Prima pagină » Radio » Actualitate » Prin ce trece acum Shannen Doherty, care are cancer în fază terminală. Dezvăluiri făcute de prietenul ei din „Beverly Hills”

Prin ce trece acum Shannen Doherty, care are cancer în fază terminală. Dezvăluiri făcute de prietenul ei din „Beverly Hills”

14 sept. 2023, 13:34,
BZI.ro, în Radio

Shannen Doherty, Brenda din serialul „Beverly Hills” are cancer în fază terminală și duce o luptă extrem de dură cu necruțătoarea boală. Detalii despre starea ei de sănătate a dat recent Brian Austin Green, colegul ei de serial. Nu în ultimul rând, Shannen Doherty a trecut, recent, și printr-un divorț dureros, anunțat de actriță în primăvara acestui an.

Shannen Doherty, cea care i-a dat viață frumoasei Brenda din „Beverly Hills 90210”, trece prin momente cumplite după ce boala ei a ajuns în stadiul patru. După ce cancerul ei a recidivat în 2020, acum actrița a făcut metastaze la creier. Brian Austin Green, care a jucat alături de Shannen în celebrul serial, a făcut dezvăluiri sensibile despre starea de sănătate a celei care îi este bună prietenă.

Shannen Doherty are cancer în fază terminală

Brian Austin Green ține legătura cu Shannen Doherty, căci au rămas în relații strânse de prietenie după ce au fost colegi în „Beverly Hills 90210”. Actrița a anunțat, în luna iunie a acestui an, că metastazele au ajuns la creier, iar lupta ei cu nemiloasa boală a devenit și mai dură. S-a filmat la momentul respectiv pe un pat de spital, înainte să intre în operație, pentru a-i fi extirpată tumoarea de la creier.

„Vorbim tot timpul. Este o persoană incredibil de puternică. Dacă există cineva care ar putea să lupte real cu cancerul, ea este. Nu este o situație ușoară, evident. O voi iubi mereu”, a declarat Brian pentru Herald Sun.

Brian Austin Green a mai spus că s-a confruntat, și el, cu probleme grave de sănătate. Totul a început cu o colită ulcerativă, după care a dezvoltat vertij și probleme neurologice care i-au afectat abilitățile de vorbire.

„Nu puteam să vorbesc, nu puteam să merg, nu puteam să citesc. Nu am lucrat timp de patru ani”, a mai povestit Brian Austin Green.

Cu toate acestea, actorul a susținut că starea sa s-a îmbunătățit după ce a descoperit medicina naturistă.

Însă, pe lângă problemele de sănătate, Shannen Doherty a confirmat anul acesta și divorțul de Kurt Iswarienko, bărbatul despre care vedeta a spus în nenumărate interviuri că i-a fost alături în toți acești ani dificili.

Primul diagnostic de cancer a venit în 2015

Shannen Doherty, alias Brenda Walsh, din serialul „Beverly Hills 90210”, a aflat că suferă de cancer la sân în martie 2015. Timp de doi ani s-a luptat cu maladia, urmând nenumărate ședințe de radioterapie și chimioterapie. În 2017 a aflat, cu bucurie, că boala a intrat în remisie, însă la 4 februarie 2020 a anunțat că cel mai urât coșmar al ei a revenit și că a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal.

Shannen Doherty a fost căsătorită cu Ashley Hamilton, între 1993-1994, cu Rick Salomon, între 2002-2003 şi din 2011 a fost măritată cu Kurt Iswarienko, dar nu au avut copii. Povestea lor s-a terminat și a anunțat divorțul de acesta în aprilie 2023. Actrița are o avere estimată la 10 milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *