Prima pagină » Actualitate » Probleme în paradis! Trei scandaluri intre PNL și USR în doar o săptămână
Probleme în paradis! Trei scandaluri intre PNL și USR în doar o săptămână

Probleme în paradis! Trei scandaluri intre PNL și USR în doar o săptămână

07 feb. 2021, 14:07,
George Cristian în Actualitate

Scandalurile par să nu se termine niciodată în coaliţia de Guvernare formată din PNL – USR-PLUS și UDMR. Săptămâna trecută a escaladat cu trei astfel de scandaluri. Vorbim despre certuri între membri importanţi din PNL și membri importanţi din USR.

Cele mai mari scandaluri au avut în centru politicieni ca Clotilde Armând (USR), Vlad Voiculescu (USR), Nelu Tătatu (PNL) și Florin Roman (PNL).

Clotilde Armand ceartă cu consilierii locali din PNL din Primăria Sectorului 1

După ce a tăiat sporurile de la 4 spitale din Sectorul 1, Clotilde Armând, s-a trezit cu un val de critici din partea consilierilor locali PNL Sector 1. Cei din urmă consideră că primărița are apucături dictatoriale și că nu pune interesul locuitorilor din sector pe primul loc. Aceștia au acuzat de faptul că apucăturile primăriței au depăşit orice limită de decentă şi că, de exemplu, gunoaiele din Sectorul 1 nu vor mai fi adunate iar cetăţenii vor fi cuprinşi de acestea.

Ca un răspuns, Clotilde Armând, consideră că este victima unei campanii de fake news şi că consilierii PNL vor să facă jocurile firmelor de casă din primărie. Între timp, cearta dintre cele două formaţiuni politice au doar o singură victimă: cetăţeanul. Aceştia se plâng de avalanşa de gunoaie din sector, iar medicii din cadrul spitalelor care nu mai au finanţare se arată indignaţi de o asemenea decizie care le vor afecta întreaga activitate de tratare a pacienţilor.

Deputatul Florin Roman îi îndeamnă pe Vlad Voiculescu şi Cristian Ghinea să facă mai multă treabă

Tot săptămâna trecută, deputatul PNL Florin Roman s-a arătat indignat de campania de PR pe care Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății şi Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, o duc. Aceştia i-a îndemnat pe cei doi să lase Facebook-ul și să se apuce de treabă.

Dacă domnul Voiculescu nu vrea să se mai simtă ca în Ziua Cârtiței, îl sfătuiesc să îl tragă aproape pe colegul dânsului, domnul Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, și să se apuce de treabă.
Nu mai avem timp de pierdut cu ștampile aruncate pe pereți, căutat prin sertare, umblat cu foto/video după noi. Gata domnilor, suflecați mânecile și la treabă!
Lăsați și greaua moștenire, lăsați și nouă moștenire…eu mă simt în Ziua Cârtiței când aud mereu aceeași placă.
Fiți bărbați și oameni politici adevărați, treceți la decizii, asumări, la MUNCĂ!
Solicit public ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar mai ales ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, alocarea a 50 de milioane de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), care înseamnă finanţări de reforme! spunea Florin Roman.

Nelu Tătaru, contre cu Vlad Voiculescu

După incendiul de la Matei Balș au apărut primele contre intre Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății și Vlad Voiculescu, actualul ministru. Cel din urmă susţinea că până acum nimeni din Ministerul Sănătății nu a văzut nici măcar un raport intermediar despre ceea ce s-a întâmplat la Piatra Neamț, iar ulterior va cere o versiune a raportului de la Departamentul pentru Situații de Urgență.

Între timp, Nelu Tătaru a declarat că exista la Ministerul Sănătii un astfel de raport

„După incendiul de la Neamț, premierul a decis împreuna cu Ministerul Sănătății și MAI o serie de controale care au fost coroborate între MS, Inspecția Sanitară de stat şi Inspectoratele sanitare din DSP, precum și IGSU a tuturor secțiilor de AŢI, nu neapărat COVID, ci și din celelalte spitale, pentru a putea vedea realitatea la zi, dotarea fiecărei secții și necesarul sau un plan de conformare. S-a făcut un raport care a apărut chiar pe 23 decembrie. Rapoartele se discută cu ministrul. Pe 23 nu mai eram ministru. Raportul trebuia să ajungă la domnul Voiculescu, nu știu ce s-a întâmplat”, a declarat Nelu Tătaru.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`