu: „Eu nu declar nimic” – FOTO/VIDEO

07 iun. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru, în Titlurile zilei

O clientă de la „Zaria Club” s- a simțit rău după ce a participat la o petrecere organizată de local. Femeia a depus reclamație la DSVSA Iași, iar inspectorii au aplicat o amendă de 10.000 lei

Problemele de la „Zaria Club”, din sat Valea Adâncă, comuna Miroslava, apar pe bandă rulantă. După ce de aproape 1 an, locuitorii din vecinătate nu mai pot dormi noaptea din cauza zgomotului provocat de petrecerile organizate de Elena Pădurariu, patroana localului, au apărut și primele reclamații legate de calitatea preparatelor. După o petrecere organizată sâmbătă, 30 aprilie, o clientă a început să se simtă rău. Ulterior, inspectorii de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Iași au efectuat un control și au aplicat o amendă în cuantum de 10.000 lei pentru nerespectarea condițiilor sanitar-veterinare. Totodată, au fost preluate probe din preparate pentru laboratorul de analize. Deocamdată, rezultatele nu au fost comunicate.

„Având în vedere reclamația formulată de dumneavoastră, înregistrată la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor că comunicăm faptul că o echipă de inspectori ai Circumscripției Păcurari  s-a deplasat la adresa menționată pentru verificarea aspectelor sesizate, unde a constat o serie de neconformități. Pentru neconformitățile constatate au fost luate măsurile legale în cauză”, se arată în răspunsul DSVSA.

Și restaurantul „Boho” a fost închis pentru că nu avea autorizație de funcționare.

Probleme sanitare la „Zaria Club”, dar Primăria Miroslava nu poate interveni

Contactat telefonic, Mihăiță Lisoschi, viceprimarul comunei Miroslava, a precizat că activitatea localului nu poate fi suspendată pentru că amenzile aplicate de polițiști au fost contestate în instanță.

„Din păcate, Primăria este legată de mâini și de picioare. Se poate suspenda activitatea dacă sunt 3 amenzi pentru aceeași faptă. Din câte știu au fost 12 procese verbale, dar nu neapărat doar amenzi, au fost și avertismente. Administratorul restaurantului a contestat în instanță chiar și avertismentele. Până nu se pronunță instanța, nu putem face nimic. În momentul în care se pronunță vom lua toate măsurile. Am făcut o adresă către DSP și Garda de Mediu. Am primit răspuns că nu au posibilitatea să măsoare nivelul de poluare fonică în zonă”, a precizat viceprimarul.

Elena Pădurariu nu a putut fi contactată, în ciuda apelurilor efectuate. La un moment dat, și activitatea de la clubul „Fratelli” a fost suspendată

Elena Pădurariu nu este dispusă să ofere explicații

Contactată telefonic de reporterii BZI, Elena Pădurariu a refuzat să comenteze rezultatele controalelor efectuate de DSVSA.

„Eu nu declar nimic”, a spus bucătăreasa, fostă concurentă la Master Chef.

Reamintim că, în acest moment, 25 de familii  sunt afectate de zgomotul provocat de local, de luni până duminică. Vecinii au anunțat recent că vor face și plângeri penale. La un moment dat, a intervenit și Direcția de Sănătate Publică (DSP) Iași. Reprezentanții instituției au precizat că au fost pe teren de două ori să măsoare nivelul decibelilor din gospodării, dar localul era închis.

„Zaria Club” este administrat prin intermediul societății Pyma Nautic SRL. În 2021, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 819.776 lei. Problemele sanitare la „Zaria Club” din comuna Miroslava au fost identificate și de alți clienți.

Comentarii
  • Adevărul ca este una din cele mai mari dughene din Iași, o mizerie de nedescris , la baie numai rugina , uși rupte , robinete defecte . Nu înțeleg cum ar alege cineva asemenea restaurant pt cel mai important eveniment din viata lor

  • ce fata de prostituata are putana asta de la tara

  • A fost si asa ceva…a prestat la capitala….pozacu nu o prea sufera

  • Ahh ce guriță ai putano,,,,, cap la cap de le puneai, Marea Neagra înconjurați,,,,,, dar mai găsești prosti care sa mai mănânce după mâinile și guriță ta spurcate

  • Nu este normal ca intre case sa fie sali de nunti si petreceri de nu poti sa te odihnesti din cauza muzicii data la maxim. Daca ar fi numai restaurant fara sa se faca petreceri nu ar avea nimeni de comentat. Pe linga muzica care cinta pina dimineata se dau si artificii. Cred ca asa ceva se intimpla numai in comuna Miroslava. Nimeni nu controleaza aceste restaurante. Cum au obtinut autorizatie de functionare ele fiind in apropierea caselor care erau deja construite.

  • Nu inteleg cum au obtinut aprobare de functionare restaurantele din comuna Miroslava fara aprobarea vecinilor care aveau deja casele ridicate in mod legal inainte de a ridica ei restaurantele. Muzica rasuna de joi pina luni dimineata plus artificiile care se dau intre case.
    Nu tin cont ca si noi cu casele avem nevoie de liniste nu avem chef sa ascultam muzica lor.
    Restaurantele sa fie in zona libera nu intre case parca intentionat arunca navetele cu sticle goale care fac noaptea un zgomot infernal. Primaria nu vede nu aude sau nu ii intereseaza dar si noi astia cu case platim impozit.

  • Nu inteleg cum au obtinut aprobare de functionare restaurantele din comuna Miroslava fara aprobarea vecinilor care aveau deja casele ridicate in mod legal inainte de a ridica ei restaurantele. Muzica rasuna de joi pina luni dimineata plus artificiile care se dau intre case.
    Nu tin cont ca si noi cu casele avem nevoie de liniste nu avem chef sa ascultam muzica lor.
    Restaurantele sa fie in zona libera nu intre case parca intentionat arunca navetele cu sticle goale care fac noaptea un zgomot infernal. Primaria nu vede nu aude sau nu ii intereseaza dar si noi astia cu case platim impozit.

  • Ma uit pe aceste 7 comentarii de la acest articol și nu va înțeleg, ura asta și dușmănia din voi va caracterizează și demonstrează ca sunteți niște oamenii invidioși care lucrează la patron pe 2000 de lei și cu program adică într-un cuvânt sunteți niște slugi și ce ați găsit și voi akma sa comentați la postarea asta ca na….vorba aia atât știm noi romanii sa comentam și sa aruncam cu noroi în alți care o duc mai bine ca noi. Va salut pe toții slugilor, și ju uitați toată viata o sa rămâneti niște slugi cu care au o casa și o mașină la care o sa plătească ratele și copii la copii voștri.

  • 😆😆😆

    Sa ne pupi la uaua si u si vaca …

  • Gogule, vestea proasta este ca se scumpește curentul și canci site-urile porno de care ești dependent. Vei și mai trist dar la fel de puțitor, slut și fără viitor ca și acum.

  • Bășinoșilor

    Și unde vroiați să facă sala de nunți, în câmp? V-ați trezit mari proprietari bășinoși la vilă care stați trei ore dimineața în trafic în cug

  • Nu e nimeni invidios, poti sa fii patron fara sa deranjezi vecinii, pentru o afacere care nu implica galagie trebuie sa iei aprobare de la vecini, cum dracu pentru o sala de nunti sau un cort nu iei aprobare de la vecini. Esti bolnav nu conteaza ia si asculta muzica nu te intreaba nimeni daca vrei sa auzi muzica si artificii. Primaria cum da autorizatie de functionare.

  • Din păcate astfel de situații nu sunt izolate. Sunt zeci de restaurante și în oras și la periferie care terorizează cetățenii. Problema este ca 99.9% dintre voi adoptati poziția struțului, pe mine nu ma deranjează, eu nu ma bag, eu nu aud nimic, deși îți răsună basul în creier pana dimineața. De exemplu eu am sunat de cateva ori pt petrecerile care se aud dinspre Ciric, eu stat pe C.A. Rosetti, la distanta de 2 km. Cei din Aroneanu suna..nevoie, nu stiu cum dorm in casa.
    Dacă s-ar lua atitudine de toți cei deranjați cu plângeri la politie pt perturbarea liniștii publice poate s-ar schimba și în acest oraș ceva..și am intra în rand cu oamenii civilizați.

  • Ceva,, probleme,, la instalatia electrica, o tigara aruncata la.,, intamplare,, si se rezolva🤣🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *