Prima pagină » Local » Probleme în comuna Dobrovăţ. Primarul Cătălin Martinuș: „Am trimis utilajul primăriei pentru a efectua deszăpezirea spre Iaşi” – FOTO

Probleme în comuna Dobrovăţ. Primarul Cătălin Martinuș: „Am trimis utilajul primăriei pentru a efectua deszăpezirea spre Iaşi” – FOTO

05 apr. 2023, 10:04,
în Local

Primarul comunei Dobrovăţ, Cătălin Martinuș, a anunţat astăzi, 5 aprilie 2023, faptul că a trimis utilajul primăriei pentru a efectua deszăpezirea spre Iaşi. Utilajul Direcţiei de Drumuri Judeţene nu poate ajunge în zona pentru a este utilizat pentru asigurarea accesului bolnavilor cu dializă.

„Direcţia de drumuri județene a anunțat că nu a trimis și nu poate trimite utilaj de deszăpezire spre Dobrovăţ deoarece mașinile disponibile sunt utilizate pentru a asigura accesul bolnavilor cu dializă. Am trimis utilajul primăriei pentru a efectua deszăpezirea spre Iaşi, până la drumul național. După ce termină, va intra și pe drumurile sătești”, a transmis Cătălin Martinus, primarul comunei Dobrovăţ.

De asemenea, primarul a recomandat şoferilor să nu iasă la strada dacă nu au cauciucuri de iarnă pe maşină.

„Vă rugăm nu plecați spre Iaşi dacă aveți anvelope de vară pe mașină.
Chiar dacă vă scoatem o dată din șanț, sigur veți ajunge din nouîn alt șanț. A doua oară fără supărare vă lăsăm acolo. Avem și alte priorități.
De asemenea, vă rugăm să feriți din calea utilajelor care efectuează deszăpezirea. Dacă siliți autogrederul să se ferească și să între în șanț, în primul rând că este greu de scos și în al doilea rând blochează drumul tuturor.
Trageți ușor pe dreapta, în afara zonei pe unde trece autogrederul. Mulțumesc de înțelegere”, a mai adăugat primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *