Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Proaspătul europarlamentar, senator de Iași și lider S.O.S. România, Diana Șoșoacă într-o nouă emisiune-dialog BZI LIVE de impact și actualitate

LIVE VIDEO – Proaspătul europarlamentar, senator de Iași și lider S.O.S. România, Diana Șoșoacă într-o nouă emisiune-dialog BZI LIVE de impact și actualitate

11 iul. 2024, 15:00, 9 ,
BZI.ro, în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Proaspătul europarlamentar, senator de Iași și lider S.O.S. România, Diana Șoșoacă într-o nouă emisiune-dialog BZI LIVE de impact și actualitate

Vineri, 12 iulie 2024, ora 11.00, via Skype, este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de Diana Șoșoacă. Senatorul de Iași, liderul S.O.S. România și proaspătul europarlamentar va discuta despre:

1. Analiza rezultatelor finale din Franța!

2. Alegeri în Marea Britanie și noul premier Keir Starmer!

3. Viktor Orban, vizite la Kiev, Moscova și Beijing! Cum priviri acțiunile acestuia, in contextul in care Ungaria are președinția Consiliului Uniunii Europene!

4. Președintele Klaus Iohannis la reuniunea NATO! Scopul participării?

5. O triadă coruptă la conducerea Uniunii Europene? Bani negri, afaceri cu Rusia și Pfizer versus Ursula von der Leyen – din nou șefă la Comisia Europeană, Antonio Costa (fostul premier portughez) – președintele Consiliului Europei și prim-ministrul estonian Kaja Kalas – Înalt Reprezentant pentru Afaceri Externe al UE!

6. Sponsorii democraților îi cer președintelui Joe Biden să nu mai candideze!

7. Poate fi Recep Erdogan intermediarul demarării dialogului de Pace în Războiul din Ucraina?

8. Noi scumpiri, preț uriaș la energie și proteste în România!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Purceaua mahalagioaica a supt toate pulile de la Bruxelles… iaca nimeni nu a vrut să primească mangalita în nici un grup.

    • Ce prost esti

      Purcea e ma- ta!

      De supt sugi tu, ca doar esti homalau LGBTist. Gura aia a ta e WC public.

      Bine ca n-a fost primita in grupurile de handicapati de la Bruxelles. Oricum UE e pe p*la, nu mai are mult si se duce de rapa. Abia astept sa vina chinezii si rusii peste voi sa va faca praf. Oamenii normali s-au saturat de Europa voastra plina de homalai si de ciori din lumea a treia. Sa se aleaga praful nuclear de ea!

    • aoleu, cred ca va inselati. nu e nimeni nebun sa incerce sa ii dea m ––- la scr oafa aia. adica, fraaate, trebuie sa fi statut rau ca sa ti se scoale in fata ei, nu crezi? e urata rau, mai nene

  • La prima strigare Biden este Leguma si ar trebui schimbat, dar, ce te faci sa vina la butonul atomic satanista reanviata H.Clinton Rochefeller satanista cunoscuta si recunoscuta sau poponarul M.Obama, asa-zisa sotie a satanistului Barak Obama Hitler, nepotul lui Hitler ?

    Bideu ,,nu vrea sa renunte” la candidatura pentru prezidentiale pentru ca acum este controlat de Palariile Albe.
    Prestatia televizata a fost special execrabila, bine jucata de actorul mascat ales de Palariile Albe, pentru a face de KKo Deep State, care acum vrea sa-l inlocuiasca cu poponel Michaela Obama, sau cu poponel Kabulu Haris, iar din spate Barak Obama Hitler sa conduca SUA Company la distrugere totala, si shobolanii nazisti sionisti sa ramana stapani, creand Statele Unite ale Ucrainei.
    Pentru ca spurcaciunile au umblat numai cu falsuri si minciuni, cea mai buna metoda de a le da la gioale satanistilor este sa folosesti aceleasi tehnici ca sa-i bati cu propriile arme, lucru pe care il fac acum Palariile Albe. De aceea shobolanimea paduchiosa nazista este in degringolada, pentru ca nu stiu cum sa reactioneze in aceasta situatie. In August va fi actul final. Stati aproape ca nici nu stiti ce pierdeti, vorba unui escroc in viata ! Nu mor OAMENII cand vor shobolanii paduchiosi !

    Lucrurile sunt alarmante dar nu se va intampla asa cum vor jidanii !

  • ,,Ceea ce oamenii din Occident trebuie să realizeze este că holocaustul Gaza a fost un sacrificiu în masă pentru Satana pentru a iniția stăpânirea satanică asupra lumii. Templul pe care sataniştii plănuiau să-l construiască urma să fie un loc de sacrificiu uman şi animal. Ca parte a planului lor, sataniștii au forțat europenii cu creierul spălat în Israel și i-au convins să-i exproprieze și să-i ucidă pe iudei, pe care îi numesc în mod înșelător palestinieni. Acest comunicat de presă de la comandamentul central militar al SUA arată că acest lucru nu va mai fi tolerat.
    Se spune că – cu sprijinul trupelor americane – a început un efort de ajutor internațional pentru a-i sprijini pe iudei.” https://www.centcom.mil/MEDIA/PRESS-RELEASES/Press-Release-View/Article/3778584/trucks-carrying-humanitarian-assistance-begin-moving-ashore-via-a-temporary-pie/

  • Ba, nu aveti altceva de facut decat sa promovati poarca asta screlozata?! Tampiti ca voi ati votato de a ajuns cu labarul ala de lazarus la Bruxelles. Doi cretini handicapati ce ne fac de ras in Europa, nici macar partidele extremiste nu ii vor. Unii romani isi merita soarta daca voteaza asemenea elemente.

    • Da’ tu nu ai altceva de facut decat sa mananci c*c*t despre Sosoaca?

      Pe Simion de ce nu-l ataci? Da’ pe Ciolacu si pe Iohannis? Astia te-au furat de zeci de ani dar tu o injuri pe Sosoaca pentru ce? Pentru ca nu vrea sa te lase sa defilezi pe strazi in c*rul gol, cu masca de caine, in patru labe?

      Du-te inapoi la glory hole-ul tau si fii fericit! 🙂

    • Apropo, handicapatule, Iohannis a semnat un acord prin care se angajeaza sa sprijine financiar Ucraina.

      De ce nu-l injuri si pe Iohannis? Tuzguramatii de jigodie care esti! Tot timpul o injuri pe Sosoaca, de parca Sosoaca e de vina ca tu esti o saracie jegoasa si traiesti prin tomberoane.

      • Bai jigodie, s-o pupi in c… pe sosoanca si labusul ei. Cum am spus, tu si alte pramatii tradatori de tara, va meritati soarta hahalerelor. Apropo, e prima oara cand postez pe ziarul asta de rht dobitocule. Moldovean prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *