Prima pagină » International » Prințul William și Kate Middleton, surprinși în ipostaze romantice – VIDEO

Prințul William și Kate Middleton, surprinși în ipostaze romantice – VIDEO

22 iul. 2022, 23:02, 1 ,
în International

Ducele și ducesa de Cambridge au fost filmați în timp ce se plimbau prin hotelul lor din Barbados de mână, într-o înregistrare video TikTok devenită virală. Prințul William, în vârstă de 39 de ani, și Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, au fost surprinși într-o ipostază romantică rară, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.

William și Kate sunt de obicei rezervați când vine vorba de gesturile romantice în timpul angajamentelor regale. Cu toate acestea, un videoclip distribuit pe TikTok îi surprinde ținându-se relaxați de mână prin hotelul lor înainte de a părăsi Bahamas, scriind: „Acest cuplu cazat în Bahamas a avut 35 de agenți de securitate”.

Prințul William și Kate Middleton au fost văzuți ținându-se de mână la ieșirea din hotel

Ducesa a purtat o rochie peplum cu centură și imprimeu floral de 1.655 de lire sterline de la Alessandra Rich în timp ce părăsea hotelul împreună cu prințul William înainte de a pleca din Bahamas, după un turneu de o săptămână în Caraibe.

De asemenea, Kate a asortat look-ul cu pantofi din piele albă. Ducesa a adoptat un look din anii ’80, cu guler cu volane și fundițe și decorațiuni, mâneci bufante și un peplum plisat în talie, cu pantofi Gianvito Rossi de 560 de lire sterline și cercei de 3.400 de lire sterline.Alessandra Rich este, de asemenea, unul dintre brand-urile preferate ale ducesei, Kate apelând frecvent la designerul londonez pentru angajamentele sale regale.

@mrjimmyrex This couple staying in the Bahamas had 35 security guards! #princewilliam #katemiddleton #royalfamily #royalty #security ♬ original sound – Jimmy Rex

„Dacă cineva era destinat să fie regină, aceea era Kate”

Călătoria de o săptămână a cuplului a fost afectată de gafe de relații publice și de proteste privind colonialismul britanic, ceea ce a dus la catalogarea acestei acțiuni ca fiind „surdă” la sensibilitățile moderne.

Alți utilizatori TikTok au fost uimiți de clipul video, o persoană scriind: „Întâlnire casual cu familia regală!”, în timp ce altul a spus: „Dacă cineva era destinat să fie regină, aceea era Kate”. Videoclipul a devenit viral în mijlocul unei perioade aglomerate pentru cuplul regal, care a participat și la un turneu de două zile în Scoția.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *