Prima pagină » Local » Primul gest public făcut de artista Cezara Moraru care a plonjat cu maşina în Ciric

Primul gest public făcut de artista Cezara Moraru care a plonjat cu maşina în Ciric

02 iul. 2021, 10:47,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

După mai multe zile grele, artista Cezara Cristina Moraru a făcut un prim gest public. Pictoriţa a făcut un prim gest public pe o reţea de socializare. Aceasta a publicat o fotografie care poate fi interpretată în extrem de multe sensuri.

Artista a vrut să-şi pună capăt zilelor, plonjând cu autoturismul sau în lacul Ciric din municipiul Iaşi. Oamenii legii au descoperit faptul că artistă consumase băuturi alcoolice. După acest gest a fost reţinută şi pusă ulterior sub control judiciar.

Cezara Moraru începe să-și reia viața, după ce a încercat să se sinucidă

Artista Cezara Moraru pare că încet încet începe să-și revină și să-și reia activitățile. Mai mult decât atât, pasiunea pentru pictură o va vindeca cel mai probabil.

Ieșeanca a public o fotografie pe contul său de socializare, unde personajul o înfățișează pe ea, stând cu spatele. Aceasta este îmbrăcată în negru, cu un coc lejer prins la spate și pictând unul dintre tablourile sale. Stă pe podea, având picioarele încrucișate și pictând cu mâna stângă.

Artista nu era însărcinată, deși în mașina sa s-a găsit o ecografie

Cezara Moraru a avut o primă reacţie în data de 30 iunie 2021, după ce a condus un autoturism băută şi a încercat să-și pună capăt zilelor, plonjând cu maşina în lacul Ciric.

Tânăra a menţionat că nu este însărcinată, ecografiile găsite în autoturismul său erau de acum 5 ani. Aceasta a ținut să adauge că divorțul dintre cei doi a fost încheiat de comun acord. Cezara Moraru susține că nu se simte tocmai bine și nu poate da mai multe detalii despre gestul necugetat pe care l-a comis.

„Ecografiile găsite în mașină sunt de acum 5 ani, de la prima sarcină. Nu am fost și nu sunt însărcinată! Divorțul s-a produs pe cale amiabilă, procesul de divorț nu a fost închis din cauza avocatei. Vreau să lămuresc aceste chestiuni pe care le-am citit și care nu-mi fac deloc bine, mă termină psihic toate aceste supoziții. Încerc să îmi revin, am grijă să fiu bine. Momentan nu sunt deloc ok, nu pot vorbi cu nimeni, nu mai citesc nimic, vreau să fiu bine!

Le mulțumesc din suflet celor care mi-au fost alături în aceste zile, sunt suportul meu într-o perioadă în care am mare nevoie de liniște și discreție.”, a transmis în exclusivitate pentru insociety.ro pictorița Cezara Moraru, după ce iniţial s-a vehiculat că era însărcinată în momentul în care a plonjat cu mașina în lacul Ciric, dar și despre faptul că divorțul dintre ea și soțul ei, Dan, ar fi fost suspendat.

Tragicul accident a avut loc sâmbătă după-amiază

Reamintim că sâmbătă, 26 iunie 2021, în jurul orei 13:00, a fost anunțat un accident în zona lacului Ciric, din municipiul Iași. Forțele de ordine au fost sesizate cu privire la faptul că o șoferiță a plonjat cu mașina în apa lacului. Conform primelor informații, tânăra, care conducea un autoturism marca Volkswagen, ar fi vrut să se sinucidă. În urma testării, polițiștii au descoperit că aceasta avea o alcoolemie de nu mai puțin de 1,09 miligrame la litru în aerul expirat. Accidentul a avut, totuși, un final fericit. Un polițist local care se afla prin zonă a salvat-o pe tânără în ultima clipă, aruncându-se după ea în apă.

Acesta a înotat până la mijlocul lacului, unde se afla tânăra. Agentul care a luat atitudine când a văzut că situația era pe cale să devină tragică se numește Cristian Neculau. Acesta activează de 16 ani în cadrul Serviciului pentru Siguranța Circulației, de la Poliția Locală Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *