Prima pagină » Cancan ultimă oră » Prin ce chinuri cumplite trece Viorel Lis. Oana, îngrozită atunci când trebuie să-l lase singur în casă

Prin ce chinuri cumplite trece Viorel Lis. Oana, îngrozită atunci când trebuie să-l lase singur în casă

03 sept. 2022, 12:00,
în Cancan ultimă oră

Oana și Viorel Lis formează un cuplu de mai bine două decenii, în ciuda gurilor rele. Deși multă lume spune că blondina stă cu fostul edil pentru bani, acum, când Lis se confruntă cu probleme mari de sănătate, ea a demonstrat contrariul.

Acum, după ce și-a luat soțul din spital, Oana Lis spune că lucrurile nu sunt deloc ușoare nici pentru ea și nici pentru el.

Oana Lis face sacrificii mari pentru fostul edil 

Edilul nu mai poate ieși din casă, iar ea a fost nevoită să ceară ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Doar așa, spune Oana Lis, a putut să îi creeze soțului un mic confort.

”E acasă, nu a mai ieșit din casă că nu avem rampă.

Vreau să le mulțumesc celor care au donat, datorită terapiilor i-au mai trecut durerile că urla de durere. Am luat un cărucior, tot felul de lucruri, un scaun special să faci baie, tot felul de creme, sunt multe lucruri”, a spus Oana Lis.

Deși acum situația lui Viorel Lis s-a mai îmbunătățit, căci durerile i s-au mai ameliorat, în urmă cu ceva timp lucrurile erau teribile.

Oana spune că soțul ei ajunsese să urle din cauza durerilor pe care le avea.

”Durerile erau groaznice, ajunsese la medicamentul care se ia pentru durere, nu mai dormea noaptea, nu mai putea sta în fund”, a mai zis Oana Lis.

Demonstrând că-l iubește pe Viorel, nu că îi vrea banii, acum, când sunt în mare impas, Oana Lis a rămas singurul ajutor al fostului edil.

Ea aduce bani în familie și tot ea se ocupă de casă și de îngrijirea lui Lis, tocmai de aceea, când se vede nevoită să se împartă în mai multe locuri, blondinei îi e teamă pentru soțul ei.

Oana Lis spune că nu-și permite să angajeze o femeie pentru a o ajuta, astfel că în momentul în care mai pleacă de acasă, gândul ei, care o face să se și teamă, este că soțul rămâne singur și nu se știe ce se poate întâmpla.

”Nu mă ajută nimeni altcineva, decât dacă plătesc pe cineva. Mai ies și eu să fac cumpărăturile. Stau cu frică când plec(…) Prioritar pentru mine e Viorel și nu am cum să mă ocup de alte lucruri, nu mă ajută nimeni și e foarte complicat”, a mai spus soția lui Viorel Lis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *