Prima pagină » International » Prințul Harry divorțează de Meghan Markle? Căsnicia ducilor de Sussex atârnă de un fir de ață. Ce spune presa britanică

Prințul Harry divorțează de Meghan Markle? Căsnicia ducilor de Sussex atârnă de un fir de ață. Ce spune presa britanică

01 iun. 2023, 23:20,
în International

Zvonurile că prințul Harry și soția sa Meghan Markle se gândesc la o separare refuză să se stingă. Divorțul nu este neobișnuit în familia regală britanică, mai multe cupluri alegând să-și urmeze propriile drumuri decât să trăiască nefericiți pentru totdeauna.

Ducele și ducesa, care sunt părinți ai doi copii – Archie Harrison și Lilibet „Lili” Diana, nu au abordat până acum aceste zvonuri.

Prințul Harry divorțează de Meghan Markle?

Diverse rapoarte internaționale sugerează că ducele și ducesa de Sussex — Prințul Harry și Meghan Markle — se despart.

Pentru mulți, titlurile despre divorț sunt un șoc, deoarece, recent, au fost văzuți împreună la un eveniment – și chiar au figurat într-o urmărire cu mașina „aproape catastrofală”.

Cuplul ar fi trebuit să-și sărbătorească aniversarea de cinci ani de nuntă pe 19 mai, dar nimic nu a fost comunicat, nici măcar un salut sau o notă. De Crăciun, Ducele și Ducesa nu au lansat o fotografie de familie, iar Harry își promovase explozivul „Spare” fără soția sa.

Prințul Harry are deja propria sa cameră privată la un hotel elegant din Los Angeles pentru a scăpa de Megha

Unele rapoarte merg până la a spune că Prințul Harry are deja propria sa cameră privată la un hotel elegant din Los Angeles pentru a scăpa de Meghan – și că deja „a chemat avocații de divorț cu luni în urmă”.

Meghan, pe de altă parte, „se separă încet de Harry și intenționează să caute custodia copiilor lor”, potrivit unui alt raport.

În ceea ce ar putea fi cea mai recentă actualizare, Harry și Meghan ar fi decis să renunțe la producerea de emisiuni care vizează dezvăluirea familiei regale a Marii Britanii. Acest lucru înseamnă că nu mai sunt emisiuni noi suculente Netflix, interviuri, documentare și memorii.

Decizia ar fi fost luată pentru că deja „rămăseseră fără material” de dezvăluit. Dar experții spun că asta ar fi putut fi doar o scuză, deoarece Harry s-ar putea întoarce la familia sa regală mai devreme sau mai târziu.

În ceea ce privește familia regală din Marea Britanie, observatorii spun că toată lumea – de la regele Carol al III-lea la prințul William – ar fi nerăbdătoare să-l întâmpine înapoi pe Harry cu brațele deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`