Prima pagină » Cultural » Prinţesa Anne, sora regelui Charles al III-lea, a suferit o comoție cerebrală. Anunțul făcut de Palatul Buckingham

Prinţesa Anne, sora regelui Charles al III-lea, a suferit o comoție cerebrală. Anunțul făcut de Palatul Buckingham

25 iun. 2024, 11:28,
BZI.ro, în Cultural

Prinţesa Anne, sora regelui Charles al III-lea, a suferit o comoție cerebrală după un incident petrecut duminică seara pe proprietatea sa din Gloucestershire. Aceasta are vârsta de 73 de ani și a fost internată în spital, în urma tragicului eveniment.

Prințesa Anne era așteptată să participe la o ceremonie la un memorial de război din Newfoundland în acest weekend, potrivit presei canadiene. Prezența sa este acum incertă din cauza problemelor de sanatate recent apărute.

Prinţesa Anne a suferit o comoție cerebrală

Familia Regală a Marii Britanii speră ca Prințesa Anne, al doilea copil al fostei regine Elisabeta a II-a, să se recupereze complet și rapid după incidentul de la proprietatea din Gatcombe Park, a informat Palatul Buckingham, fără a oferi detalii despre natura incidentului.

Chiar dacă cauza rănii nu a fost specificată, BBC a indicat că aceasta ar putea fi rezultatul unui impact cu capul sau copitele unui cal. Într-o declarație publicată luni, Palatul a transmis: „Prințesa Regală a suferit răni minore și o comoție cerebrală în urma unui incident pe domeniul Gatcombe Park ieri seară.

Alteța Sa Regală rămâne în spitalul Southmead, Bristol, ca măsură de precauție pentru monitorizare și este așteptată să se recupereze complet și rapid. Regele a fost informat în detaliu și se alătură întregii Familii Regale trimițându-i prințesei cele mai sincere urări de bine și dragoste pentru o recuperare rapidă’.

Cine este Prinţesa Anne

Anne Elizabeth Louise Alice este recunoscută ca una dintre cele mai diligente și harnice membre ale familiei regale, implicându-se într-o varietate de angajamente. Atitudinea sa față de datorie publică, alături de o abordare deschisă și lipsită de prejudecăți, au contribuit semnificativ la popularitatea sa și la aprecierea ridicată în sondajele de opinie.

Este cunoscută pentru pasiunea sa pentru cai și pentru succesul său în sporturile ecvestre, devenind primul membru al familiei regale care a concurat la Jocurile Olimpice, în Montreal 1976.

Prințesa Anne este al doilea copil al fostei regine a Angliei, Elisabeta a II-a, și al prințului Philip, ambii decedați. La nașterea sa în 1950, era al treilea în linia de succesiune la tron. În prezent, ocupă poziția 17 în ordinea succesiunii la tron, conform informațiilor de pe libertatea.ro.

Prințesa Anne s-a căsătorit de două ori. Cu primul soț, căpitanul Mark Phillips, are doi copii, Peter și Zara. Al doilea soț este viceamiralul Sir Timothy Laurence.

Recent, Prinţesa Anne, sora regelui Charles al III-lea, a suferit o comoție cerebrală, iar Familia Regală a Marii Britanii speră să se recupereze complet și rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *