Prima pagină » Sport » Primele transferuri la FCSB! Gigi Becali este disperat și a recunoscut tot. A sunat pentru fotbalistul de milioane
Primele transferuri la FCSB! Gigi Becali este disperat și a recunoscut tot. A sunat pentru fotbalistul de milioane

Primele transferuri la FCSB! Gigi Becali este disperat și a recunoscut tot. A sunat pentru fotbalistul de milioane

14 iul. 2020, 04:00,
în Sport

FCSB are, din nou, probleme de lot, din cauza accidentărilor, iar Gigi Becali a decis să acopere un post deficitar, în următoarea perioadă de transferuri. Dezamăgit și de fundașii centrali pe care îi are acum la dispoziție, finanțatorul vicecampioanei e pregătit să negocieze, din nou, cu Gică Hagi.

FCSB s-a încurcat în Liga I, iar Gigi Becali și-a luat adio de la titlu, dar în acest moment tremură inclusiv pentru locul de cupe europene, dacă nu va câștiga finala Cupei României, astfel că patronul militarilor vrea să facă primele transferuri. Temerile omului de afaceri au legătură și cun post pe care-l consideră descoperit. Gigi Becali a anunțat că pregătește transferuri în mijlocul apărării, în condițiile în care fundașii centrali din lot sunt George Miron și Iulian Cristea.

Gigi Becali pregătește noi transferuri la FCSB

Gigi Becali pregătește noi transferuri. Fotbaliștii lui Gică Hagi, primele ținte
Accidentările, neînțelegrile și nemulțumirile au dus la o nouă situație delicată la FCSB. După ce Bogdan Planic a anunțat că își va rezilia unilateral contractul, nemulțumit de tratamentul primit pe perioada întreruperii meciurilor, FCSB s-a mai putut baza doar pe George Miron și Iulian Cristea.
Totuși, fotbalistul venit de la FC Botoșani la FCSB, la startul play-off-ului, a intrat rapid în dizgrația lui Gigi Becali. Greșelile comise de George Miron l-au determinat pe finanțatorul FCSB să recunoască problemele din apărare:

„Și mie mi se pare că FCSB e antrenată. E o situație delicată, dar asta e situația. Nu avem fundași centrali. Man, când vede că nu are cu cine, o ia singur. Nu a jucat nici rău, nici bine”, a declarat finanțatorul FCSB, imediat după ce vicecampionii au pierdut cu U Craiova, scor 2-1.

În ultimele săptămâni, Gigi Becali nu și-a ascuns intenția de a transfera de la Viitorul, club de la care a făcut mai multe transferuri de milioane de euro. Recent, reprezentanții FCSB l-au contactat pe Gică Hagi pentru transferurile apărătorilor Virgil Ghiță și Radu Boboc. Primul dintre cei doi e fundașul central la care visează Gigi Becali, care a și făcut un pas în privința transferului.

Gică Hagi trebuie să dea răspunsul pentru primele transferuri ale FCSB

Gică Hagi e așteptat cu răspunsul de Gigi Becali pentru transferul lui Virgil Ghiță. Următoarea perioadă de transferuri i-ar putea aduce lui Gică Hagi o nouă sumă importantă de pe urma transferurilor, iar primele discuții au avut deja loc. Acum, mingea se află în terenul „Regelui”:

„Am vorbit cu Gică, nu a dat niciun răspuns. E un jucător care-mi place (n.r. – Virgil Ghiță). E singurul din România pe care l-aș lua. E foarte puternic și mie îmi plac fundașii centrali puternici. Îmi place. El mă interesează, altul, nu”, a declarat Gigi Becali pentru Pro X, în urmă cu o săptămână.
Totuși, Gigi Becali poate spera. Recent, Gică Hagi a anunțat că se pregătește de câteva despărțiri de la Viitorul: „(n.r. – Se schimbă liniile?) Nu e o noutate. Noi rămânem la proiectul nostru, rămânem în linia noastră. Asta facem, ăștia suntem. Din păcate pentru mine, ca manager, totdeauna trebuie să mă eliberez de cei mai buni jucători, să fac anumite lucruri, pentru că un buget nu se face ușor”, a susținut patronul și antrenorul Viitorului.

Fotbalistul dorit de Gigi Becali, Virgil Ghiță, este noul „pariu” de la Viitorul, cu șase prezențe pentru naționala U21 a României și 25 de meciuri în acest sezon pentru clubul din Constanța.

900.000 de euro e cota lui Virgil Ghiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *