Prima pagină » Cultural » Probleme pentru părinții lui Kate Middleton. Ce se întâmplă cu familia Prințesei de Wales

Probleme pentru părinții lui Kate Middleton. Ce se întâmplă cu familia Prințesei de Wales

08 apr. 2024, 13:39,
BZI.ro, în Cultural

Conform ziarului The Times din Marea Britanie, părinții lui Kate Middleton, Carole și Michael, se confruntă cu dificultăți financiare, având datorii ce depășesc 300.000 de dolari.

Mama lui Kate, recent diagnosticată cu cancer, dorește să o protejeze de această povară și o încurajează să se concentreze exclusiv pe starea sa de sănătate.

„Carole încearcă cu disperare să o țină pe Catherine concentrată în totalitate pe recuperarea ei”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. „Este o perioadă foarte îngrijorătoare pentru familie, dar nu caută niciun ajutor din partea copiilor lor și nu vor ca aceștia să se îngrijoreze”, a adăugat sursa, făcând referire la sora lui Kate, Pippa, și fratele ei, James.

„Catherine și părinții ei sunt foarte apropiați și întotdeauna își dau vești unul altuia, dar discuțiile despre afaceri sunt interzise, deoarece ea trebuie să se concentreze asupra sănătății sale.”

Probleme pentru părinții lui Kate Middleton

Potrivit ziarului The Times, afacerea familiei Middleton, The Party Pieces Company, se confruntă cu probleme financiare majore. Compania nu este capabilă să achite datoriile considerabile, de peste 329.000 de dolari, către firma de insolvență. Această sumă reprezintă doar o parte din datoria totală a familiei Middleton, care depășește 3 milioane de dolari.

„Este o perioadă stresantă în acest moment și Carol va face tot ce-i stă în putință pentru a-și proteja fiica de acest lucru”, a declarat jurnalista Afua Hagan pentru Us Weekly. „Party Pieces s-a prăbușit și a fost devastator pentru familie, dar Carole este preocupată cel mai mult în acest moment de bunăstarea lui Kate.”

Înainte de a face publică diagnosticarea cu cancer, Kate Middleton a ales să împărtășească această informație doar cu un cerc restrâns de persoane. O sursă apropiată a declarat pentru revista People că mulți dintre prietenii Prințesei de Wales nu aveau cunoștință despre problemele sale de sănătate.

„A fost un șoc teribil”, a spus sursa în exclusivitate pentru People.

Cu ce tip de cancer se confruntă Kate Middleton

Unul dintre cei mai cunoscuți medici oncologi, Claudio Zanon, a oferit recent o analiză detaliată privind diagnosticul și tratamentul posibil al presupusului cancer al Prințesei Kate.

Potrivit declarațiilor medicului, este improbabil ca Prințesa să sufere de un cancer de natură ginecologică, ci mai degrabă de o tumoare la colon sau de un cancer ovarian cu extensie către colon.

„Prințesei i-a fost extirpată o parte din intestin. A fost prescrisă chimioterapie pentru a preveni eventualele metastaze în organism. Din ceea ce s-a scris în ziare și a declarat chiar prințesa Kate Middleton, operația la care a fost supusă pentru cancer abdominal, urmată de o ileostomie, ar putea fi cauzată de o tumoare a colonului stâng sau a rectului. Putem spune acest lucru deoarece ileostomiile temporare sunt efectuate în mod normal pentru a proteja anastomozele chirurgicale care sunt mai greu de vindecat, având în vedere vascularizarea și inflamația țesuturilor implicate”, a mărturisit acesta.

După ce a făcut publică vestea cu privire la boala cu care se confruntă, părinții lui Kate Middleton au mai dat peste altă problemă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *