Prima pagină » National » Primii martori au fost audiați în dosarul de la Caracal. Dezvăluiri incredibile
Primii martori au fost audiați în dosarul de la Caracal. Dezvăluiri incredibile

Primii martori au fost audiați în dosarul de la Caracal. Dezvăluiri incredibile

17 feb. 2021, 23:35,
Antonia Ceausu, în National

Dosarul de la Caracal a revenit în atenția autorităților dar și a cetățenilor, după ce miercuri, 17.02.2021, a început audierea martorilor. Gheorghe Dincă a fost adus în fața judecătorilor din cadrul Tribunalului Olt. Acolo au fost audiați și primii martori din dosarul care a îngrozit întreaga Românie.

De asemenea, mai mulți oameni care nu sunt implicați în acest caz, au venit în fața instituției de judecată pentru a-l vedea pe „monstrul din Caracal”. După cum a obișnuit de-a lungul timpului, Gheorghe Dincă a venit cu o solicitare. Acesta a dorit ca dosarul să fie strămutat de la instanța olteană. În luna martie a anului curent va fi judecat de Curtea de Apel Craiova. Avocata familiei Melencu, acuză judecătorii că încearcă să acopere anumite lucruri în acest dosar și a făcut cerere de recuzare.

„Am solicitat asistență juridică internațională. Să se afle cu ce posturi telefonice s-a vorbit de pe telefonul Luizei, după răpire. Au fost șase apelui de pe telefonul Luizei, în contextul în care Dincă era în altă locație. Ce se face în acest dosar, nu se face justiție.” spune aceasta.

„Dincă cred că primește niște promisiuni, alteori i se pare că sunt acoperite alte lucruri și este debusolat. I s-a sugerat de către judecătoare să nu dea declarații.” a mai spus avocata.

Și bunica Luizei Melencu s-a numărat printre persoanele audiate.

„Mi-a pus o întrebare, când și-a început Luiza viață sexuală. Luiza era fată cuminte, așa ceva n-a făcut niciodată. Luiza nu era traseista, nu era prostituată.” a declarat femeia pentru Antena 3.

Alte cinci persoane au fost audiate la Tribunalul Olt, însă, din păcate, niciuna nu a oferit informații cu privire la locul unde ar putea fi găsite fetele.

„Niciunul n-a dat o declarație din care să rezulte unde am putea să găsim fetele sau că s-a întâmplat ceva cu fetele”, a mai spus avocata Obârșanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *