Prima pagină » Radio » Actualitate » Prințesa Diana, poveste de iubire neîmpărtășită cu un medic pakistanez. Cum s-au cunoscut cei doi

Prințesa Diana, poveste de iubire neîmpărtășită cu un medic pakistanez. Cum s-au cunoscut cei doi

24 aug. 2021, 13:45,
în Radio

Puțină lume știe că Prințesa Diana a avut o poveste de iubire, cu câțiva ani înainte de a muri în tragicul accident, neîmpărtășită din păcate. Aceasta s-a îndrăgostit de un medic chirurg pakistanez pe care l-a întâlnit în 1995. Prințesa Inimilor și Hasnat Khan au avut o frumoasă relație dar care s-a sfârșit brusc, deoarece familia medicului nu o vedea cu ochi buni pe Diana.

Cu toate că Prințesa Diana a avut o pasiune pentru Prințul Charles încă de când era o școlăriță, nu acesta a fost marea ei dragoste. Totodată, nici Dody Al-Fayed, alături de care a murit în tragicul accident din Paris, nu a fost iubirea vieții ei. Din nefericire, Diana a plecat dintre noi mult prea devreme și nu a mai apucat să trăiască noile vremuri alături de bărbatul pe care îl iubea. Deși nu multă lume știe, Diana l-a iubit foarte mult pe chirurgul pakistanez Hasnat Khan. Dar iată care a fost povestea lor de dragoste.

Prințesa Diana, poveste de iubire încheiată brusc

Pe 31 august 1997, Prințesa Inimilor se stingea din viață, șocând pe toată lumea. Moartea Dianei a întristat milioane de oameni, aceasta fiind cea mai apreciată femeie din acea perioadă. Dacă ar fi trăit, astăzi probabil și-ar fi trăit viața alături de bărbatul iubit. Iar acesta nu ar fi fost Dodi Al-Fayed, alături de care a murit în accidentul din Paris. Ci este vorba despre chirurgul pakistanez Hasnat Khan, în vârstă de 63 de ani.

Diana a fost extrem de îndrăgostită de el, însă relația lor a durat doi ani. Autoarea volumului The Diana Chronicles, Tina Brown, a declarat că Prințesa Diana l-a întâlnit pe doctorul Khan în 1995, la Spitalul Royal Brompton. Se pare că a fost dragoste la prima vedere pentru ea, dar pentru el lucrurile au stat diferit. După două săptămâni, Diana și Hasnat s-au întâlnit în casa unchiului și mătușii chirurgului.

„Nu m-am gândit niciun minut că va accepta să vină cu mine. Am fost foarte surprins când a zis ca vrea. După această întâlnire, prietenia noastră s-a transformat într-o relaţie amoroasă”, a mărturisit Hasnat în 2004.

Astfel, cei doi au trăit o poveste de dragoste frumoasă dar scurtă. După doi ani de iubire, Khan a decis să pună capăt poveștii atunci când a realizat că Diana era extrem de cunoscută.

Prințesa Diana nu a fost acceptată de familia lui Hasnat

Se pare că Prințesa Diana și-ar fi dorit să se căsătorească cu Hasnat Khan. Mai mult, aceasta era dispusă să se convertească la Islam pentru a-și mulțumi iubitul. Însă din cauza mentalității familiei lui Hasnat Khan, Diana nu a fost acceptată niciodată de aceștia.

„Un fiu care se căsătorește cu o femeie de altă religie este cel mai crunt coșmar pentru o familie musulmană”, a spus Jemima Khan, prietena Dianei.

Astfel, după despărțirea de Prințesa Diana, medicul chirurg s-a căsătorit cu Hadia Sher Ali, în Pakistan. Căsătoria lor a durat doi ani, după care au divorțat. O altă piedică în relația Prințesei Diana, care a trăit o frumoasă poveste de iubire cu celebrul doctor, a fost faptul că acesta nu ar fi acceptat niciodată să își trăiască dragostea în văzul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`