Prima pagină » Local » Probleme în traficul din Iaşi. Semafoarele nu funcţionează din cauza unor lucrări făcute de compania E-ON
Probleme în traficul din Iaşi. Semafoarele nu funcţionează din cauza unor lucrări făcute de compania E-ON

Probleme în traficul din Iaşi. Semafoarele nu funcţionează din cauza unor lucrări făcute de compania E-ON

25 aug. 2021, 09:54,
Elena Nicoleta BUJOR în Local

Astăzi, 25 august 2021, până la ora 16.00 semaforizarea din municipiul Iaşi este oprită, iar traficul rutier pe principalele artere se desfăşoară cu dificultate din cauza unor lucrări efectuate de compania E-ON la reţeaua de distribuţie, ce a afectat şi semaforizarea.

Probleme în traficul ieşean din cauza semafoarelor, în luna februarie

La începutul lunii febraurie, în zona Baza 3 din Iași semafoarele au rămas blocate pe culoarea roșie. Problema a dat mari bătăi de cap şoferilor, timp de zeci de minute. Haosul a pus stăpânire peste șoferi, iar nervii le-au fost întinşi la maximum. Unii dintre participanții la trafic au schimbat ruta, unii au început să claxoneze iar alții, sătui să mai aștepte schimbarea culorii semafoarelor, și-au continuat nestingheriți drumul.

Reporterii Cotidianului BZI au semnalat la numărul unic de urgență 112 această problemă, la acel moment. În scurt timp un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului pentru a dirija traficul. Sute de șoferi au trecut până în acest moment pe culoarea roșie a semaforului.

Probleme în tot cartierul din municipiul Iași. Lucrare derulată cu scandal de firma Conest SA

Șoferii din Iași s-au confruntat și cu probleme în trafic din cauza unor lucrări ale companiei Conest. De această dată, conducătorii auto au întâmpinat probleme în cartierul Tudor Vladimirescu. Firma Conest SA, administrată de controversatul Viorel Cozma, a trebuit să execute lucrări de construcții și instalații aferente liniei de tramvai, intersecție Bucșinescu – bulevardul Tudor Vladimirescu – intersecție Calea Chișinăului. Contractul a prevăzut și reabilitarea celor două peroane din stația Tudor Vladimirescu, reabilitarea podului Tudor Vladimirescu și construirea a două stații de tramvai. Lucrarea din zona Tudor Vladimirescu a adus problemele celor din zonă încă de la bun început.

Șantierul a făcut ca afacerile din zona Tudor să aibă de suferit vreme îndelungată. Lucrările făcute în Tudor Vladimirescu nu sunt singurele cu probleme pentru Conest SA. Firma cu lipici la contractele publice a ajuns să facă lucrări în tot orașul. În afara șantierului din Tudor, firma respectivă a făcut prăpăd și în zona de la Stația Pădurii. Lucrările făcute de firma respectivă au dus chiar la fisurarea pereților de la casele din vecinătate, spre nemulțumirea oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`