Prima pagină » International » Prinţul Harry şi Meghan Markle la Castelul Windsor. Cuplul i-a făcut o vizită reginei Elisabeta a II-a

Prinţul Harry şi Meghan Markle la Castelul Windsor. Cuplul i-a făcut o vizită reginei Elisabeta a II-a

15 apr. 2022, 11:02, 1 ,
în International

Prinţul Harry şi Meghan Markle la Castelul Windsor. Un purtător de cuvânt al cuplului a precizat că fiind în drum spre Haga, în timpul unei escale în Marea Britanie, prinţul Harry şi-a vizitat bunica, pe regina Elisabeta a II-a, împreună cu soţia să Meghan.

Prinţul Harry şi Meghan Markle

Competiţia sportivă deschisă răniţilor şi invalizilor de război, fondată de Harry, se deschide în acest weekend

Prinţul Harry şi Meghan Markle, vizită la Castel

Prinţul Harry şi Meghan Markle călătoresc în Olanda cu ocazia Jocurilor Invictus. Competiţia sportivă deschisă răniţilor şi invalizilor de război, fondată de Harry, se deschide în acest weekend.

Conform mai multor surse media, cuplul i-a făcut o vizită reginei Elisabeta a II-a. În câteva zile suveranul urmând să sărbătorească 96 de ani în câteva zile, la Castelul Windsor din care aceasta şi-a făcut reşedinţa principală şi care se află la aproximativ patruzeci de kilometri de Londra.

Prinţul Harry, 37 de ani, şi Meghan, 40 de ani, nu au mai venit împreună în Marea Britanie de la retragerea lor zgomotoasă din familia regală, ce a avut loc în urmă cu doi ani şi jumătate. În prezent, cuplul locuieşte în California.

Fiind absent la sfârşitul lunii martie de la ceremonia în omagiul bunicului său, prinţul Philip, care a murit în urmă cu un an, la 99 de ani, Harry a fost acuzat de tabloidul The Sun că a ignorat evenimentul şi pe regină. Când a fost anunţat faptul că Harry şi Meghan vor lipsi de la ceremonie, un purtător de cuvânt a subliniat că ei speră să o viziteze în curând pe suverana ai cărei 70 de ani de domnie vor fi sărbătoriţi la începutul lunii iunie în mai multe zile de festivităţi.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, cuplul regal si cei doi copii ai lor

Prinţul Harry, 37 de ani, şi Meghan, 40 de ani, nu au mai venit împreună în Marea Britanie de la retragerea lor zgomotoasă din familia regală, ce a avut loc în urmă cu doi ani şi jumătate

Prinţul Harry a criticat felul în care a fost crescut de Casa Regală

Amintim că nu cu mult timp în urmă, Prinţul Harry a explicat faptul că nu îşi doreşte să îşi crească copiii în aceleaşi condiţii pe care le-a avut el la Casa Regală a Marii Britanii. Prințul a afirmat că a vrut să rupă lanțul de durere și suferință la care a fost supus el și tatăl său:

„Nu vreau să arunc vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul său să învinuim, dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu, nu îl voi mai transmite generației următoare”, a spus prințul Harry.

Acesta a continuat, spunând că nu intenționează să își educe copiii în acest mod, deoarece „este vorba de multă durere și suferință genetică – ele se transmit, așa că părinții ar trebui să se gândească – «Acest lucru mi s-a întâmplat mie dar mă voi asigura că nu ți se întâmplă și ție»”.

Cu toate acestea, Prințul Harry și Meghan Markle au trecut prin momente de foc cu familia Regală Britanică. Zvonurile potrivit cărora cei doi ar fi fost la cuțite cu apropiații au fost în cele din urmă infirmate. La fel ca în orice familie obișnuită, aceștia au lăsat toate problemele în urmă.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost în la Castelul Windsor, făcându-i o vizită reginei Elisabeta a II-a.

Comentarii
  • Dialog mut in poza :
    El : Hait! am scapat-o.
    Ea: Iar s-a basit tantalaul …
    Baba : Oi fi dat-o eu, n-oi fi dat-o eu, this is the question.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *