Prima pagină » Local » Primul avocat ieșean acuzat de tentativă de omor! Dinu Şerban, implicat într-un incident din cauza unui loc de parcare – EXCLUSIV

Primul avocat ieșean acuzat de tentativă de omor! Dinu Şerban, implicat într-un incident din cauza unui loc de parcare – EXCLUSIV

10 mart. 2022, 08:12,
în Local

Dinu Şerban, implicat într-un incident din cauza unui loc de parcare. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, l-au trimis ieri în judecată pe avocatul ieșean Dinu Șerban pentru tentativă de omor. Scandalul ar fi început de la un loc de parcare, avocatul ar fi lovit un vecin, iar victima a ajuns cu leziuni destul de grave la spital. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva luni.

Nu este prima oară când avocatul Dinu Șerban are probleme cu legea. În trecut acesta a fost acuzat de mai multe fapte cu violențe dar și de fapte împotriva naturii. Concret, acesta a fost acuzat că a distrus o rezervație naturală și a primit și o amendă în acest sens.

Avocatul Dinu Șerban, probleme cu legea

Nu este singura probleme pe care a avut-o avocatul Dinu Șerban cu legea. În 2018, avocatul ieșean a fost acuzat că a distrus o rezervaţie naturală. Acesta a primit o amendă contravenţionala de 7.500 lei pe persoana fizică pentru că a incendiat vegetaţia Sitului Natura 2000 – Fanatele Bârca, acolo unde deţine un luciu de apă şi exista mai multe specii protejate de lege. Acesta a pierdut procesul cu Garda de Mediu și a fost bun de plată.

Un alt incident s-a întâmplat pe proprietarea avocatului unde un ieșean a fost nimicit în bătaie. S-a întâmplat în 2015 când un ieșean a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut pe un iaz din localitatea Mogoşeşti. Martorii au povestit la acea vreme faptul că avocatul Dinu Șerban a scost o bâtă şi l-a lovit pe bărbat în cap:

S-a auzit că s-a deschis acel iaz de peşte, iar tatăl meu i-a propus soţului să meargă la pescuit, chiar dacă nu sunt pescari înrăiţi. Au fost de dimineaţă la iaz, au plătit intrarea 50 de lei, fără să primească chitanţa sau bon, şi s-au dus la iaz. Seara, când ei voiau să plece, a venit avocatul Dinu Şerban cu maşina şi i-a întrebat dacă vor să bea o bere. Era împreună cu doi taxatori de la iaz. Apoi, Şerban a scos o bâtă de vreo doi metri, mai groasă decât coada la lopată. I-a dat o lovitură după cap şi una după ureche tatălui meu. A căzut inconştient vreo câteva secunde. (…) spunea un martor la acea vreme.

Rechizitoriul a fost trimis la instanță de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, Lucian Mihai Mitrică. Acesta este nimeni altul decât anchetatorul care a instrumentat cazul omului de afaceri care a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după un accident cu un Mercedes-Benz petrecut în zona Copou, dar și cel care a instrumentat cazul pianistului Codrin Constantin Nicoară, trimis în judecată pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. De asemenea, acesta a instrumentat și cazul fetiței care a decedat înecată din pricina neglijenței părinților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *