Prima pagină » Local » Priviți-l în ochi! A vrut să arate cât poate fi de șmecher și a snopit în bătaie un copil de doar 4 ani – FOTO

Priviți-l în ochi! A vrut să arate cât poate fi de șmecher și a snopit în bătaie un copil de doar 4 ani – FOTO

30 mai 2023, 02:00,
Dragos Savin în Local

Un tânăr a ajuns în spatele gratiilor după ce a bătut în repetate rânduri un puști de doar 4 ani. Individul a vrut să arate cât poate fi de șmecher, însă acum are de dat explicații în fața legii

Scene incredibile într-o comună din Iași. Un copil de doar 4 ani a fost bătut în repetate rânduri de concubinul mamei sale. Povestea este mai veche, însă zilele trecute au intrat pe fir polițiștii de la Andrieșeni și au reușit să-l salveze pe băiețel din mâinile bărbatului. Alin Berbece l-ar fi agresat pe micuț de mai multe ori, însă ultima bătaie a fost soră cu moartea. Băiatul a fost văzut de medici, iar aceștia au decis că are nevoie de 4-5 zile de îngrijiri. Din această cauză, polițiștii din Andrieșeni au decis că trebuie să intervină de urgență.

„Polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani au condus la cercetări un bărbat din comuna Andrieșeni, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie. La data de 23 mai, în baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Iași”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

A vrut să arate cât poate fi de șmecher, dar a ajuns după gratii

Ulterior, acesta a ajuns în fața judecătorilor.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl privește pe inculpatul Berbece Alin și dispune arestarea preventivă a inculpatului, în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Iași, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în formă continuată (4 acte materiale din datele de 02.05.2023, 08.05.2023, 10.05.2023 și 14.05.2023), pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Reporterii BZI au aflat că micuțul a fost luat de lângă mamă și lăsat în grija unei rude. Atât femeia, cât și concubinul acesteia nu s-ar fi ocupat așa cum trebuie de el. Deocamdată, băiețelul va sta în grija rudelor, însă acesta ar putea ajunge într-un centru de plasament. Asta va fi stabilit după ceva vreme. Pentru o perioadă, micuțul a scăpat de bătăile primite de la tatăl vitreg, însă, cel mai probabil, după cele 30 de zile de arest, bărbatul va fi lăsat în libertate.

A vrut să arate cât poate fi de șmecher, dar polițiștii din Andrieșeni l-au liniștit, cel puțin pentru o vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024