Prima pagină » Cancan ultimă oră » Probleme pentru chef Florin Dumitrescu: Soția lui a ajuns în spital!

Probleme pentru chef Florin Dumitrescu: Soția lui a ajuns în spital!

17 sept. 2021, 16:13,
în Cancan ultimă oră

Familia charismaticului chef Florin Dumitrescu pare a nu mai scăpa de ghinioane. Soția lui Florin Dumitrescu, Cristina Sima, a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate. Asta în condițiile în care fiica lor Ava a fost recent externată în urma unui accident care a necesitat îngrijiri medicale, iar Florin Dumitrescu a fost operat la picior.

Anunțul a fost făcut chiar de Cristina Sima, pe pagina ei de Instagram. Aceasta a postat o fotografie într-un InstaStory cu care și-a îngrijorat fanii. Cristina Sima nu a scris cu ce probleme medicale se confruntă, soția lui Florin Dumitrescu postând o fotografie cu ea pe un pat de spital, cu branula în mână.

„Hai că am continuat bine săptămâna…“, a scris Cristina Sima pe pagina ei de Instagram.

Florin Dumitrescu și Cristina Sima

Soția lui Florin Dumitrescu, la spital după ce și fiica lor suferise un accident

Ghinioanele par a se ține scai de familia lui Florin Dumitrescu. Astfel, spitalziarea Cristinei Sima vine la scurt timp după ce fiica lor Ava a fost dusă de urgență la spital, având nevoie de îngrijiri medicale după o căzătură în curtea casei. Așa a ajuns Ava să aibă mâna în ghips. Atunci, Cristina Sima a postat o fotografie în care Ava este îngrijită de un medic.

„Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni”, a scris atunci Cristina Sima pe InstaStory.

După această întâmplare nefericită, Cristina a fost marcată de curajul fiicei sale, care nu a dorit să stea acasă și a mers la școală, chiar și cu mâna ruptă.

„Copilul meu mi-a dat o mare lecție de curaj! Au mai multă forță în ei decât credem. Când s-a întâmplat asta? Ieri erau mici și azi sunt amândouă școlărițe”, a mai scris Cristina Sima.

Florin Dumitrescu și Cristina Sima

Florin Dumitrescu, operat din cauza unei unghii încarnate

La începutul acestei luni, Florin Dumitrescu a trecut și el pe la spital. Juratul de la „Chefi la cuțite“ a fost operat la o unghie. Simpaticul bucătar se confruntă cu această problemă de mai mult timp din cauza unei pedichiuri greșite. De altfel, el a filmat la un moment dat și pentru Chefi la cuțite în timp ce era proaspăt operat, fiind ajutat de colegii săi să se deplaseze.

Florin Dumitrescu și Cristina Sima

Chef Florin Dumitrescu, ce a devenit unul dintre cei mai cunoscuți maeștri bucătari din România, după aparițiile în emisiunile MasterChef și Chefi la cuțite, alături de confrații săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu degetul la care a suferit operația. Acesta s-a plâns de faptul că la saloanele de înfrumusețare se insistă ca atunci când ți se face pedichiura să ți se taie unghiile rotunde.

„Lăsați colțurile în pace! De 3 ani mă chinui cu unghia încarnată și o dată pe an trebuie să mă operez!“, a scris chef Florin Dumitrescu pe pagina lui personală de Instagram.

Florin Dumitrescu și Cristina Sima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *