Prima pagină » Local » Probleme mari pentru interlopul Cătălin Dracea care şi-a bătut iubita în curtea unui spital din Iaşi

Probleme mari pentru interlopul Cătălin Dracea care şi-a bătut iubita în curtea unui spital din Iaşi

18 mai 2023, 12:17, 6 ,
în Local

Interlopul ieșean Cătălin Dracea este cercetat de polițiștii ieșeni după ce a săvârșit două infracțiuni. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să afle dacă își va petrece următoarele 30 de zile în arest, după ce și-a lovit iubita în curtea unui spital.

„Ieri, 17 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași cu sprijinul luptătorilor S.A.S. Iași au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, de 41 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Persoana a fost depistată în trafic, pe raza mun. Iași și condusă la sediul Poliției pentru audieri.

Astfel, din cercetări a rezultat faptul că, în seara zilei de 14 mai a.c., bărbatul și-ar fi agresat concubină, cei doi aflându-se în curtea unei unități medicale din mun. Iași.

Femeia a refuzat să depună plângere penală pentru violență în familie și s-a împotrivit emiterii unui ordin de protecție provizoriu, astfel că polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la cele două infracțiuni.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 17 mai a.c., bărbatul a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași.

La data de 18 mai a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale.

Cercetările continuă”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii
  • Olaru Cătălin

    Deci, mutata nu depune plângere pentru vreo faptă dar polițiștii s-au autosesizat pentru alte fapte…..care or fi ele….? Nu că ne sunt dragi aceste specimene fără creier dar e cam trasă de păr…

  • care interlop mai si asta? bai panaramă, ne batem parte in parte? am vreo 10 ani de „franta” daca intelegi ce vreau sa zic…. mai puță bleagă, cum sa bati o femeie? pișam-aș pe neamul tau…

  • Eugen de pe Independentei

    Ai cantat la metrou in Franta sclavetule? Va bat cap in cap, pe tine si pe Dracea asta, fata de lopata!

  • Sunt interlopi in fotografie? Ala culcat la pamant livreaza mancare cu trotineta? Nu este interlop. Papagal rosu cu cioc de lemn.

  • Nu știu cum reușește….dar numai dosare se țin de Cătălin…..

  • Si te am averizat nebunule pe.tik tok ca acusi te duci,tu si cu rasu alalalt de niculita,umflati de steroizi dar minte cat o gaina,vezi sa fii cuminte sa nu te. Dea afara de acolo ragalio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *