Prima pagină » Local » Probă de șmecherie eșuată la Iași! A distrus două BMW-uri după ce a urcat beat-mangă la volan! Din mașina luxuoasă, a ajuns să facă curat la Primărie! (Exclusiv)
Probă de șmecherie eșuată la Iași! A distrus două BMW-uri după ce a urcat beat-mangă la volan! Din mașina luxuoasă, a ajuns să facă curat la Primărie! (Exclusiv)

Probă de șmecherie eșuată la Iași! A distrus două BMW-uri după ce a urcat beat-mangă la volan! Din mașina luxuoasă, a ajuns să facă curat la Primărie! (Exclusiv)

30 mart. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un ieșean a fost pedepsit de către judecători, după ce a fost acuzat că a urcat băut la volan. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Dragoș George Carâmb la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere sub influența alcoolului. Scandalul a izbucnit după ce ieșeanul, aflat la volanul unui bolid BMW, a comis un accident rutier

Accident rutier cu două mașini marca BMW, pe străzile din Iași! Un bărbat a fost prins băut bine la volan, în urma impactului! Oamenii legii au descoperit faptul că tinichigiul auto avea o alcoolemie uriașă!
În urma incidentului, bărbatul a fost trimis în judecată de anchetatori, iar, recent, acesta a fost condamnat. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Dragoș George Carâmb la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul cu alcoolemie.

„Inculpatul va presta muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul unei instituții a Primăriei comunei Holboca sau în cadrul Consiliului Local Holboca, pe o perioadă de 60 de zile”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Dragoș George Carâmb, acuzat că a urcat băut la volan

Procesul ieșeanului Dragoș George Carâmb (33 de ani) a început pe 8 octombrie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

„Pe 22 aprilie 2018, la ora 6:30, inculpatul a condus autoturismul marca BMW 525 în județul Iași, având o îmbibație alcoolică de 2,10 g/l alcool pur în sânge la prima probă și 2,00 g/l alcool pur în sânge la a doua probă. În dreptul unui imobil, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW 316, care era parcat pe sensul opus de mers”, au menționat anchetatorii ieșeni.

Aceștia au adăugat că, în urma producerii accidentului rutier, ieșeanul a fost supus testării alcoolscopice, rezultând o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai apoi, tinichigiul auto a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr. Nicolae Oblu”, din Iași, unde i-au fost preluate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exectitate a alcoolemiei.

A băut, apoi a decis să șofeze: bolidul BMW a distrus și un gard

La audieri, ieșeanul Dragoș George Cărâmb a recunoscut comiterea faptei. Acesta le-a povestit magistraților că, pe 22 aprilie 2018, în jurul orei 2:00, după ce a terminat de reparat un autoturism în interiorul service-ului la care lucrează, el a fost vizitat de un cunoscut. Bărbatul a adăugat că, în intervalul orar 2:00 – 6:00, el, cu fratele său și cu un amic au stat de vorbă, consumând aproximativ 200 ml de whisky și bere. Șoferul a mai spus că, la un moment dat, fratele lui l-a rugat să-l ducă acasă, astfel că a urcat la volan și, după ce a condus aproximativ 3 kilometri, a adormit la volan și a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW ce era parcat regulamentar.

Din impact, autoturismul a fost proiectat în gardul unui imobil. Proprietarul acelui imobil a sunat de urgență la 112 și a anunțat producerea accidentului rutier. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autoturisme, avarierea gardului pe o lungime de 4 metri, dar și a branșamentului de gaz al imobilului respectiv. În fața magistraților, șmecherul cu BMW a recunoscut comiterea faptei și a solicitat să fie judecat numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale și a înscrisurilor în circumstanțiere depuse la dosar. De altfel, magistrații ieșeni au încuviințat solicitarea acestuia, de judecare în procedura recunoașterii învinuirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *