Prima pagină » Sport » Primul mare obiectiv al lui Ianis Hagi, după transferul la Glasgow Rangers. „Niciodată nu e nimic pierdut în fotbal”
Primul mare obiectiv al lui Ianis Hagi, după transferul la Glasgow Rangers.

Primul mare obiectiv al lui Ianis Hagi, după transferul la Glasgow Rangers. „Niciodată nu e nimic pierdut în fotbal”

25 iun. 2020, 04:00,
în Sport

Ianis Hagi a început, cu Glasgow Rangers, pregătirile pentru următorul sezon din Scoția, care va debuta pe 1 august, și pentru returul cu Leverkusen, din optimile de finală ale Europa League

Ianis Hagi a început, cu Glasgow Rangers, pregătirile pentru următorul sezon din Scoția, care va debuta pe 1 august, și pentru returul cu Leverkusen, din optimile de finală ale Europa League. După ce Rangers și Genk au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi, internaționalul român recunoaște că așteaptă cu nerăbdarea reînceperea fotbalului, iar principala miză este calificarea în sferturile Europa League, pentru care echipa lui Steven Gerrard va trebui să întoarcă rezultatul meciului tur cu Leverkusen, pierdut 1-3.

Primul mare obiectiv al lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers

„Meciurile din Europa League sunt cu adevărat speciale. Nu doar pentru mine, ci pentru toată lumea. Avem returul cu Leverkusen pe care ne concentrăm. Chiar dacă am pierdut în prima manșă, nimic nu este pierdut niciodată în fotbal. Orice se poate întâmpla la meciul retur. Cred că am demonstrat tuturor la meciul tur cu Braga (n.r.- câștigat de Rangers cu 3-2, de la 0-2) că putem schimba radical soarta unei partide în zece minute sau mai puțin. Să jucăm în Europa League este cu adevărat special, așa că nu putem să renunțăm”, a declarat Ianis Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

UEFA a anunțat calendarul fazelor eliminatorii din Europa League. Rangers va returul cu Leverkusen pe 5 sau 6 august. În cazul unei calificări, echipa lui Ianis Hagi va accesa turneul Final 8, sferturile, semifinalele și finala urmând să se dispute într-o singură manșă, în Germania.

Programul fazelor eliminatorii din Europa League:

5/6 august – returul optimilor de finală
10/11 august – sferturile de finală
16/17 august – semifinalele
21 august – finala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *