Prima pagină » Bursa Barfelor » Pripoteasa cu aere de depulată a făcut combinații cu donații
Pripoteasa cu aere de depulată a făcut combinații cu donații

Pripoteasa cu aere de depulată a făcut combinații cu donații

07 sept. 2024, 02:00, 8 ,
în Bursa Barfelor

Zilele trecute, babele v-au zis câteva chestiuni despre o duduie, Rocsănutza Nescula, o pripoteasă care se visează depulată de pedeseu. Babele v-au povestit că fericitul ar fi tras niște sfori pentru ca dânsa să fie pe liste, dar iată că tensiunile au apărut și, totodată, mai multe dedesubturi au ieșit la lumină. Duduia, cică, are o fundațiune, iar în timpul campaniilor alea de ajutorare a ucrainenilor a fost tare implicată. Gurile rele spun că atunci ar fi făcut avere, pentru că băga mâna până la umăr în donații. Banii ar fi fost împărțiți, iar o parte au ajuns și pe la fericiți… Cam asta se aude prin Târg…

Comentarii
  • Calinic Bucovineanu

    PriHOȚteasa Roxana a șterpelit ajutoare la greușteanu. Dar nu doar ajutoare pentru ukrainieni ci prin fundațiile ei deturna bani de la bugetul local alocați la DAC persoanelor nevoiașe și de la Mitropolie profitând ca are intrare și susținerea marelui alb de la Bucale.
    Roxana căreia i se spune Banana ( deoarece a furat și fructul tropical ) lucra la DAC sub conducerea Luminiței Munteanu care a ușuit-o când a prins-o cu labele amândouă în visterie. Bineînțeles ca Mișu Roznovanu și-a dat acordul după discuții cu șeful MMB care o urmărea demult .så o mazilească. . Cine a recuperat zdreanța hoață și mincinoasă ? În episodul următor. Țineți aproape, nici nu știți ce pierdeți!

  • De ce nu mai puneti comentarii?

  • Denisuka di Roman, noua învățătoare de la Osoiul de komarnha a făcut videochat, dar din toamnă le va preda plozilor din sat. Cică părinții mai tineri știu asta și nu le prea convine. Ea e plecată din sat de 5 ani dar acum credea că dacă se va întoarce ca învățătoare lumea va uita dar părinții nu uită ce a făcut. Au încă imaginile în cap, putem să spunem.

  • Amandoi si popa Iulica si Roxana banana sunt o apa si un pamant…
    Amandi cu combinatii si masini scumpe. Va vede el Domnul.

  • Wai Boca, mai faci combinatii cu Dumbrava Florin la ora 10 pe terasa la Dunarea?

  • Andrei Henea

    Aceasta preoteasa incompetenta și șpăgară a fost coordonatoarea Centrului de Zi „Prichindel“care a fost închis, principala cauză fiind proasta gestionare a situaţiei de la această instituţie care avea ca scop îngrijirea copiilor de grădiniţă ce provin din familii defavorizate.
    Roxana Necula, a ajuns să lucreze la DGASPC,adusă de Marcel Popa pentru a o coopta la PSD unde în mintea lui trebuia să își instaleze oamenii lui.
    Preoteasa Necula refuzase propunerea Luminiţei Munteanu de a merge pe post de asistent social la Cantina de Ajutor Social.
    Asta vrea acum deputata? Nu îți este rușine Roxanoooo ?

  • Florin Bratu

    Confirm cazul Henea.
    Zăpăcită spagarita Roxana Banana la solicitarea Muntencei îl punea pe Henea să facă munca de salahor deși omul era șofer apoi îi făcea rapoarte să fie dat afară.
    Această podoabă de preoteasă făcea orice îi cerea Munteanca numai să o lase și pe ea să combine bănuții dedicați prichindeilor.
    Herea a fost dat afară și a dat în judecată.
    După cinci termene, în martie 2016, judecătorii de la Tribunalul Iaşi i-au dat câştig de cauză lui Henea. Instanta a dispus reangajarea în funcţia de şofer al Direcţiei de Asistenţă Comunitară Iaşi, deţinută anterior concedierii, conform contractului individual de muncă
    De asemenea, a obligat Direcţia să plătească o despăgubire egală cu drepturile salariale indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat + cheltuielile de judecată în cuantum de 3.200 de lei.
    Asta a făcut Roxana care vrea deputata.
    În loc să plătească Munteanu, Necula și Ilona șefa personalului a plătit primăria 3 milioane iar consilierii Boca, Cruceanu , Gavril au închis ochii ca de are balta pește și așa le-a cerut Chirica care a fost , este și va fi pe veci Dumnezeul lor !
    Ăștia vor acum parlamentarii ???
    Doamne, batei Doamne cu CAȘCAVALU în cap pe nemernici să se sature de politică!
    Acum vă explicați legăturile strânse ROXANA – Cruceanu -Boca cu POPĂ-n coadă !

  • Să nu uităm ca Marcel Popa a adus-o pe Roxeta de la DAS ( unde Lumi o băgase pe linie moartă pe motive de incompetență ) și băgat-o la DGASPC, cu sprijinul ministrei Gabi Firea , preoteasa de la Biserica „Buna Vestire” a ținut să-i mulțumească Popiciului cunoscut ca Mister Faliment.
    Necula este și șefă peste Colegiul Național al Asistenților Sociali din România – filiala teritorială Iași.
    Colegiul a propus nici mai mult nici mai puțin ca Maricel Popa sa fie nominalizat la categoria politicianul anului, pentru sprijinul acordat asistenței sociale ( !!!!!?????) pe când acesta era președinte al Consiliului Județean Iași. Propunerea Roxanei Necula a stârnit revolta organizațiilor neguvernamentale pe domeniul social, multe dintre acestea fiind excluse de la finanțarea pe Legea 350/2005, din cauza lui Popa.
    Mister Faliment Popa o declarase viitorul politicii ieșene și vrea să o suplinească pe prof univ Mihaela Ivancea pe care o dăduse afară ca era incomodă.
    Popa i-ați podoabele pe care le-ai adus și cu ajutorul cărora ai făcut o filială de râsul țării iar tu de când ești la PSD ai pierdut absolut toate alegerile !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *