Prima pagină » Actualitate » Probleme între Florin Salam și Roxana Dobre?! Bruneta ar fi plecat de acasă, împreună cu cei trei copii. Ce s-ar fi întâmplat

Probleme între Florin Salam și Roxana Dobre?! Bruneta ar fi plecat de acasă, împreună cu cei trei copii. Ce s-ar fi întâmplat

28 iul. 2024, 19:00,
BZI.ro, în Actualitate

Căsnicia lui Florin Salam și Roxana Dobre ar fi în impas după problemele avute de manelist în ultima perioadă.

Publicațiile mondene scriu că cei doi ar locui separat de câteva săptămâni, după o ceartă mai dură.

Probleme între Florin Salam și Roxana Dobre?! Bruneta ar fi plecat de acasă, împreună cu cei trei copii. Ce s-ar fi întâmplat

Florin Salam și Roxana Dobre ar avea probleme în cuplu, scrie Cancan. Jurnaliștii publicației mondene transmit că cei doi nu ar mai locui împreună de câteva săptămâni.

Ultima perioadă a fost tulbure pentru Florin Salam, care a fost implicat în mai multe conflicte, acuzat fiind că nu și-a onorat contractele. De asemenea, el a avut scandaluri cu ai săi colegi de breaslă, Bogdan de la Ploiești, Leo de la Kuweit. Cel mai recent este chiar cu Tzanca Uraganu.

Manelistul s-a supărat foarte tare pe Florin Salam, după ce a plecat de lângă el de la masă și crede că ar fi ales să se îndepărteze pentru că s-ar fi temut că ar putea să arunce pe el cu otravă.

Dar nici viața de familie nu e liniștită pentru cel supranumit ”Regele României”. Cancan scrie că Roxana Dobre i-a reproșat lui Salam, în mai multe rânduri, că a intrat în anturaje care lasă de dorit, iar ultimul scandal dintre cei doi ar fi culminat cu plecarea ei de acasă.

De câteva săptămâni, soția lui Florin Salam ar locui cu copiii la mama sa. Conform surselor publicației menționate anterior, bruneta nu mai este dispusă să accepte nicio greșeală şi nu îşi mai doreşte să se întoarcă în căminul conjugal dacă situaţia nu se schimbă.

Până la acest moment, niciunul dintre soți nu a confirmat sau infirmat zvonurile. Imediat ce acest lucru se va întâmpla, a1.ro va publica declarațiile lor.

Cum a început povestea de iubire dintre Florin Salam și Roxana Dobre

Deși relația dintre Florin și Roxana a început în urmă cu 10 ani, cei doi se știau de mai multă vreme. Scânteia ar fi apărut în momentul în care s-au cunoscut prin intermediul unei bune prietene.

„Ne știam unul pe celălalt. (…) Eram din două lumi total diferite, din cauza job-ului lui, nu prea ne intersectam. Ne-am întâlnit prima oară într-un club, dar nimic mai mult, ne-am zâmbit, ne-am salutat și cam atât.

Soarta a făcut să ne întâlnim în momentul respectiv, printr-o prietenă de-a mea, cu care avea o gașcă și ieșea. Eram într-un parc și a dat un mesaj unei prietene și am mers la masă, că ne invitase el și am vorbit cu el ca și cum l-aș fi cunoscut de-o viață întreagă, nu mă mai săturam de vorbit. Cred c-am vorbit vreo două ore”, a povestit soția lui Florin Salam într-un interviu.

La vremea respectivă, Roxana Dobre avea 25 de ani și Florin Salam 35 de ani. Între ei există o diferență de 10 ani. În ciuda faptului că formează un cuplu de atâția ani, bruneta susține că nu și-au consumat iubirea pentru că petrec foarte puțin timp împreună.

„Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam, dar pe cât este de frumos, pe atât este de greu și de complicat și de obositor, la un moment dat.Este greu pentru că nu este mereu lângă noi, timpul nostru ni-l petrecem 99,9% singuri, eu și copiii cei mici și cei mari. Într-adevăr, muncește foarte mult, tot timpul lui îl acordă oamenilor și publicului lui, și fanilor care sunt foarte înrăiți și nu-i poate refuza și automat de asta este foarte greu, pentru că munca lui…

Nu ne bucurăm împreună de beneficiul ăsta, de câștigul lui, suntem separați. Adică muncește în fiecare zi, nu avem nici măcar o zi pe săptămână să ne-o petrecem împreună și este foarte greu, la un moment dat. Noi nu ne-am consumat iubirea, pentru că am stat foarte puțin unul cu celălalt”, a mai spus Roxana în cadrul aceluiași interviu, citat de Click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iulie 2024
27 iulie 2024