Prima pagină » Local » Primul caz de infectare cu West Nile în România. Dr. Tudor Ciuhodaru: „Sunt 5 semne de alarmă care impun prezentarea la urgență”
Primul caz de infectare cu West Nile în România. Dr. Tudor Ciuhodaru: „Sunt 5 semne de alarmă care impun prezentarea la urgență”

Primul caz de infectare cu West Nile în România. Dr. Tudor Ciuhodaru: „Sunt 5 semne de alarmă care impun prezentarea la urgență”

26 iul. 2024, 08:54, 2 ,
BZI.ro, în Local

O persoană din România a fost depistată cu virusul West Nile. Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarmă și afirmă că sunt 5 semne care impun prezentarea de urgență la spital.

„Semnal de alarmă. Nu neglijați înțepăturile de țânțari. Pot deveni letale. Sunt 5 semne de alarmă care impun prezentarea de urgență la spital mai ales că virusul West Nile a fost depistat deja la un pacient din România în contextul unei monitorizări a riscului epidemiologic arboviral. Medicii de la infecțioase se așteaptă la o creștere a numărului de cazuri.

Ce trebuie să știți (să faceți). (Mic) ghid pentru toți cei ce vor o vară ferită de neplăcerile provocate de țânțari. Până când educația pentru sănătate va fi predată în toate școlile din România (așa cum prevede legea Ciuhodaru depusă de mai multe ori în parlament) e bine de știut:
1. Sunt 5 semne de alarmă care impun prezentarea la urgență: febră ridicată însoțită de durere de cap intensă, vărsaturi, stare generală alterată, sensibilitate crescută la lumină apărute la 2-8 zile după înțepătura de țântar.
2. Este necesară spitalizarea pacientului și tratarea cu medicație intravenoasă.
3. Nu există un tratament specific pentru virusul West Nile.
4. În cazul formelor de severitate medie (1 din 5 cazuri) ce evoluează cu febră, cefalee, grețuri, vărsături, dureri musculare și articulare, urticarie, rar limfadenopatie) starea pacientului se îmbunătățește cam după 7-10 zile.
5. Prevenția rămâne cea mai bună alternativă:
a) Evitați înțepăturile de țânțar (chiar dacă ieșiți afară pentru scurt timp). Intervalul dintre apusul și răsăritul soarelui este perioada de activitate maximă pentru majoritatea speciilor de tânțari. Evitați activitățile în aer liber în această perioadă sau
b) Folosiți pe pielea expusă substanțe care resping insectele. Substanțele pe bază de permethrin nu se aplică direct pe piele.
c) Purtați haine cu mâneci lungi, pantaloni lungi și ciorapi. (!!!) Țânțarii pot înțepa și prin haine. Aplicarea de substanțe care resping țânțarii pe bază de pemethrin pe suprafața hainelor poate asigura un grad suplimentar de protecție.
d) Utilizați și verificați integritatea plaselor contra insectelor.
e) Puteți limita înmulțirea țânțarilor reducând locurile în care băltește apa (din jurul caselor și din subsolurile blocurilor).

Rețineți:
1. Principala cale de transmitere la om este prin înțepătura țânțarilor.
2. Virusul nu poate fi transmis prin contact fizic (atingere sau sărut)!
3. Transfuziile pot fi o sursă de infecție.
4. Practic orice persoană (indiferent vârstă) înțepată de țânțari este predispusa la infectarea cu virusul West Nile însă
5. Probabilitatea ca o persoană să se îmbolnăvească de la o singură înțepătură este totuși redusă.
6. 90% dintre cei infectați nu prezintă simptome.
7. Manifestările pot fi diverse: de la cele asemănătoare unei simple răceli până la semne de meningo-encefalită.
8. 1 din 150 de persoane infectate cu virusul West Nile dezvoltă simptome severe de boală.
9. Riscul de îmbolnăvire severă și deces este mai mare pentru persoanele de peste 50 de ani sau cu deficiențe imune.
10. Simptomele pot persista pe perioada mai multor săptămâni iar efectele neurologice pot fi permanente.
(!!!) Pentru a fi eficiente aceste cunoștințe trebuie cunoscute precum alfabetul sau tabla înmulțirii. Legea Ciuhodaru ce prevede predarea educației pentru sănătate și a noțiunilor de prim ajutor în toate școlile din România a fost depusă în parlament. Sper să susțineți și acest demers”, a transmis medicul ieșean Tudor Ciuhodaru.

Comentarii
  • Sa dati cu flit sa moara insectele periculoase ca nu o sa moara oamenii

  • Iar este un jidan spurcat la cenzurat !

    Satana are planuri mari dar socoteala din IAD nu se potriveste cu cea din realitate. Dumnezeu ne-a aratat ca a ingaduit curatarea planetei dar acum se ocupa de starpirea jivinelor spurcate.
    OMUL, creatia Lui Dumnezeu, Lumina din Lumina, s-a trezit si odata ce intelege jocul SPRCACIUNILOR este atent si vigilent la tot ce se intampla in jurul sau, si nu lasa lucrurile la voia intamplarii.
    A trecut timpul debusolarii si a falsei credinte induse ca Satana nu exista. Acum, cei trezi, pentru ca doar ei conteaza pentru Dumnezeu, stiu ca Satana Yehova exista si au ac de cojocul lui de spurcat !
    Cand nu stii ce se intampla si iti pierzi cumpatul intri in PANICA, si panica face mai multe victime decat pericolul in sine, dar acum OMUL stie exact despre ce este vorba in acest RAZBOI BIOLOGIC, si din acest motiv Satana si sclavii lui – jidanii paduchiosi si Anunnaky, au intrat in panica.
    Bumerangul actiunilor lor se intoarce si-i loveste in freza pe toti: in Vacaria s-au incalcit itzele si astfel mascarada va fi aratata la fata de cortina pana la alegerile ,,pe stil vechi’’ ; in Evropa coana Ursula a fost trasa de urechi de o eurodeputata poloneza, iar Tribunalul General al Uniunii Europene a decis că șefa Comisiei Europene a încălcat legea europeană. Von der Leyen este căsătorită cu Heiko von der Leyen, un medic german care este directorul Orgenesis, o companie deținută de Pfizer.
    Aceasta este aceeași companie cu care Ursula von der Leyen a semnat un contract de 71 de miliarde de euro pentru achiziționarea a 4,6 miliarde de doze de vaccin COVID. https://www.politico.eu/article/eus-top-court-rules-against-european-commission-in-vaccine-contracts-transparency-case/ In Marea Britanie, POPONARUL DROGAT PEDOFIL Vladimir Zelensky a ajuns la reședința prim-ministrului britanic satanist Keir Starmer. Ei au fost de acord cu o schemă de spălare a banilor ucraineană de 2,5 miliarde de dolari pentru KM. https://stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2024/07/Zelensky-meets-PM-Keir-Starmer-best-buddies-.mp4?_=2 Mușamalizarea diplomatică a acțiunilor Israelului a făcut ca Washingtonul să fie implicat direct în conflictul din Orientul Mijlociu, precum și în Ucraina. https://tass.com/politics/1818155 „Există o legătură între războiul Rusiei împotriva Ucrainei și Marea Roșie”, a declarat generalul Frank Mckenzie, comandantul în retragere al Comandamentului Central al SUA pentru Middle East Eye. https://www.middleeasteye.net/news/top-us-commander-calls-more-powerful-response-houthi-attacks-report Chiar și foști aliați precum Japonia și Germania se distanțează de SUA și Israel, controlate de KM. https://www.zerohedge.com/military/us-japan-patriot-missile-production-hits-snag-shortage-boeing-part
    La rândul ei, Germania tocmai și-a redus la jumătate ajutorul militar pentru Ucraina.
    Iata ce vrea Satana, dar s-a schimbat modificarea si OMUL s-a prins de intentiile spurcaiunilor, asa incat pana la sfarsitul lui 2026 planeta mama Pamant va fi DERATIZATA !

    Clipul si repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024:
    Ritual ocult satanist și programare predictivă: blob:https://www.facebook.com/7ac9faeb-1132-472d-ae96-7c76e83d51d7 Paris 2024

    Clipul începe cu ceea ce pare a fi un om-cyborg (om-robot, „îmbunătățit” prin fuziunea cu tehnologia și IA). Gesturile efectuate la început de omul-cyborg și de celălalt, partenerul său, sunt un ritual care simbolizează procesul acestei fuziuni (tranziția) – până când are loc fuziunea totală.
    După ce partenerul său este pe deplin „transformat” prin contaminarea cu energia cyborg-ului, are misiunea de-a o „da mai departe”. Cel contaminat, sau mai bine spus „posedat” de energia ocultă, vine în fața unei formații de indivizi, oameni fără chip, aflați în scaune cu rotile, îmbrăcați în negru și cu măști negre pe fețe, și efectuează un semn masonic cu mâna – formarea unei piramide cu degetele (piramida fiind un simbol cunoscut al Illuminati, care devine si mai puternic atunci cand ia forma unui ochi). Acest semn masonic dă startul unui ritual ocult satanist:
    Ca teleghidați, oamenii din scaunele cu rotile repetă, după „posedat”, gesturile cyborg-ului de la începutul clipului, săvârșite în mod mecanic, robotic. Anumite gesturi par a fi o închinare (min. 1:08-1:13) la energia satanistă IA. În acest ritual, la un moment dat vedem cum cei care par posedați își acoperă cu mâinile gura, urechile și ochii, după care continuă mecanic gesturile bizare, ritual necesar pentru „marea transformare” și fuziunea deplină cu robotul (instaurarea epocii postumane). Acoperirea gurii, ochilor și urechilor este sugestivă: gestul e un simbol al anihilării totale a omului ca ființă unică, liberă, integră, demnă, cu rațiune și voință, care poartă chipul lui Dumnezeu. El nu își mai permite să vadă, să audă sau să spună altceva decât ceea ce i se dictează și devine un executant perfect și irațional a ceea ce i se ordonă și i se inculcă, chiar dacă efectul inevitabil este depersonalizarea și dezumanizarea omului, la un nivel fără precedent. Scaunul cu rotile este un simbol al dependenței depline și al neputinței. Omul în scaun cu rotile nu poate face lucruri singur – iar aici imaginea poate fi un simbol al unei epoci în care omul va depinde total de IA, în care fără tehnologie și inteligența artificială viața nu va mai fi posibilă. Cei care nu vor fuziona cu mașina și care vor refuza să se conformeze regulilor și ordinii noii „realități” „îmbunătățite” („noul normal”) vor fi considerați ființe inferioare și înlăturați. Omul țintuit în scaunul cu rotile este îngrădit, nu are libertate, se află sub controlul cuiva din afară, nu se poate ridica – se simte captiv, izolat, incapabil de mișcare. Așa vor fi oamenii în noul „paradis terestu” tehnocratic postuman. În acest clip, scaunul cu rotile este un simbol al neputinței fizice, dar și psihice, emoționale, intelectuale, un simbol al robiei totale și al anulării omului, al lipsirii lui de coloană vertebrală și transformării lui într-un robot.
    Un alt gest care iese izbitor în evidență este efectuarea, în mod ritualic, cu mâinile a semnului X. Toți fac, în formație, în mod simultan, automat, acest semn de mai multe ori. X este cunoscut ca un simbol al negației (sau al reducerii la nimic; nul = anulare), iar în acest context îl putem interpreta ca o anulare a umanității noastre. De asemenea, pe psychologytoday.com am găsit această explicație, care este și mai relevantă pentru clipul în cauză: „X este recunoscut de mult timp ca fiind un simbol ocult al lui Satan și a magiei negre sau vrăjitoriei satanismului. Vrăjitoarele își încrucișează degetele pentru a-și concentra energia și pentru a transmite puterile demonice în posesia cărora se află.” Culoarea neagră, care predomină în clip, este și ea sugestivă (de fapt, negrul nu este considerat o culoare, fiind rezultatul absenței totale a luminii). Ritualul ocult satanist din clip se încheie cu același semn masonic cu mâinile (piranida/ochiul) cu care a fost început.
    Sunt clare și asocierile cu plandemia Covid, ea fiind doar pregătirea pentru ceea ce urmează și este anticipat în acest clip (ritualul simbolizând o trecere de la dictatura antiumană Covid către totalitarismul transumanist, o tiranie tehnocratică globală, fără precedent): instaurarea unei distopii antihristice, în care va fi decretată nu doar moartea omului, dar și depăsirea lui monstruoasă, către „supraom”, și renegarea pecetei chipului lui Dumnezeu. Acest clip hidos cu ritualul care va fi executat în Deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 este de fapt o formă de condiționare psihologică cunoscută sub numele de programare predictivă,termen atribuit lui Alan Watt. După cum explică Watt, această condiționare este realizată prin intermediul mass-media „pentru a familiariza publicul cu schimbările sociale care se planifică a fi puse în aplicare de către liderii noștri. Dacă și [atunci] când aceste modificări sunt puse în aplicare, publicul va fi deja familiarizat cu ele și le va accepta ca pe transformări naturale, diminuându-se astfel tulburările și o posibilă rezistență publică”.
    Deși cei care vorbesc despre această formă de condiționare sunt etichetați drept „conspiraționiști”, de multe ori astfel de predicții, menite să modeleze subtil conștiința publică, au fost transpuse în realitate. Să ne amintim, de exemplu, de ritualul șocant satanist efectuat la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2012, de la Londra, care anunța, cu o acuratețe frapantă, plandemia Covid:
    https://youtu.be/gDvjxm9xPQE Londra 2012
    O altă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice cu rol predictiv a fost cea din 1992, de la Barcelona: Barcelona 1992 blob:https://www.facebook.com/d7b31590-1675-4bd3-abbe-48126f0020b7
    „Mascota acestor jocuri a fost numită COBI. Iar Jocurile au avut loc în 1992. Adică COBI 19-92. Ce coincidenta, nu? NU există coincidență! Cu alte cuvinte, acum mulți ani, elita întunecată și-a programat atacurile asupra umanității prin «virus». Aceste ceremonii de deschidere sunt ritualuri de magie neagră. Ceva foarte asemănător a fost repetat la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, urmând aceeași agendă…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *