Prima pagină » Cancan ultimă oră » Prin ce chinuri treceau fetele exploatate de membrii rețelei din care făcea parte și Alex Bodi. Detalii înfiorătoare: „A lovit-o cu pumnii până a leșinat, după care a dus-o în baie și a…”
Prin ce chinuri treceau fetele exploatate de membrii rețelei din care făcea parte și Alex Bodi. Detalii înfiorătoare: „A lovit-o cu pumnii până a leșinat, după care a dus-o în baie și a...”

Prin ce chinuri treceau fetele exploatate de membrii rețelei din care făcea parte și Alex Bodi. Detalii înfiorătoare: „A lovit-o cu pumnii până a leșinat, după care a dus-o în baie și a…”

14 nov. 2020, 11:38,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

În urmă cu câteva zile, lumea mondenă era zguduită de vestea că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost arestat pentru trafic de persoane, printre care și minore, proxenetism și spălare de bani. Alex Bodi a fost săltat de mascați în dimineața zilei de miercuri, când s-au făcut percheziții în casa afaceristului.

Ies la iveală detalii șocante din referatul de arestare a lui Alex Bodi

”În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor.

În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile miercuri dimineață.

Acum, ies la iveală noi detalii șocante din referatul de arestare a lui Alex Bodi. Încă din 2014, când fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a intrat în rețeaua de trafic de carne vie, procurorii au început să documenteze punct cu punct fiecare infracțiune a rețelei conduse de temutul interlop Adrian Tâmplaru. E incredibil ce le făceau victimelor. Nicio femeie nu merită să treacă prin asemenea orori.

Acuzațiile care li se aduc membrilor clanului din care făcea parte și Alex Bodi sunt înfiorătoare. Se pare că aceștia nu aveau milă de fetele pe care le racolau. Le băteau, drogau şi violau, iar ulterior acestea erau obligate să se prostitueze în alte ţări. Referatul de arestare arată următoarele:

„Persoana vătămată a fost legată și obligată să întrețină relații sexuale cu cei trei. Unul dintre suspecţi a dezlegat-o și a lovit-o cu pumnii până a leșinat, după care a dus-o în baie și a băgat-o cu capul în vasul de toaletă. Un alt bărbat a umplut cada, iar suspectul a băgat-o cu capul în apă, ținând-o un timp, după care a amenințat-o cu moartea și cu acte de violență asupra membrilor familiei”

Procurorii susțin că la dosar ar exista și declarații ale fetelor traficate. Printre acestea se află şi fosta soţie a lui Alex Bodi, care l-ar fi denunțat pe afacerist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *