Prima pagină » Cancan » Probleme mari de sănătate pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Ce se întâmplă cu îndrăgitul cuplu

Probleme mari de sănătate pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Ce se întâmplă cu îndrăgitul cuplu

12 oct. 2022, 10:50,
în Cancan

Tavi Clonda și Gabriela sunt foarte apropiați de fanii lor, cu care vorbesc despre cele mai importante aspecte ale vieții. Aceștia au mărturisit și cum stau la capitolul sănătate și se pare că scârțâie serios din acest punct de vedere.

În urmă cu câteva luni, prezentatoarea TV a ajuns de urgență la medic, după ce a început să aibă dureri crâncene de spate.

Probleme mari de sănătate pentru Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Cu această ocazie a aflat că are probleme cu nervul sciatic și a făcut de mai multe ori crize. A urmat tratamente speciale, dar trebuie să fie foarte atentă la tot ce face și să evite să care greutăți sau să facă mișcări bruște.

„Mi-a plăcut faptul că la un moment dat m-a dus la Roma. Am zăcut cu o criză de sciatică vreo săptămână”, povestea Gabriela în urmă cu ceva timp.

Tavi este predispus și el la operație de hernie de disc, după ce a suferit multe episoade cu dureri groaznice. Acestea nu îi dădeau deloc pace și a apelat de mai multe ori la sfaturile prietenilor virtuali, până când a ajuns la medic.

La medic a aflat că nu are o hernie foarte gravă, dar trebuie să țină lucrurile sub control și să nu neglijeze problemele. Astfel, trebuie să facă atât fizioterapie, cât și kinetoterapie. Trebuie să fie atent și cum doarme, cum stă, ce poziții adoptă, pentru că durerile sunt influențate și de aceste aspecte.

Prin ce moment tensionat au trecut Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Cu foarte mulți ani în urmă, după ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare, prezentatoarea TV era divorțată de Marcel Toader, fostul soț. Cu toate că ei s-au cunoscut atunci, Tavi Clonda nu terminase relația în care era, dar au apărut sentimente puternice între el și frumoasa prezentatoare TV.

Pe atunci, când era ziua lui de naștere, Gabriela Cristea i-a făcut o surpriză plăcută, astfel că i-a cumpărat un tort, însă ea a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care voia să-i ofere tortul.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia’, a povestit Tavi Clonda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`