Prima pagină » Actualitate » Prins de polițiști fără permis de conducere de 15 ori. Ce pedeapsă a primit un bărbat din Strehaia
Prins de polițiști fără permis de conducere de 15 ori. Ce pedeapsă a primit un bărbat din Strehaia

Prins de polițiști fără permis de conducere de 15 ori. Ce pedeapsă a primit un bărbat din Strehaia

24 aug. 2022, 11:06, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Poliţiştii au prins un bărbat de 27 de ani din Strehaia la volan, fără permis de conducere, de 15 ori. Din cauză că acesta era condamnat la închisoare, pentru a scăpa de poliţie a încercat să se ascundă într-o casă dintr-o comună din apropiere.

În cele din urmă, bărbatul a fost prins de autorităţi.

Prins la volan fără permis de conducere de 15 ori

Poliţiştii au reţinut marţi, 23 august, un bărbat din Strehaia ce a fost prins la volan fără permis de conducere de 15 ori. În urma unor verificări, s-a descoperit că acesta era dat în urmărire la nivel naţional.

„La data de 23 august, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat și reținut un bărbat de 27 de ani, din orașul Strehaia, urmărit la nivel național, pe numele căruia era emis, de Judecătoria Strehaia, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”, a transmis IPJ Mehedinți.

Purtătorul de cuvânta l IPJ Mehedinţi a mai precizat că bărbatul urmează să fie încarcerat în Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, fiind condamnat la 4 ani şi 3 luni de închisoare.

„Bărbatul a fost condamnat la 4 ani și 3 luni închisoare cu executare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier. Persoana în cauză urmează să fie încarcerată în Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin”, au mai precizat polițiștii.

Într-un alt context, amintim că șoferul unei mașini ce aparține Ministerului Afacerilor Interne a fost filmat în timp ce ar fi încălcat regulile de circulație, în municipiul Iași.

Reacție bizară a unei șoferițe din Oradea

Într-o altă ordine de idei, amintim de un incident ce a avut loc luni, 27 iunie, în jurul orei 13.00, când o femeie din Oradea a fost prinsă de poliţişti că a parcat neregulamentar, blocând o bandă de circulaţie. În clipa în care forțele de ordine s-au apropiat de ea, femeia a fugit spre mașină, s-a urcat la volan şi a blocat uşile. După minute în şir de conversație, nereuşind să o convingă să iasă, poliţiştii au solicitat sprijin, însă tot degeaba.

Agenţii de poliţie au făcut tot posibilul să îi explice femeii că nu i se va întâmpla nimic, au întrebat-o dacă îi este teamă de amendă, însă aceasta a negat. Din interiorul autoturismului, femeia le-a scris cu degetul mesaje pe geam, le-a cerut să nu i se adreseze cu apelativul „doamnă” şi apoi a dat la maxim muzică bisericească. În acest caz, polițiștii au cerut și sprijinul unui negociator, însă aceasta a refuzat constant să iasă ori măcar să deschidă geamul ca să predea actele, motiv pentru care poliţiştii aflaţi la faţa locului au solicitat sprijnul unui echipaj al Ambulanţei Bihor.

Din această pricină, poliţiştii orădeni au restricţionat circulaţia în zona în care s-a produs incidentul şi au dirijat traficul pentru a evita un eventual ambuteiaj.

În cele din urmă, după peste 3 ore de negocieri, în jurul orei 16.20, forţele de intervenţie au reuşit să o scoată pe şoferiţa dubiţei din maşina în care s-a baricadat. Conform surselor media locale, oamenii legii au forţat uşa vehiculului, ca să o poată extrage pe femeie şi au fost obligaţi să o imobilizeze, pentru că aceasta a început să strige şi să opună rezistenţă.

Cu toate acestea, reiterăm faptul că un șofer din Strehaia a fost prins de polițiști la volan fără permis de conducere de 15 ori.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *