Prima pagină » Cultural » Prințul Harry și Meghan Markle au primit o serie de acuzații dure. “I-au făcut viața mizerabilă Prințesei Kate Middleton”

Prințul Harry și Meghan Markle au primit o serie de acuzații dure. “I-au făcut viața mizerabilă Prințesei Kate Middleton”

24 apr. 2024, 09:51,
BZI.ro, în Cultural

Prințul Harry și Meghan Markle au primit o serie de acuzații dure după ce fanii lor o jignesc pe prințesa de Wales, Kate Middleton.

Pentru a o ajuta pe Prințesa Kate să treacă mai ușor peste cancer, Meghan Markle și Prințul Harry au fost îndemnați să fie mai pozitivi.

Prințul Harry și Meghan Markle au primit o serie de acuzații dure

Susținătorii lui Meghan și Harry sunt acuzați că o hărțuiesc pe Kate, viitoarea regină. Criza regală a atins un nou nivel de severitate în ultimii patru ani, cu „exodul” prințului Harry, discordia cu fratele său William și acuzațiile de rasism formulate de prințesa Meghan.

S-a cerut lui Harry și Meghan să păstreze distanță de susținătorii lor din online, cunoscuți sub numele de „Sussex Squad”, care fac comentarii nepotrivite despre starea de sănătate a prințesei Kate, care are cancer, conform The International News.

Vedeta Lizzie Cundy îi ia apărarea prințesei Kate Middleton

Potrivit lui Lizzie Cundy, susținătorii lui Harry și Meghan, cunoscuți și sub numele de „Sussex Squad”, sunt responsabili parțial pentru trollingul agresiv la adresa Prințesei Kate, făcând-o să treacă prin momente dificile.

„Sunt [Meghan și Harry] atât de greu de înțeleși încât nu pot vedea lemnul din copaci. Am auzit-o pe Meghan vorbind despre trolling și te gândești, uită-te ce i-au făcut sărmanei Kate. Există acest grup numit Brigada Sussex. Nu au ieșit niciodată să-l condamne. Scriu lucruri groaznice despre Familia Regală și au făcut din viața lui Kate un calvar”, a transmis aceasta.

Imediat după aceasta a continuat. „Au inventat minciuni, spunând că există un presupus atac rasist, spunând că Kate a făcut-o să plângă, tot restul. Comentatorul a continuat să „o jupoaie” pe ducesa pentru cea mai recentă decizie, aceea de a reintra în actorie: „Ea s-a relansat ca o actriță de tip Gwyneth Paltrow și are deja două emisiuni noi pe Netflix”.

Prințul Harry și soția au anunțat două noi serii Netflix

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au anunțat producerea a două noi serii pentru Netflix, care se află deja în lucru. Titlurile și datele de lansare pentru cele două emisiuni sunt așteptate să fie anunțate în următoarele luni. Totodată, Meghan Markle și Prințul Harry au mai multe proiecte în dezvoltare.

O serie organizată de Meghan Markle, care este și producător executiv, va „sărbători bucuriile gătitului și grădinăritului, distracției și prieteniei”, potrivit Unica. Serialul va fi regizat de Michael Steed, care a lucrat la Anthony Bourdain: Parts Unknown, în timp ce showrunner-ul este Leah Hariton, care a fost producător la emisiunea de gătit „Selena + Chef” a Selenei Gomez de la HBO.

Celălalt serial va „oferi spectatorilor acces fără precedent la lumea polo profesionist”, un sport pe care Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, l-a practicat zeci de ani. El joacă adesea în meciuri de caritate, inclusiv o strângere de fonduri emblematică pentru Sentebale, organizația de caritate pe care Harry a fondat-o împreună cu Prințul Seeiso din Lesotho în 2006 pentru a ajuta copiii și tinerii afectați de sărăcie, inegalități și HIV/SIDA din Africa de Sud.

De curând, prințul Harry și a lui Meghan Markle au primit o serie de acuzații dure după ce fanii lor o jignesc pe prințesa de Wales, Kate Middleton.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
26 iulie 2024
26 iulie 2024