Prima pagină » Cancan » Probleme pentru bebelușul lui Lili Sandu după ce l-a născut. Medicii au intervenit de urgență

Probleme pentru bebelușul lui Lili Sandu după ce l-a născut. Medicii au intervenit de urgență

21 aug. 2020, 08:01,
în Cancan

Probleme pentru bebelușul lui Lili Sandu. Îndrăgita vedetă a devenit mamă pentru prima dată însă nașterea a fost cu emoții. Fiul ei a avut unele probleme de sănătate după ce s-a născut. Însă medicii au intervenit de urgență și totul s-a terminat cu bine.

Lili Sandu a trecut prin momente de panică în timp ce se afla în clinica în care a născut. Imediat după naștere, bebelușul ei a avut unele probleme medicale. Din fericire, medicii au intervenit de urgență ca să se ocupe de starea lui de sănătate. Din fericire, micuțul Thomas Jay nu a pățit nimic grav, iar situația lui s-a îmbunătățit foarte repede datorită profesionalismului doctorilor.

Probleme pentru bebelușul lui Lili Sandu

În vârstă de 41 de ani, Lili Sandu a devenit mămică pe 10 august, iar fiul ei a primit numele Thomas Jay. La naștere, acesta avea 52 cm, 3.300 grame și a luat primul 10 din viața lui din partea medicilor de la Sanador. Însă, se pare că bebelușul a avut unele probleme după ce a venit pe lume. Astfel, specialiștii de la clinica privată au decis să îl mai țină câteva zile sub observație. Într-un mesaj făcut public, iubita lui Silviu Țolu a spus vorbit despre acest episod neplăcut. Cu toate acestea, ea nu a dezvăluit diagnosticul pe care l-au pus medicii băiețelului ei.

„Un update actual ar fi ca suntem încă în spital pentru că bebe TJ a hotărât că ar mai avea câteva asistente de cucerit. Acum zâmbesc, dar nu vreți sa știți haosul psihologic… Vă povestesc mai multe când ajungem acasă… Ne e dor de tati, offf”, a transmis Lili Sandu în urmă cu ceva timp.

Lili Sandu și băiețelul ei au fost externați

Lili Sandu și bebelușul TJ au fost externați

Miercuri, fericita mămică și prințul ei au fost luați acasă de Silviu Țolu. Astfel, prima lor zi în trei a fost una plină de surprize. Vedeta a primit numeroase cadouri. Răsfățat cu daruri, dar și multă iubire a fost și fiul ei, Thomas Jay.

„O zi memorabilă! Iar emoții, iar lacrimi de fericire… O întâlnire dintre tată și fiu… hai că iar încep să plâng când îmi amintesc cât de intens a fost acel moment. Welcome home, our son! ❤️ This is US #TheTolus #FirstdayoftherestofmyLife (n.r.: Bine ai venit acasă, fiul nostru! ❤️ Aceștia suntem NOI #Tolii #primazidinrestulviețiimele). Multumesc @sanador.romania ați fost pentru 10 zile a doua mea familie și va sunt recunoscătoare! ?? #maternitateasanador”, este mesajul transmis de vedetă la scurt timp după ce a ajuns acasă.

Lili Sandu – carte de vizită

Lili Sandu este o actriță și cântăreață română, care și-a început cariera în anul 1995. A avut primul contact cu scena prin intermediul Școlii Vedetelor, după care a colaborat cu trupa Trinity, împreună cu Ileana Lazariuc. Din 2009, a plecat în SUA pentru a deveni actriță. În țară a ajucat în câteva telenovele, cum ar fi „Numai iubirea”, „Păcatele Evei” sau „Doctori de mame”. În 2014 ea a fost co-prezentatoarea emisiunii „Dansează printre stele” alături de Victor Slav. În 2019, Lili Sandu a devenit prezentatoarea emisiunii FanArena, show difuzat de Kanal D România.

Iar de curând a devenit mamă pentru prima dată. Însă nașterea a fost cu emoții deoarece au existat unele probleme pentru bebelușul lui Lili Sandu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *