Prima pagină » National » Primul deces de COVID-19 în mass-media din România. A murit un angajat de la Realitatea
Primul deces de COVID-19 în mass-media din România. A murit un angajat de la Realitatea

Primul deces de COVID-19 în mass-media din România. A murit un angajat de la Realitatea

30 sept. 2020, 15:33,
BZI.ro, în National

Primul deces de COVID-19 în mass-media din România. Un angajat al televiziunii Realitatea PLUS a murit din cauza infectării cu coronavirus. Totodată, astăzi s-a înregistrat un record absolut în privința infectărilor cu COVID-19.

Anunț trist în România! S-a înregistrat primul deces din cauza noului coronavirus în mass-media. Este vorba despre un anagjat al televiziunii Realitatea PLUS. Bebe Stănuțiu avea doar 46 de ani și era internat la Terapie Intensivă. Bărbatul făcea parte din regia tehnică a televiziunii.

Primul deces de COVID-19 în mass-media

Bebe Stănuțiu avea doar 46 de ani și făcea parte din regia tehnică a televiziunii

Bebe Stănuțiu a devenit prima persoană din televiziunea din România care a murit din cauza infectării de coronavirus. El a lăsat în urmă doi copii.

„Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită.

Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea. Drum lin, Bebe! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este anunțul făcut de conducerea televiziunii de știri.

Ei au dedicat un videoclip în memoria colegului său trecut acum în viața de apoi.

România a intrat în valul al doilea de coronavirus

Medicul Alexandru Rafila a făcut anunțul la care mulți se așteptau. România a intrat deja în cel de-al doilea val de coronavirus, precum multe alte state din Uniunea Europeană. Astfel, la începutul verii s-au înregistrat un număr redus de cazuri precum și o creștere liniară. Iar ceea ce se întâmplă acum este rezultatul unei transmiteri comunitare intense.

„Toate țările din UE se află pe un trend crescător. Multe dintre statele membre, în perioada verii, au înregistrat puține îmbolnăviri și, practic, acolo discutăm foarte clar de un al doilea val. Noi suntem, practic, în aceeași situație, cu diferența că, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în multe țări din UE, noi am avut un număr destul de mare de cazuri permanent și atunci am avut o creștere liniară, începând cu dată de 1 iunie și cu momente de stabilizare, de o săptămâna, două, după care numărul de cazuri creștea în continuare.

Sunt preocupat de cifrele pe care le-am văzut la raportarea testelor efectuate duminică, când pe de-o parte am avut un record pentru o zi de duminică și am avut 20% dintre probele testate pozitive, ceea ce mă face să cred că suntem într-un moment de transmitere comunitară intensă”, a declarat medicul Rafila.

În altă ordine de idei, presa din România este îndoliată după ce s-a înregistrat primul deces de COVID-19 în mass-media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *