Prima pagină » Local » Probleme la Aeroportul Internațional Iași! Un zbor a fost anulat, iar oamenii sunt nemulțumiți. „Stăm aproape două ore în avion, apoi ne spun că nu mai decolăm”

Probleme la Aeroportul Internațional Iași! Un zbor a fost anulat, iar oamenii sunt nemulțumiți. „Stăm aproape două ore în avion, apoi ne spun că nu mai decolăm”

19 iul. 2024, 22:23,
BZI.ro, în Local
Probleme la Aeroportul Internațional Iași! Un zbor a fost anulat, iar oamenii sunt nemulțumiți. „Stăm aproape două ore în avion, apoi ne spun că nu mai decolăm”

La Aeroportul Internațional Iași au fost prbleme legate de un zbor. Oamenii sunt nemulțumiți și spun că acest zbor a fost amânat din oră în oră, ca mai apoi să fie anunțați că avionul nu mai decolează deloc.

În aeroport sunt mai mulți oameni care sunt nemulțumiți, deoarece zborul spre Madrid a fost anulat, iar aceștia spun că nu vor primi banii înapoi pe bilete. Aproape un sfert din călători, spune un tânăr, mergeau în vacanțe, iar banii pierduți nu pot fi primiți înapoi

Un tânăr ne-a semnalat problema și susține că în interiorul aeroportului s-au format cozi de oameni care cer explicații cu privire la situație, însă nimeni nu face nimic.

„Pe lângă că ne cheamă la aeroport la ora 12 după amiază, sunt copii mici, nemâncați, de la ora 12 stăm în picioare, tot amână zborul din oră în oră, ori că nu are scară avionul, ori că nu le merge site-ul, apoi, după vreo 6 ore de așteptat în picioare, s-au decis să ne bage în avion, stăm aproape două ore în avion, apoi ne spun că nu mai decolăm”, spune Machidan Andrei Alexandru.

Tânărul susține că li s-a spus că nu pot primi banii înapoi, ci niște bonuri.

„Am dat peste o persoană care și-a luat 3 bilete de avion spre Madrid, toate au fost anulate, iar acum își cumpără alt bilet din banii săi. Este o bătaie de joc, un sfert din persoane mergeau în vacanțe, în excursii, oamenii cer banii înapoi. Ne țin flămânzi și însetați pe toți, o apă este 15 lei, iar un suc 30 de lei”, a mai transmis Machidan Andrei Alexandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *